פרק 83 הופה הופה

yonatan samiya

New member
אחלה פרק ../images/Emo8.gif

זה אתה ברייר לא? לאורכו של כל הפרק
פרק מעולה, קצת נחת ורגיעה, עם מסיבת ריקודים מיושנת למדי
איזה סוף מפתיע הא?! ג'יני מתחילה לזכור דברים מעבר שלה\לא שלה... מעניין.

zivnew

New member
לא, זה פשוט בעיה במוח האנושי -

לעתים לאנשים לבנים כל השחורים נראים אותו הדבר ולאנשים שחורים כל הלבנים נראים אותו הדבר. למרות שאצלי זה כבר לא קורה משום מה... והם לא דומים לדעתי

zivnew

New member
אבל(!) אם בפרק ציינו שמיילו דומה למייקל

ג'קסון.... אז או שזה סתם חסר חשיבות או... 1. מיילו היא מייקל ג'קסון (מיילו - מייקל), בסוף נגלה שקוראים לו מיילו ג'קסון XD - לא כ"כ סביר לדעתי 2. הגיוני! - מיילו קרוב משפחה של מייקל ג'קסון. כמו שאמרו לשען שהוא דומה לבלו(אמרו נכון?) אז הם קרובי משפחה. אגב! לא יודע אם אמרתי, אבל אני די בטוח שריק קרוב משפחה של בלו והשען. למה? קודם כל גם לו יש עיניים כחולות, הם היחידים עם עיניים כחולות אבל חשבתי על זה כשראיתי את ריק עושה פרצוף בדיוק(!) כמו של בלו והשען. מן כיווץ עיניים כזה שזה כל כך דומה שזה חייב להיות בכוונה

coullette

New member
אני ממש לא חושבת שכל השחורים דומים אחד לשני

כמו שאני לא חושבת שכל היפנים או הסינים או השבדים דומים... פשוט מבחינת מבנה הפנים,עצמות הלחיים והמבט בעיניים יש איזשהו דמיון בין מיילו למייקל ג'קסון..אבל רק דמיון ולא ניתן לומר שהם קרובי משפחה או משהו..סתם כמו שג'יי דומה לחזיר..לא באמת אפשר להתבלבל ולחשוב שהוא חזיר...

zivnew

New member
מישהו כתב פה שהשחקנים הוסיפו את זה

אז באמת אין לזה משמעות... אבל אני עדיין חושב שריק קרוב משפחה של בלו והשען אבל אולי שהחבורה אמרה לשען שהוא דומה לבלו זה סתם כדי לבטל את העובדה שזה אותו שחקן...

מישהו 2

New member
באמת פרק מצוין

יצירת מופת של פרק (לא צוחק), סוף מעניין במיוחד שישאיר אותנו מתוחים עד יום ראשון או יותר במקרה שיהיו פרקים מעתיד שגם זה מעניין מה קורה עם אדי ומה יגמר עם זה שהוא מתכנן לירות בבן. קצת מוזר לחשוב על זה ששנת 1903 מתקדמת במקביל עם 2009/10. איך זה שג'יני של 1909 נזכרת באירועים היסטוריים שקרו לג'יני מהיסטוריה אחרת בכלל?

Yarinv

New member
סוף סוף הפרק הזה הגיע../images/Emo6.gif

חיכיתי לו עוד מרביעי שעבר
בן, אורי (פסטיגליסט) ואני היינו ביום הצילומים של כל סצנות המסיבה והריקודים והיה כיף אדיר!! הלבישו אותנו בבגדים הישנים וציוותו אותנו לזוגות בשביל הריקודים ככה יצא שבן רקד עם מאפרת הסדרה (יש לא מעט ניצבים שהם בעצם אנשי הפקה
) ואני עם יעל גרובגלס המקסימה. בכלל, יצא לנו לדבר לא מעט עם יעל, דניאל, תמר ויון על הסט והיה כיף עם כל אחד מהם. אמנון וולף הוא אחד האנשים המצחיקים שהיו שם, והקטע עם ההשוואה בין מיילו למייקל ג'קסון נוצר על הסט והם החליטו להכניס אותו
בסצנה של הקליעה למטרה יצא שבאמת תום אבני הצליח לקלוע ממש למטרה
אה, והסט של המסבאה מדהים
והיה אחלה פרק (נו טוב, אני לא אובייקטיבי
).

Shai11101

New member
אהה ותגיד איך אתה מגיע לסט?

מאיפה יש לך אישור להיות על הסט ולהיות ניצב?

Yarinv

New member
פנו אל בן

והזמינו אותו להיות ניצב ולהביא איתו עוד כמה אנשים שיהיו ניצבים, אז הוא הזמין כמה מחברי הפורום.

Superboi

New member
הוא ג'יי, לא גיי../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

חח לא הבנתי לרגע

למעלה