היום ב-
אנשים

ShyFly

New member
אוווווווווו :(:(:(

כבר קראתי....אוף איזה מגעילים הם!!! ובאמת קצת חוסר חיים

כן כבר קרתי את זה!

ממש חסרי חיים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שניה דאגי בו צלם את שלי גם! ואז ניראה את זה וניצחק חחחחחחחחחח מה דעתך!? חחחחח אבל מה לעשות ניראלי הקונפה הזאת תעשה הכל שדאגי ישאר איתה וכדי שהיא תחזיק אותו הרבה אפילו אם זה שהם יצלמו את הציציפ שלה ויראו את זה אחרי זה ויצחרו על זה! היא תעשה הכל! אבל הכלללל שהוא ישאר איתה! היא כל כך מפגרת עד שכבר אני לא יודעת מי יותר דבילי מביניהם דאגי או היא?!

shakedy69

New member
אבל הם בכלל לא ביחד....

הם סתם ידידים או מישהי לזיין...אז הוא צילם לה את הציצים????אזזז.... דאגי סתם משחק איתה והם עשו את זה בשביל הכיף אין בניהם איזה משו גם זה מירורר אז לא להאמין להכל...

זה סופי הם ביחד!

את יודעת מחוברים זה לזה טוב לא ממש מחוברים אבל ביחד ח ב ר י ם כן קשה להאמין שאני ליטל טופי לי פוינטר לוי אקבל את זה בכייף אבל אין מה לעשות בננות תשלימו אם המצב הזה!! פשוט חכו שהם יפרדו ואז נחגוג את זה במסיבה ענקית טוב!?

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo6.gif

וואי איזה מגניב דאגי כתב את זה? מאיפה זה? מסנג'ר ...אימייל....מייספייס?....עיתון חח סתם =)

Bleed for Me

New member
זה כתוב בדאגיפוינטר נט..

כנסי ותראי.. http://www.dougiepoynter.net/index.php

LovE BuSTeD

New member
אנימקווה שהם לא ביחדדדד!

ושהיא רק הזונה שלו! היום חלמתי שאני מתנשקת איתו חח איזה כיף זה היה:D

Rowdy Girl

New member
../images/Emo207.gif

אתן זוכרות את הדיון על המצב החברתי הנואש של הפורום שג'ני פתחה לפני כמה זמן? אתן חושבות שהמצב השתפר? סתם התעניינות
אבל לדעתי הוא כן

DesertRose7

New member
אני חושבת שהוא מאוד השתפר../images/Emo45.gif

בדיוק חשבתי על זה בזמן האחרון

Rowdy Girl

New member
את חושבת אולי

שזה קשור לאיזה חברת פורום שהייתה קבועה ו-וותיקה בפורום ופתאום נטשה בלי להגיד כלום? יודעת על מי אני מדברת...?

לושהה

New member
אני יודעת על מי את מדברת..

וזה לא שאדם אחד עזב אז הכל השתנה,זה אנחנו השתנינו [?]

DesertRose7

New member
מה קשור?

אני חושבת שאני לא היחידה שרוצה את השינוי פה הפורום נראה יותר טוב גם מבחינת תוכן וגם מבחינת העין אנשים פה מסתדרים יותר טוב, אני באמת חושבת שאנשים פה לקחו לתשומת ליבם מה שנכתב ונאמר בפעם ההיא וגם בהזדמנויות אחרות בנוסף יש הרבה חדשים וזה נראה כאילו האוירה עכשיו הרבה יותר כיפית וזורמת רק אני חושבת ככה?

למעלה