מחכים לתשובה

אולי מישהו יודע מה היה הסכם ההתחלתי

שנה שעברה בת"א כדי שנוכל להעריך את הסיכויים שלנו פחות או יותר לאלה הממתינים...

al3n2a2

New member
נו באמת ... נמאס לי !

יש לי 742 בסיכו' , 11.8 בגרות , סכם 96.6 בטכניון. ויש לי 198 במור .751 ממוצע בתל אביב . ועדין אין אף תשובה מטכניון או תל אביב או אפילו ירושלים . שמעתי שחלק מהמועמדים קבלו הודעות קבלה .יש סיכוי שאתקבל???

smiley87

New member
הטכניון מפסיק פעילותו

לאור המצב הטכניון הודיע על הפסקת פעילות לכן לא תגיע הודעות קבלה או דחיה עד שיחזרו לעבוד אבל אתה בטח תתקבל .. הם עדין לא שלחו הודעות קבלה לכל המועמדים

al3n2a2

New member
תודה ... אבל אין משהו בטוח .

אני לא מבינה , עכשיו אני בהמתנה ? הערה קטנה- אני בחורה לא בחור

תל אביב עוד לא שלחו תשובות

לאף אחד, וברגע שיהיו תשובות, את תתקבלי. בירושלים לא ממש ברור מה קורה כרגע, אבל המצב ילך ויתבהר בשבועות הקרובים, קצת סבלנות. בטכניון כמו שאמרו, הופסקה הפעילות בגלל המצב, ככה שאי אפשר לדעת בדיוק מה קורה. אם הסכם שלך בטכניון אחרי מו"ר הוא בסביבות 95 ומעלה, את במצב טוב.

Taba TafTaf

New member
תתקבלי בעזרת השם!!

אני בטוח שהקטיושות עקבו את מכתב הקבלה שלך... אני ביקשתי שישלחו לי את הדחיה שלי ב"טאפ-טאפ"...

God help us

New member
הם לא עובדים היום.

הטכניון סגור בינתיים עד הודעה חדשה, כך אמרו לי.

God help us

New member
דיברתי איתה כרגע

ואמרה מישהו שלא קיבל תשובה חיובית עד עכשיו אומר שהוא נמצא ברישמת ההמתנה וצריך לחכות שלושה שבועות אם יתפנה מקום אזי ישלחו לו.

דפנה לא נמצאת, אבל מיכאלה...

אמרה לי שהיא חושבת שכל מי שהתקבל קיבל כבר הודעות קבלה ושהתקבלו גם הודעות דחיה ומי שלא קיבל לא את זה ולא את זה אז הוא בהמתנה... בכל אופן היא אמרה שדפנה היחידה שיודעת בודאות מה קורה והיא תהיה רק עוד כמה שעות, אז אתם יכולים לנסות גם בעצמכם ולעדכן...

למעלה