כפרות עליהם איזה יפיופים חוטה חוטה. בא לצבוט אותם בלחי. תגדלו אותם בנחת ובכיף
N new sol New member 29/12/07 #14 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif כפרות עליהם איזה יפיופים חוטה חוטה. בא לצבוט אותם בלחי. תגדלו אותם בנחת ובכיף
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif כפרות עליהם איזה יפיופים חוטה חוטה. בא לצבוט אותם בלחי. תגדלו אותם בנחת ובכיף
M maxima ושמנה@ New member 29/12/07 #16 חחחחחח עזוב אני צובטת...נושכת...מנשקת.... חחחחחחחחח תבוא אתן לך סיבוב תודה יקירי
M maxima ושמנה@ New member 30/12/07 #23 ../images/Emo25.gif נדמה לי....שגם הם התאהבו בך....לגמרי! (גם אני!)
ח חוקרת פרטית New member 30/12/07 #22 מ ד ה י מ י ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מילים ילדים למופת כמו ההורים שלהם רק נחת ובריאות לכם ולהם אני מהת לפגוש אותםפ כבר פנים מול פנים נשיקותתתתתתתתתתת ובע"ה נתראה בקרוב
מ ד ה י מ י ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מילים ילדים למופת כמו ההורים שלהם רק נחת ובריאות לכם ולהם אני מהת לפגוש אותםפ כבר פנים מול פנים נשיקותתתתתתתתתתת ובע"ה נתראה בקרוב
M maxima ושמנה@ New member 30/12/07 #25 ../images/Emo25.gif תודה יקירתי...גם אני מחכה!!!!!../images/Emo24.gif
N nony4 New member 30/12/07 #26 איזה מדהימה ../images/Emo57.gif היא מקסימה חבל על הזמן שתמשיכו להנות ממנה ומקווה שהגרוע כבר מאחורייך. אוהבת
איזה מדהימה ../images/Emo57.gif היא מקסימה חבל על הזמן שתמשיכו להנות ממנה ומקווה שהגרוע כבר מאחורייך. אוהבת
M maxima ושמנה@ New member 30/12/07 #28 ../images/Emo51.gif יקירתי....מחכה לראות גם תמונות של גאיה וזיו....ובקרוב !!!! אוהבת מקסי
ד דובונת איכפת לי New member 1/1/08 #31 ../images/Emo23.gifמה זה היפיופים האלה../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif התמונה של הקטנטונת הצחיקה אותי, תפסת אותה בפוזה חבל על הזמן ןהקטן/גדול יפיוף הורס
../images/Emo23.gifמה זה היפיופים האלה../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif התמונה של הקטנטונת הצחיקה אותי, תפסת אותה בפוזה חבל על הזמן ןהקטן/גדול יפיוף הורס
ח חולת מנגו New member 3/1/08 #32 אני מ-א-ו-ה-ב-ת../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif והגברבר שלך, מה אני לגיד לך - יפיופון אמיתי הרבה נחת, וב-ר-י-א-ו-ת
אני מ-א-ו-ה-ב-ת../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif והגברבר שלך, מה אני לגיד לך - יפיופון אמיתי הרבה נחת, וב-ר-י-א-ו-ת