המון מזל טוב!!!
ג גווניבר New member 9/6/04 #13 המון מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif
א אמא של נושי New member 10/6/04 #14 מזל טוב שראיתי את אישתך היא הייתה נראת לי בחודש יותר מתקדם והייתי בטוחה שהיא צריכה ללדת כל יום . בכל אופן לא נראה לי שתינוק בפגייה עושים לו גבס
מזל טוב שראיתי את אישתך היא הייתה נראת לי בחודש יותר מתקדם והייתי בטוחה שהיא צריכה ללדת כל יום . בכל אופן לא נראה לי שתינוק בפגייה עושים לו גבס
א אורנית של לים לם New member 10/6/04 #15 ../images/Emo49.gif מזל טוב. שיהיו תמיד רק בשורות טובות. כיף לפתוח את הפורום ולקרוא כאלו הודעות. לידה וחתונה אלו שני ארועים שנורא מרגשים בעיני.
../images/Emo49.gif מזל טוב. שיהיו תמיד רק בשורות טובות. כיף לפתוח את הפורום ולקרוא כאלו הודעות. לידה וחתונה אלו שני ארועים שנורא מרגשים בעיני.
K kashke New member 10/6/04 #22 אני שולחת לכם ברכות ../images/Emo65.gif ו-שלחתי לך מסר לגבי האם והתינוקת. אילה
ג גן עדן היחידה New member 11/6/04 #24 נו, מה שלומן???? התינוקת עלתה קצת במשקל? מה שלומה?, איך אתם מסתדרים עם הלו"ז החדש?, ספר לנו! שתהיה שבת שלום אורית
נו, מה שלומן???? התינוקת עלתה קצת במשקל? מה שלומה?, איך אתם מסתדרים עם הלו"ז החדש?, ספר לנו! שתהיה שבת שלום אורית
S shaharhakmon New member 11/6/04 #26 התינוקת רזתה קצת! שלום לכולם, התינוקת רזתה קצת ,אבל הבנו שזה טבעי והגיוני. ירידה צפויה במשקל עד 20%. אבל היום אישרו לי להחזיק אותה וזאת החוויה האמיתית,היה הכי כיף בעולם. ביום ראשון יראה אותה אורתופד,נעדכן בהמשך.
התינוקת רזתה קצת! שלום לכולם, התינוקת רזתה קצת ,אבל הבנו שזה טבעי והגיוני. ירידה צפויה במשקל עד 20%. אבל היום אישרו לי להחזיק אותה וזאת החוויה האמיתית,היה הכי כיף בעולם. ביום ראשון יראה אותה אורתופד,נעדכן בהמשך.
א אמא של כדור New member 12/6/04 #27 כן הם מרזים בהתחלה. קחו ת'זמן עם הגיבוסים, תנו לה להתחזק.(תחושה שלי). איזה יופי שנתנו לך להחזיק אותה. כל כך מרגש... כיף לה שיש לה הורים אוהבים וגאים כמוכם.
כן הם מרזים בהתחלה. קחו ת'זמן עם הגיבוסים, תנו לה להתחזק.(תחושה שלי). איזה יופי שנתנו לך להחזיק אותה. כל כך מרגש... כיף לה שיש לה הורים אוהבים וגאים כמוכם.
א אמא של תותוש New member 12/6/04 #28 ../images/Emo65.gif מזל טוב למשפחה המורחבת ../images/Emo20.gif איזו התרגשות ועצה - כנס לפורום הורים לפגים. תוכל להעזר שם הרבה בחבר'ה. מחכה לשמוע עדכונים.
../images/Emo65.gif מזל טוב למשפחה המורחבת ../images/Emo20.gif איזו התרגשות ועצה - כנס לפורום הורים לפגים. תוכל להעזר שם הרבה בחבר'ה. מחכה לשמוע עדכונים.