חבר'ה אומנם בקיצור פז"ם

shaharhakmon

New member
../images/Emo57.gifחבר'ה אומנם בקיצור פז"ם

ב07.06.04 בשעה 17:08 נולדה לנו בתנו הפגית(שם זמני קוקולי), התינוקת נולדת בשבוע 29 ובמשקל 1355 גר',וברוך השם מרגישה טוב, אפילו עברה את המבחן שעושים לאחר הלידה בציון הגבוה ביותר!!! אולי מישהו יודע אם מתחילים לטפל בק"פ גם בפגים? יש תנועתיות מלאה לכף הרגל,והק"פ נראה ממש לא רציני. אין כמוני מאושר

Adoushi

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

איזה חדשות משמחות. הקדמתם את כווווווווולם. איהאב

שחרררררר מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

וואו, איזו פצקל'ה. מזל טוב ענקי. זה היה כל כך לא צפוי. שחר, מה שלום אישתך? איך התינוקת? מה מצב הריאות שלה? אין לי מושג על טיפול ק"פ בפגים אבל אני בטוחה שהרופאים בבי"ח יענו לכם על כל השאלות איפה ילדתם? יו, שחר, אני מתה מהתרגשות. זה כל כך מרגש? איך קרה שהיא נולדה כל כך מוקדם? שיהיה לכם המון מזל טוב ובריאות. נשיקות לאמא הנרגשת. יעל

shaharhakmon

New member
תודה למברכים

ברוך השם הריאות בסדר גמור,קוקולי הקטנה נושמת בכוחות עצמה, הגענו ביום ראשון עם צירים לאיכילוב ולאחר שגילו שם פתיחה של 3 ס"מ, והתברר שאין מקום בפגייה שלהם העבירו את תמר באמבולנס לביה"ח תל השומר, ביום שני ב17:08 קוקולי יצאה לעולם,בלידה טבעית לחלוטין ובלי אפידורל אפילו,האמת שזאת היתה לידה מהירה יחסית,45 דקות בחדר הלידה.

וואו, ושחר, תמשיכו את הטיפול והכול

בתה"ש? או שתתחילו שם ותמשיכו באיכילוב? בכל מקרה, אל תדאגו, גם אם תתחילו בתה"ש ותרצו בעוד חודשיים, כשהיא תגדל קצת, לעבור לויינטרוב, זה גם יהיה בסדר. יקבלו אתכם בשמחה. קודם חשוב שהיא תגדל ותתפתח. וואו, זה חודש שביעי, לא? נשיקות לתמרי, יעל

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif|בהצל

../images/Emo68.gif מזל טוב, איזו התרגשות

לפתוח ת'פורום ולקרא... איזה יופי. נ ה ד ר !!! הייתי מתקשרת למחלקת אורטופדיה ושואלת לגבי הגיבוס, או מתקשרת לד"ר בור בפלאפון. תחושות הבטן שלי אומרות לחכות לחכות... תנו לה להתחיל הרגל ימין
היית בלידה? איזה כיף שכולם מרגישים טוב. כל הכבוד לתינוקת שהיא נושמת לבד. איזה אושר...
נשיקות נשיקות. המון מזל טוב ואושר לכולכם. הכדורים

shaharhakmon

New member
תודה../images/Emo151.gif

אז ככה זה באמת חודש שביעי, וכן הייתי בלידה ואפילו השתדלתי לעזור בתמיכה מוראלית ומסאז'ים, בכל אופן לגבי הטיפול אני מתעניין כי יכול להיות שבגלל הגודל הקטנטן ובגלל שקיימת תנועתיות אז אולי אפשר לקצר הליכים!!

מזל טוב ../images/Emo23.gif

מכל הלב, אני מאחלת לכם, רק שמחה ואושר, וכמובן בריאות. שלא תדעו שום צרה מהילדה הקטנה והמקסימה שלכם. שתגדל ותפרח כמו ה
דרך אגב - זה לא פר!!! הייתי צריכה להיות ראשונה
אבל לא נורא. העיקר שהכל בסדר. ובאמת באמת שמחה בשמחתכם... באהבה. אילנה.

nlanxner

New member
מזל טוב!

איזה יופי! הרבה מזל טוב! ממש שמחתי לקרוא את ההודעה על הלידה. מאחלת לכם רק אושר ותקופת הסתגלות קלה ככל שאפשר!!

וואו מזל טוב

עקפת את כולם, זה לא יפה
שיהיה במזל טוב, הכל בסדר? מה עם אשתך איך היא מתמודדת עם השינוי? הכל בסדר אצלה שיהיה לכם טוב, ואפילו שהיא פגה, מחכים לתמונה.... לא יודעת לגבי גבס לפעוטות, מחכים קצת לדעתי, מה אומרים הרופאים?, תעדכן.... שוב הרבה מזל טוב אורית

shaharhakmon

New member
שוב תודה לכל המברכים

כן קוקולי החליטה שהיא משיגה את כולם, ועשתה את זה בדרך שלה,בחיוך ותחמנות!!!

מנדי

New member
מזל טוב

מזל טוב ענק מצטער שאני לא כאן הרבה אני פשוט בזמן האחרון לא בארץ

Rachellika

New member
Hi, its me, ´Rachel of Matan

I'm writting you all from Vienna in Austria. first, all the best to you, Shahar, Tamar & the little baby We were so gled to hear from you & hope everything is superb...now We are visiting a very good Austrian friends (wich we visit every year), but this time with MATAN. she is doing just grate. so, tack care everybody miss you, Rachel

Adoushi

New member
תחי ווינה

תיהנו תיהנו.ואנחנו נראה את התמונות כשנבוא אליכם. איהאב

shaharhakmon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gifתהנו שם בוינה!!

תודה רבה על הברכות, ד"ש חמה למתן ואלון

למעלה