פרק 83 הופה הופה

פרק נחמד..

הסוף היה מפתיע משהו.! אני חושב שהיא נזכרת בכל מני דברים בגלל שג'יי שם שיר שהוא מהעתיד! אז אולי היא נזכרה בו או משהו... יום ראשון בטח יעברו ל 2009 וישאירו אותנו במתח של ג'יני לפחות עד שני/שלישי

ANGELUSPIKE

New member
זואי רוקדת../images/Emo99.gif והדבורה מאיה../images/Emo6.gif

זה היה פרק טוב, סול ממש מעצבן אותי בפרקים האחרונים, הוא לא שם לב שכל מה שאנה רק רוצה זו טיפת תשומת לב, שקצת יתייחס עליה, ליאת הייתה ענקית בפרק עם הריקוד שלה אין אני מת עליה.

היה פרק נחמד מאוד חחחח../images/Emo9.gif אהבתי!../images/Emo13.gif

אהבתי מאוד תקטע של המסיבת ריקודים, ואת השירים המיושנים.. היה פרק ממש מצחיק
במיוחד איך שמייקי רקדדד..!!
רקק לא הבנתי תסוףף...גיני נזכרה בהסטוריה הקודמת שלה??

אני לא מבין בכלל....(שאלה!!)

איך גיני הגיעה לכפר, לעבר, אם היא נולדה בעתיד, והייתה עם החברים במחסה ב-2009? זה משהו שממש לא מובן לי עד כה בכל מהלך העונה, יש מישהו שיודע?
ולמה ההיסטוריה השתנתה? אדי רע? והחבורה בלבן? כל הדברים האלה ממש לא ברורים לי..

porky169

New member
חשבתי שהשיר הו סוזאנה הוא משנות העשרים../images/Emo134.gif

עכשיו כשאני רואה בוויקיפדיה שהשיר בכלל נכתב בשנות ה40 של המאה ב19. silly me

8דושנקה8

New member
פרק נחמד ומוזיקה מזעזעת! ../images/Emo3.gif

נחמדים כל הריקודים, מייקי ואמה
רק חבל שגם ג'יני וריק רקדו...
ואיפה צ'יף היה בכל הסיפור הזה? הוא גם שונא מסיבות? (כמה צפוי) וסוף סוף זואי פיזרה את השיער! ועוד רקדה! את זה לא ראיתי מזמן
ואיזה מגעיל וחסר רגישות סול נהיה... מגיע לו שאנה תזרוק אותו וזהו! היא ודילן יכולים להיות דווקא זוג נחמד... נו טוב, לפחות הוא ניצח את ריק
שג'יני התחילה להיזכר בהיסטוריה הקודמת חשבתי שהיא דווקא תיזכר בפטיפון במבצר כי היא הסתכלה על הפטיפון מוזר כזה...

פרק חמוד מאוד ../images/Emo185.gif

איזה מסכנה נלי כל הזמן היא משקיעה כל כך הרבה בריק ומגלה שהוא עם ג'יני. הסוף היה ממש מוזר..אני הייתי בטוח בהתחלה שהשיר הוא של בוב דילן וג'יני תיזכר בזה וגם הייתי בטוח שזואי תוציא מהקופסא של ג'יי את הדיסק הזה עם הציור של הפרה על האריזה מהעונה הקודמת.

RoGeR MaSoN

New member
אפשר תזכורת?

למה דווקא שג'יי שם לג'יני את הדיסק הנ"ל היא נזכרה במאורעות מהעבר

מאורות העתיד* ../images/Emo185.gif

והשאלה שלך באמת מעניינת, גם אני לא הבנתי בדיוק. אני חושב שבנתיים לאפחד אין תשובה..או שאני טועה?

Org289

New member
בגלל שזאת הייתה המנגינה ברקע

כשההורים שלה נרצחו... נראלי P: תקנו אותי אם אני טועה

Natali94

New member
נכון!

גם אני חשבתי את זה.. ובאמת כל הדברים שקורים עדיין לא מוסברים לנו.. הכי כולם שם טיימרים- ז"א כולם מהעתיד..

השיא של הפרק היה הריקוד של זואי../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ורק אני ממש אבל ממש לא אוהבת את אמה ומייקי בתור זוג? 0_____0

8דושנקה8

New member
למה לא? הם חמודים ביחד ../images/Emo99.gif

והריקוד של זואי באמת היה ריקוד יוצא דופן

m B L O N D A

New member
../images/Emo60.gif פרק מעולה ! D:

הצחיק אותי הקטע עם מייקי שלא הבין עם מי ריק רוצה לרקוד !

שאלה על קטע מתוך הפרק...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

בתחילת הפרק, יש סצנה שאנה מגיעה לחדר כדי לדבר עם סול, ומוצאת שם את סול, לואי וג'יי משחקים במשחק קלפים על הרצפה. במהלך המשחק נאמרים המשפטים: "מעלה ב-10", "משווה ומעלה ב-5", "בפנים או מתקפל?" השאלה שלי היא (וסליחה מראש על הבורות): באיזה משחק שיחקו סול והחבר'ה? האם מדובר בפוקר, או שמא בבלאק ג'ק? תודה לעונים!!

למעלה