עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo56.gifעדכוני קאנטרי../images/Emo240.gif

כיוון שיש לי מחשב לכמה שעות אני אוסיף כמה עדכוני קאנטרי מעניינים מהתקופה האחרונה כדי שלא ידיחו אותי מתפקידי. כמו תמיד אם יש לכם משהו להוסיף כמובן שאתם מזומנים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifמרטינה מקברייד בקאבר ל-Love Song

היום בלילה ישודר בערוץ CMT ספיישל אנפלגד של מרטינה מקברייד. בו היא תשיר חלק מהלהיטים הגדולים שלה לצד שירים חדשים מהאלבום "11" שעתיד לצאת באוקטובר. בנוסף מרטינה ביצעה את השיר Love Song של שרה ברילס. http://music-mix.ew.com/2011/08/22/martina-mcbride-sara-bareilles-cover-love-song-cmt-unplugged/ מה דעתכם עליו?

blah blah story

New member
לא אהבתי.

אני לא מכירה שירים אחרים של שרה הזאת..אבל את השיר הזה אני דווקא מחבבת. שרה שרה אותו עם המון חיים ומרטינה הורידה את השיר למטה הוא נהייה נורא כבד

LeAnnDylan

Well-known member
נו אבל זו גרסה אקוסטית

מן הסתם שהיא תהיה איטית ו"כבדה" יותר. אני בכלל לא אוהבת את הגרסה המקורית של שרה לשיר כי כשמקשיבים למילים אין שום סיבה שזה יהיה שיר "שמח". זה שיר מתוסכל ועצבני ובגרסה האקוסטית שלה (של שרה) היא נשמעת הרבה יותר אמינה ומוצלחת בעיניי. ואם משווים גרסאות אקוסטיות אז הקול של מרטינה
למרות שחייבת לציין שמרטינה נראית ממש מזעזע בספיישל הזה ובתמונת פריוויו היא נראית כמו זהבה בן ><

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifקני צ'זני לומד לקח משוגרלנד

קני צ'זני שכל הופעה שלו היא סולד אאוט עוד לפני שהספיק לומר "זאק בראון גיי" ביטל הופעה שלו בבוסטון בעקבות התראה על מזג אוויר "קשה". ההופעה שהייתה אמורה להיות ביום שישי הקרוב תידחה עד להודעה חדשה. חבל שצריך הרוגים בשביל ליישם לקחים אבל לפחות כמו שקרי אנדרווד אומרת - Lessons Learned

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifובאותו ענין, אחרי המוות מגיעות התביעות

מנין ההרוגים בהופעה של שוגרלנד באינדיאנה עלה לשישה. שני אנשים כבר הגישו תביעה משפטים. האחת של ג'נין בת' אורסקל בת 49 שנפצעה באירוע ואיבדה את חברתה לחיים תמי ואן-דאם באירוע עצמו. היא תובעת את החברה שאחראית להקמת הבמה, את מנהל הקידום של המופע ואת חברת הפצת הכרטיסים. התביעה עומדת על סך של 50 מיליון דולר עבור מותר של תמי ואן-דאם פלוס 10 מיליון דולר פיצויים לג'נין בת' אורסקל. תביעה נוספת שהוגשה בימים אלה היא תביעה שהגישה אישתו של גלן גודריץ', המאבטח שנהרג באירוע. עוד לא הוגש סכום התביעה. אני מניחה שתביעות נוספות יוגשו בקרוב, אלה הן הראשונות.

blah blah story

New member
שיתבעו... לפחות זה לא את שוגרלנד ישירות

אלא חברה חיצונית שבטח בכלל שייכת לאינדיאנה אני רק מקווה (בשבילם) שהיה ביטוח

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifומה בדבר שוגרלנד?

הצמד עלה על הבמה שוב ביום חמישי שעבר להופעה באלברקרקי, ניו מקסיקו. ג'ניפר פתחה את המופע ואמרה "אני משוכנעת שכולכם וודאי שמעתם על האסון שקרה באינדיאנה ביום שבת. דקות ספורום לפני שעלינו על הבמה, משב רוח נוראי ריסק את הבמה שלנו וקבר תחתה 5 אנשים ופצע עוד 40 אחרים. עבור האנשים שנפצעו ועבור הנשמות היפות שאבדו, אנחנו מבקשים מכם לעמוד לכמה רגעי דומיה" כעבור 10 שניות של שקט קריסטיאן שבר את הדממה עם הגיטרה שלו והצמד ביצע גרסה מרגשת לשיר Love מתוך האלבום Love On The Inside. מי שמעוניין לראות את הקטע ביוטיוב הנה קישור - http://www.youtube.com/watch?v=1BouK7EEZIE

