מחכים לתשובה

Regina Phalange

New member
לא, יש עוד הודעות קבלה שלא נשלחו

דפנה הייתה שם עד לפני כמה דקות. בכל מקרה, הודעות קבלה בימים הקרובים, הודעות דחייה/המתנה וכו' עד 3 שבועות מעכשיו (אם הבנתי נכון... לא דיברתי איתה ישירות) בהצלחה. ותירגעו לגבי ת"א, הם לא הולכים להשאיר את זה ככה, אחרת יתקבלו 10 אנשים בלחץ

Regina Phalange

New member
הממ.. זה קצת סותר

את ההודעה של god help us, מעניין מה נסגר איתם.. אני די בטוחה שנאמר שלא נשלחו עדיין כל הודעות הקבלה, למרות שזה אכן קצת חשוד..

המידע הסותר מבלבל..

ובירושלים לא עונים לי .מישהו הצליח לקבל מידע מעודכן לגבי השאלה :האם סיימו לזמן מועמדים וכל השאר ברשימת המתנה ומחכים לביטולים או עדין לא סיימו? בכל אופן אני אמשיך לנסות לתפוס שם מישהו כדי לתת תשובה ברורה

Regina Phalange

New member
כן, אני יודעת, מצטערת

לא ראיתי את ההודעה הסותרת לשלי, כתבתי כאן מה שמועמדת אחת אמרה לי. דפנה אמרה לה שעוד לא סיימו.

orbit219

New member
עוד לא סיימו לזמן

זה ייקח עוד 3 שבועות. אפשר רק לחכות בסבלנות

אני דיברתי עם 3 אנשים שונים בי-ם

וכל אחד אמר משהו אחר- אחד אמר שעוד לא נתנו תשובות משום סוג לאף אחד, אחת אמרה שנתנו תשובות קבלה רק ל-48 מועמדים ושנתנו גם הודעות דחיה, ואחת אמרה שנתנו כבר תשובות לכולם גם קבלה וגם דחיה

asiuta

New member
נחמד שהם השתדלו לתאם גרסאות...

לדעתי זה סתם קונספירציה שנועדה לשגע את המועמדים.. הם צריכים בידור לא?

FrezieGrant

New member
סבלנות זה נורא נחמד,אבל כשאת רשומה

לשתי אוניברסיטאות, שלאחת את צריכה להירשם תוך שבוע לכל היותר כדי לא לאבד את המקום, והשניה לא יכולה להגיד שום דבר חד משמעי, סבלנות לא ממש עוזרת....

גם אני באותו מצב

גם אני מחכה לתשובה מירושלים, שחוץ ממנה נרשמתי רק לתל אביב, אז אני בהחלט מבינה מאיפה בא הלחץ. אבל אם יש דבר אחד שלמדתי, זה שכל העצבים האלה לא עוזרים, לא לי ולא לאף אחד, אז פשוט חבל על האנרגיות. בקשר אלייך, אין ברירה אלא לשלם את המקדמה (לזה התכוונת ב"להירשם" נכון?). יהיו לך כמה שבועות לבטל ולקבל את כל הכסף חזרה, ככה שזה לא עד כדי כך נורא. וגם אם כשתקבלי תשובה מירושלים יהיה מאוחר מדי לקבל את הכסף חזרה, אין ממש ברירה, ככה זה בכל שנה, וזה פשוט משהו שצריך לקחת בחשבון. בקיצור, יהיה בסדר, רק תנשמי קצת עמוק ותירגעי, חבל על העצבים

צריך לשלם מקדמה רק אחרי שמקבלים

בדואר הודעת קבלה. תל אביב עוד לא שלחו הודעות קבלה, ככה שעדיין לא צריך לשלם להם מקדמה. אחרי שמתקבלים, מקבלים בדואר שובר לתשלום המקדמה.

mmm wondering

New member
אני מקווה שאדע בדיוק מה המצב שלי

לפני 15.8 ובתקווה בתקווה שאתקבל סוף סוף בעזרת השם כי כבר שילמתי מקדמה להפרעות ואני לא רוצה להפסיד את הכסף ולחזור על אותה טעות כמו בשנה שעברה

למעלה