נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo56.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo192.gif

אני רוצה כאן השתתפות מלאה.
עוגיות ג'ינג'ר זה טעים.
העברתי את יום שבת עם הרבה פימו וזה היה נחמד עד מאוד. צבעתי קצת (כי היה לי רק פימו שחור ולבן) ועכיש יש לי פינגווין חמוד ורוח רפאים וגלידה (שאמורים להיות חרוזים, אבל החור קטן מדי
).
זה גם היה כיף כי אח שלי היה פה בחדר על המחשב כשהשתעשעתי לי עם הפימו, והוא התעקש להקשיב לזמרות אובדניות
. אז הקשבנו קצת לשרה וגם לרג'ינה, הוא ממש אהב את סונגס.
שיחה ששחררה משהו, אם ככה אפשר להגדיר את זה. לא יודעת. אבל זה היה חשוב ובמובן מסויים גם טוב.
שיעור ציור, וסיימתי את הציור שלי. הוא קצת מפחיד אותי, אבל הוא יפה ואני מרוצה ממנו. והיה מצחיק, החלטנו שעושים תורנות הבאה עוגות, הם רוצים שאני אכין בראוניז
. והקשבנו לבלו של ג'וני מיטשל, כל פעם שאני מקשיבה לאלבום הזה הוא נהיה יותר מושלם.
ובכלל מוזיקה, הקשבתי לליילה אחרי הרבה זמן (Bell Bottom Blues כלכך טוב, וזה ידוע אבל זה נהיה יותר טוב כל פעם מחדש), ולרדיוהד, ולכל מני שירים כיפיים ובמעבדה שרנו סיימון וגרפונקל וקינקס וכל מני דברים מצחיקים בגרסאות הזויות.
חברים מהצבא שבאו לבקר וכך ארוחות הצהריים שלי נהיות יותר כיפיות.
באיזה בוקר השבוע הייתה לנו הפסקת חשמל. אז נזכרנו בימי הצבא העליזים כשהיו הפסקות חשמל, ודי מהר הגענו למסקנה שהרבה יותר קל לצאת לבראנצ' כשאתה עובר בהרצליה פיתוח. אז יצאנו לבראנצ'!! והיה טעים.
ואז נכנסנו לחנות בגדים מחסני אופנה כזאת, וקניתי חולצה ממש יפה ואני ממש מרוצה ממנה. ויש לה קפוצ'ון ופסים צהובים!! ואני אף פעם לא הולכת עם צהוב. והר"צ של חברה שלי ממש חמודה.
היה איזה יום שהייתי ממש עייפה וכל הזמן ניסיתי לשתות משקאות קפאיניים כדי להתעורר. ובפעם החמישית שלי בערך בקפיטריה חברה שלי ראתה אותי ושאלה אם אני רוצה שהיא תכין לי תה! ואז היא הכינה לי ארל גריי מהחליטה המגניבה שלה, והוספתי חלב וזה היה כזה מושלם.
אנשים עם מחוות קטנות, שמתקשרים אחרי מלא זמן שלא דיברת איתם או שולחים סמס כזה, בדיוק בזמן, ובכלל, פגשתי השבוע אנשים שהיה לי כזה כיף לראות וחיבוקים ארוכים.
עברתי צוות השבוע, ואני מרוצה. היה לי קשה יותר להתחבר לצוות שלי, והצוות החדש הוא הצוות שאני הכי אוהבת, והאנשים בו מצחיקים אותי תמיד ועוזרים לי, ואני מרגישה שאינ יכולה להשתייך לשם. אינ גם מקווה שיהיה לי טוב עם הר"צ החדש ושיהיה טוב. זה שינוי משמעותי בשבילי, אני כלכך מקווה שהוא לטובה. ועברנו מקומות (הם עברו לחדר הנוכחי שלי), אז היה מלא העברות כאלה, זה הזכיר לי את ימי הצבא. ובשלב כלשהו אנשים באו לראות את החדר ואז פשוט יצא שישבנו שעות ודיברנו וצחקנו והיה כיף.
וסיימתי את הפרויקט הקטן שלי, עכשיו מתחילים את הפרויקט הגדול שייקח לי את החיים בחודשיים הקרובים.
ארוחת צהרים בזוזוברה. לאכול פלפל חריף בשלמותו - לא מומלץ. לא מומלץ בכלל. אבל האנשים היו טובים.
אהה ויש לי מצלמה חדשה!!!!! חברה שלי נתנה לי את המצלמה שלה. והיא מעולה. וקוראים לה פאריס, כי ידיד שלי ואני עשינו משחק אסוציאציות קטן, שהגיע בסוף לאיים נוט סטופיד ומשם לפאריס הילטון
כל הדרכים עוברות דרך טורי.
כי צריך להוסיף אייקון ירוק. שבת שלום לכולנו
ושיהיה שבוע מעולה, ותכתבו גם.

