נקודות אור וגאווה

Yael Floyd

New member
לא אמרתי שיותר טוב, יותר טוב בשבילי!

ועם המגפיים הכבדות שהסתובבתי איתן כל השבוע והרסו לי את הכפות רגליים הפלטפוסיות שלי - אין לך זכות דיבור בכלל!!! [וזה שלא הבנתי את מה שכתבת באנגלית למטה... מבהיר לך את הנקודה???]

מה עשיתי השבוע? אני כבר לא זוכרת ../images/Emo122.gif

אני חושבת שנקודת אור זה שהדברים הסתדרו בסוף
ושנגמר הקורס וסיימתי עם ציון ממש טוב יחסית ושהיו אחלה בנות והיה בסדר יחסית ושלמרות שהיה סופ"ש הכי מעצבן בעולם כי נדפק לי הפלאפון ועוד אלףואחד דברים, היה גם נפלאנפלא כי פשוט, . והמורה שלי כי היא יקרה ממש, וזהו, לא זוכרת חוץ, רק, יהיה בסדר, יש גם תקופות כאלה. ושיעל דקלבאום תופיע שוב בלבונטין ביצ'ז

למה את הכי חשוב שכחתי ../images/Emo7.gif

חברות הכי טובות מהיסודי. באמת חשבתי שלא נדבר יותר בחיים. וברמת האלצהיימר של כרגע אני אפילו לא זוכרת איך חזרנו לדבר. אבל זה קרה וזה כאילו לא נפרדנו מעולם. כנראה שדברים טובים קורים לפעמים. אפילו אחרי שהצבא הורס תחיים וזה. (;

האמת?

שעם כל אהבתי אליהן.. ועם כל כמה שזה מחמם לי את הלב כמו חיבוק הכי גדול מהעבר ובעצם גם מההווה, אולי אפילו מעצמי... בעולם הקצת עקום אבל בעצם הרבה לא שלי, אולי פשוט ישר בדרכו המעניינת, הן כבר לא הדבר הכי חשוב... והן ממש לא הדבר שהייתי מקנאה בעצמי עליו או הדבר הראשון שהייתי מאחלת לעצמי... ואולי הן צריכות להיות. הן, בריאות כאלה, אוהבות כאלה, בסדר וכמו שצריך. אולי חבל שככה אני נוטה לראות את הדברים כשאני יודעת מה באמת... [[חח עזבי. טפו טפו טפו שאני לא אעיז להתלונן. שלפחות עכשיו כשאני בוכה אני בוכה להן והן מעודדות ככ טוב, כאילו יש להן בזה תואר.. ככ אוהבת אותן.]]

Yael Floyd

New member
אה הדיסק החדש של בלחסן זו נקודת גאווה../images/Emo70.gif

אם נועה לא הייתה מנהלת פורום כזו לויאלית, הייתי כבר מציפה פה בטקסטים המטורפים האלה

למעלה