blah blah story

New member
ואו..איזו צמרמורת

אני לא יודעת איך הם עשו את השינוי אחרי קטע כזה אהבתי שג'ניפר אמרה שהם הולכים לשים את הכובע (פנים) המקצועני ולתת להם אחלה הופעה - אבל עדיין - זה קשה זה מזכיר לי שבספר של שאניה היא סיפרה שהיא איבדה את הסוס האהוב עליה וסיפרו לה שהוא מת כמה שעות לפני שהיא עלתה לבמה. היא אמרה שהיא הייתה פשוט רובוט בהופעה הזאת כי בפנים היא הייתה פשוט שבורה אבל היא בחיים לא ביטלה הופעה והיא לא התכוונה לבטל את ההופעה הזאת. אני חושבת שזה פשוט עצוב שאנשים מפורסמים צריכים להעמיד פנים כשהם עצובים - גם להם מותר להיות עצובים - אני לא אומרת שהיא הייתה צריכה לבטל את ההופעה - אבל אולי בהתחלה להגיד שהיא איבדה את הסוס שלה והיא תשמח שהקהל יעזור לה לשמוח או משהו כזה - אני חושבת שהקהל היה מעריך את זה שהיא הייתה משתפת אותו במשהו אישי שכזה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifמופע הGirls Night Out גרף 661,000$ לצדקה

המופע שהתקיים בחודש אפריל השנה בו האקדמיה לקאנטרי בחרה להוקיר כבוד לנשים המובילות בז'אנר. (בניהן תמי ויינט, ריבה מקנטייר, מרטינה מקברייד, קרי אנדרווד, ג'ניפר נטלס ומירנדה למברט.) גרף 661 אלף דולר שיתרמו לארגוני צדקה שונים ברחבי ארה"ב. ואני אומרת, אם לתת לליטל ביג טאון לשיר מרטינה מקברייד גורף כל כך הרבה כסף למטרות טובות, למה לא לעשות מופע כזה כל שבוע?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifמירנדה למברט מוסיפה ש'

אחרי שנישאה לבחיר ליבה, בלייק שלטון בחודש הקודם, החליטה מירנדה שהגיעה הזמן להוסיף את שם משפחתו לשמה שלה והחל מהבלוג האחרון שלה שבפורסם באתרה הרשמי היא התחילה לחתום את שמה בראשי התיבות MLS מרתק...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifליאן ריימס מתעצבנת

ליאן ריימס בסך הכל רצתה לסעוד יחד עם בעלה אדי סיבריאן והוריו במסעדה נחמדה בשיקאגו כאשר ניגש אליה איזה סועד רנדומלי חצוף ואמר לה "את צריכה לאכול יותר, את רזה מידי". ליאן החליטה להישאר רגועה במהלך הארוחה ולא לעשות ענין גדול. את התסכול שלה בחרה להוציא על עמוד הטוויטר שלה כשצייצה "איך מישהו מעז להגיע אליי לשולחן ולומר לי שאני צריכה לאכול משהו. מה לא בסדר עם אנשים?!" אח"כ הוסיפה "קח משקה נוסף ואולי שיעור בנימוסי שולחן... צ'ירז" מישהו צייץ בתגובה ש"הרבה אנשים חושבים שליאן רזה מידי" והיא בתגובה ענתה "אם זה היה קורה למישהו שאינו 'סלברטי' זו הייתה חוצפה לשמה. אבל לדמות ציבורית זה מקובל חברתית?!" כשהיא צודקת...

blah blah story

New member
היא באמת רזה מדי ../images/Emo3.gif

ובעיה שלה שהיא מפורסמת - היא בחרה את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
איזו גישה נוראית

זה שהיא מפורסמת אומר שהיא צריכה להתרגל לכל מיני טוקבקיסטים משועממים בני 12 שאוהבים להפיץ שנאה. היא לא אמורה להתמודד עם אנשים הזויים כאלה שאגב, מפורסמים אחרים במקרים דומים הגישו תביעה ו/או צווי הרחקה. אותו בחור הורחק בשניות מהמסעדה כיוון שלא משנה מי יושב שם, להפריע לסועד במסעדה שמכבדת את עצמה- זה לא מקובל. וחוץ מזה, גם אם זה משהו שהיא אמורה "לצפות" אליו בגלל שהיא מפורסמת, זה לא הופך את זה לפחות חוצפה, ועל זה היא התלוננה. חוצפה של אנשים זה משהו מדהים לפעמים.

blah blah story

New member
מסכימה - זה עדיין חוצפה

ואני בחיים לא הייתי מפריעה למישהו אפילו אם הוא מפורסם וכן - אפילו אם שאניה תשב בשולחן לידי אני לא אגיד לה כלום (אולי כי אני לא אהיה בהכרה אחרי 5 שניות
) אז בזה אני מסכימה - צריך לתת כבוד לכל אנשים ולא משנה אם הם מפורסמים או לא. אבל מישהו שבחר להיות מפורסם לא יכול אח"כ להתלונן על זה

למעלה