BellA עלמה

New member
יש לי יש לי יש לי

חוזרים הימים של תעסוקה
יש עבודה +עוד אחת (ב'ה)
אני במגמת ירידה (למרות הפציעות)
מקס ברנר
ההוא שאיתי
ספר מקסים ועוד מB&N

Remedy Lane 9

New member
עוגיות ג'ינג'ר ../images/Emo99.gif

קמתי בראשון בבוקר עם הרגשה טובה כזאת, שליוותה אותי פחות או יותר כל השבוע הייתי איזה 6 שעות [קצת פחות, זה 6 שעות בית ספריות] בסדנת פיסול ואני ממש אוהבת את זה שאני נכנסת לעבודה וזורמת איתה וזה די מגניב שמצאתי איזה כיוון לעבוד עליו. יום שני היה גם נחמד ביותר במגמה. יצא לי לדבר עם המורה שלי ליצור אחרי שהייתי ממש מתוסכלת מהציור לי, והוא העיר את עייני לכמה דברים. שנניח, לא חייבים לצייר מופשט אם זה לא מה שאוהבים. ואנשים טובים, והרגשה של פתיחות מצידי שהרגישה ממש נכון וטוב. צפת מגניבה. הסיבה שהייתי בה פחות מגניבה אבל זה לא חשוב. רשמתי שם סוס, זה היה ממש כיףף. ובסוסים עסקנינו- אני ממש אוהבת להדריך. אני מגלה את זה כל פעם מחדש. זה פשוט.. מצליח לאזן לי דברים בצורה מטורפת. קצת נהריה עם אימא, מצאתי שתי חולצות מגניבות. אה, היה יומולדת בחווה באירגוני היום, ואתמול נכנסתי למוזת עוגות, אז הכנתי שתי עוגות, אחת תפוחים שתמיד מצליחה, והשנייה ש... נו. ניסיתי להתחכם וזה לא ממש הצליח בהתחלה. איכשהו היא הוצלה בסוף. יאיי. מישהו מהחווה שמצחיק אותי. ושתי חברות שעוזרות לי לשמור על שפיות דעתי. וזה שיש חופש עכשיו, כי השכבה בפולין, ואני ממש שמחה שיש לי אותן, שיחזיקו[ההקשר של המשפט לא הגיוני, תתעלמו] אנשים שגורמים להעריך את עצמי. שיודעים להעריך אותי הרבה יותר משאני את עצמי לשלוח אסאמסים לחברות שנוסעות לפולין לפני הטיסה וכבר להתגעגע יצא שישנתי הרבה יחסית השבוע. זה ממלא מצברים בטירוףף. שיהיה שבוע מצויין מלא אור אהבה שמחה ואושר
.

