בוקר טוב ושבת מקסימה

../images/Emo57.gif בוקר טוב ושבת מקסימה ../images/Emo57.gif

עם ד"ש מהקטנטונת...... מאחלת לכולנו אחלה שבת... לי יש מלאאאאאאאאאאאאאא דברים לסדר...לכתוב...לארגן... מלא בריאות ורק טוב נשיקות
מקסי

פוצ'ית קטנה../images/Emo23.gif

מתוקה אמיתית. ממש בא לתפוס לה את הלשון. ועדי...............מלך, יפיוף בריאות ואושר לכולכם

היא מוציאה לי לשון ../images/Emo3.gif

לאצ'ההה , מתוקה בטרוף ועדי
יפיופ אמיתי |חיוק|

IAM20072007

New member
היא מהמממתתתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif

ועדי יפיופ אמיתי

חחחחחחח תמונה מדהימה!

לדידוש יש בדיוק תמנה כזאת עם הלשון בחוץ באותו הגיל.... אחלה חיוק יש לך מתוקתי...

Purple Mushroom

New member
../images/Emo57.gifסוף הבוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo57.gif

אוי,ממש פיצפונת. לא זוכר אם כתבתי כאן או איפה אמרתי, יש לי אחיין בערך בגילה, גם , מאוד קטן. הם מאוד קטנים בגילאים האלו. היום הוא בן חודש. בן בכור לאחותי הראשונה. הברית היתה ביום שישי ב7 לדצמבר.. שתגדלו אותו בזהירות ובבטחה. ואני בוודאי מאחל את זה גם לאחותי, ולכל מי שיש לו תינוקות בגיל הזה ובכלל, כאן ובכל מקום...
.

מתוקית.

New member
היא מתוקייה כמו אח שלה אמא ואבא שלה

טוב אולי קצת יותר כי היא חדשה חחח היה ניפלא האוכל היה יאמי צ'טערת הייתי רעבה וזללתי החוקי שלך ריגש אותי בנאומו ואת אני רוצה לאמר לך שפעם ראשונה הצלחת להפחיד אותי באמת ואני שמחה שאת בסדר סוף סוף חוצמיזה את ניראת ניפלא יפה מתמיד מקסימה כמותמיד מהממת! בלי צחוק היית ניראת אממממ עיזבי אין לי מילים אוהבת אותכם תשמרי את טל מיקה רוצה חברה ויאן רוצה כלה ג'ול

חחחחחחחחחח נשמונת שלי ../images/Emo99.gif

מתה עליך..... גם טל רוצה חתן חכם וחתיך כמו יאן
איזה מתיקותתתתתתתתת יש בשניהם!!! אוהבת אתכם יקירתי עד ה....................... בלי סוף!!!

למעלה