עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
בטח שהיא יכולה להתלונן על זה

זה חלק מהעבודה שלה. תחשבי שאת לפעמים נתקלת ביצורים במסגרת העבודה שלך. גם אם מדובר באנשים שמטיב עבודתך את אמורה "להתמודד" איתם זה לא אומר שאסור לך להתלונן אחרי זה או להתעצבן מזה. היא גודלה וחונכה בצורה שונה שדברים כאלה מפריעים לה בתור בן אדם בלי קשר למה שהיא עושה למחייתה והיא צודקת. בן אדם עם טיפה שכל בריא לא היה ניגש לשולחן של אדם שהוא לא מכיר ומעביר ביקורת על הרגלי התזונה שלו. וטפ?! זה מעצבן אותי בכל כך הרבה רמות!!!

blah blah story

New member
אנחנו מדברות על שני דברים שונים

אני מסכימה איתך שלא צריך להתערב בחיים של אחרים - או יותר נכון, אנשים זרים לא צריכים להתערב אלא משפחה בלבד (בנושא של בעיות אכילה או משהו דומה. ולא שאני אומרת שיש לה בעיה)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifפיסטול אניז כובשות את פסגת המצעדים

אלבום הבכורה של להקת הבנות החדשה של מירנדה למברט "פיסטול אניז" שוחרר אתמול וכבר הספיק לטפס לראש המצעד בקלילות כשמרבית הסינגלים מתוכו נמצאים במצעד הטופ 50 של אייטונס. הישג לא רע לבנות. מידע מדויק על כמות המכירות נקבל רק בתחילת השבוע. אני מהמרת על לפחות 100,000 עותקים בשבוע הראשון.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifוויטני דאנקן תככב בעונה החדש של הישרדות

לכוכבת הקאנטרי נמאס לשיר כנראה והיא רוצה להעמיד את כישורי ההישרדות שלה למבחן. היא תשתתף בעונה החדשה של הישרדות באוקיינוס השקט שתעלה לאוויר ב-14 לספטמבר. בנתיים למקרה שהתגעגעתם הנה שיר שלה שלא ראה אור באלבומים - http://www.youtube.com/watch?v=hW4pNaJ2S1M

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifג'וליאן האף בסרט עם טום קרוז

ג'וליאן האף מאיימת לחדור לחיינו מחזית נוספת. אחרי שרקדה את דרכה לחיינו ברוקדים עם כוכבים (בתור הרוקדת) ואז הפכה לכוכבת יותר מהכוכבים שלצידה, החליטה להפוך לזמרת קאנטרי, מכרה כמות שלא תבייש את גדולי הז'אנר הנוכחים, הספיקה לצאת עם צ'אק וויקס ההורס ולזרוק אותו לטובתו של ריאן סיקרטס. ג'וליאן מחליטה לנסות את כוחה במשחק. הסרט Rock Of Ages בכיכובה עתיד לצאת ביוני 2012. מי עוד בסרט מלבד טום קרוז אתם תוהים? קת'רין זטה ג'ונס, אלק בולדווין, וויל פורטה, מארי ג'יי בלייג' וקונסטנטין מארוליס (כן כן זה מאיידול). נשמע מענין...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifשלי רייט נישאה לבחירת ליבה

אין הרבה זמרי קאנטרי מחוץ לארון אז כשאחת כזו יוצאת מהארון ומתחתנת עם בחירת ליבה, תהיו בטוחים שכל העיתונים יסקרו את זה. לא מזמן המלצתי לכם עליה ועל האלבום שלה מבלי לדעת על נטיותיה המיניות. עכשיו אני אוהבת אותה אפילו יותר
שיהיה במזל טוב

blah blah story

New member
איך הזמרת הזאת לא "הזמרת" של הפורום?!

היא מייצגת כל מה שאנחנו אוהבים
מארה"ב
שרה קאנטרי
לסבית אני חושבת שהתמונה שלה צריכה להיות בתקנון הפורום

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifקאבר חדש לליטל ביג טאון במסגרת SSC

אם גם אתם מכורים לקאברים של ליטל ביג טאון במסגרת "Scattered, Smothered & Covered" אז תשמחו לשמוע שהם צילמו קאבר חדש לשיר I Want You Back של חמישת הג'קסונים. הפעם קימברלי בווקאלז. מה דעתכם? http://www.youtube.com/watch?v=gEtLTQaewzg

blah blah story

New member
love love love love

אבל באסה שלא שומעים כזה טוב :-\ הסוף ממש מצחיק...איך שעף לו הרעשן הזה...חחחח

יצא ממש טוב!../images/Emo99.gif

אני חולה על הפינה הזאת. הססס מצחיק כל פעם מחדש. פה באמת בקושי שומעים משהו, אבל זו בחירה מוצלחת של שיר ביחד עם הקול של קימברלי. הרעשן

למעלה