רעוּת

New member
טוב, נו ../images/Emo46.gif

טוב, אז התחלתי ללמוד
וזה דווקא נחמד שיש שביתה, כי יצא לי להיות איזה שעה-שעתיים באונ' בכל יום, וזה טוב להלם
ואני מתחילה להכיר את המקום ולהסתגל ויהיה בסדר וזה.
הדירה ממש מגניבה וזה ממש לא רחוק מהאונ' (וגם מהאקס
) ובקושי הלכתי לאיבוד
וזה מלא עצמאות וזה כיף. למרות שעוד שבוע-שבועיים יימאס לי משניצל תירס של טבעול, ואז האופציות שלי לארוחת ערב ירדו בערך ב-50% (ה-50% זה מנה חמה, או משו כזה). אמג אני חייבת ללמוד להכין פסטה או אורז או משו כזה
הבעייה שאני לא מתה על זה גם ככה ואם אני אכין זה בכלל לא ייצא אכיל. אולי עדיף לוותר מראש ולחיות על סונדויצ'ים. למרות שגם זה נמאס מהר. אמג אני אמות
היה לי ראיון פרח וכבר מצאו לי ילד והכל, ואני מתחילה ביום ראשון ואני מקווה שיהיה מגניב ושהוא יהיה חמוד
התאומים
ראיתי אותם אתמול אחרי שהתגעגעתי אליהם מלא, וגם את התינוקת שהייתי שומרת עליה, וגם עשיתי שיעורים פרטיים וזה טוב לכיס וזה
כי עכשיו אני סטודנטית ענייה
אמג אני צריכה להתרגל להגיד סטודנטית. אני כזאת צעירה ושוקיסטית (לירון שקט
). ואפילו הכנתי כבר שיעורי בית ליום שלישי
לא זוכרת עוד. הכל מבולבל לי
אני צריכה להתאפס על עצמי קצת
ולישון
אז תסתפקו בזה

Yael Floyd

New member
שיו נועה, את תמיד כלכך גאה? ../images/Emo3.gif

טוב, לי אין הרבה חוצמזה שחזרתי מלונדון אחרי החלטה של יומיים לפני בערך, והיה לי כיף כיף כיף וחזרתי עם כל מיני שטויות ותקליטי רגאיי ופינק פלויד ומגניב לי. וחברה שלא ראיתי הרבה זמן באה עכשיו, ואז כולנו נפגשים שוב וממשיכים לחיות מסופ"ש לסופ"ש. נקודת דיכאון: החברות שלי מתלהבות עכשיו מזה שהן משתחררות עוד שנה. ולי אין עדיין פז"ם. ולא מפסיקות לשיר לי כמה שאני צעירה
ואז אני שרה להן כמה שהן זקנות ושחוקות!
אבל זה עדיין 1:0 להם...
אממ... אמממ..... זהו. אין לי עוד במה להתגאות. אני הולכת לשתות צ'אי טעים טעים [איזה כיף שאמא נהייתה כזאת סטלנית וכל הזמן יש בבית שירים בערבית וצ'אי וחומוס]

noosh

New member
מה את לא יודעת שאני חופרת? ../images/Emo6.gif

סתם אני אוהבת לשים את כל הדברים הקטנים, אז זה יוצא הרבה

רעוּת

New member
אמג איך לא עליתי על זה קודם ../images/Emo12.gif

נועה אם הייתי בקטע של בנות הייתי עושה לך טובה

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי חשבתן שאני תמיד מוארת?

noosh

New member
כן רציתי להגיד את זה אבל נתתי לך הזדמנות ../images/Emo3.gif

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה גם כלכך הרבה יותר באנגלית. כלכך.

Yael Floyd

New member
עכשיו את מבינה למה אני לא קוראת באנגלית../images/Emo35.gif

כאילו שהייתי מבינה מה זה spleening מיי גאד1

noosh

New member
האמת שזה ספר קשה בהתחלה

היה לי קשה להתרגל אליו כי זה סלנג כזה. אבל אחרי פרק או שניים מתרגלים וזה פשוט כלכך קורע, הרבה יותר מעברית.

pake

New member
איך את יכולה להגיד שבעברית יותר טוב?!

זה ממש עושה לי מגפיים כבדות שאת אומרת את זה(גם זה נשמע לך טוב?!) Go manufacture some Z's

למעלה