למנסות שלנו

דש1דש

New member
להמשיך לחיות כרגיל

המשפט המעצבן - הריון זו לא מחלה - מאוד נכון ב90% מהמקרים לפחות - המשיכי לחיות כרגיל - אין סיבה לעשות דוקא עכשיו בנג'י - אבל גם לא להתחבא במיטה - שבת יפה בחוץ - חמה לבזבז אותה??? בהצלחה!

../images/Emo45.gifמצטרפת להחזקת האצבעות

למזדרזעות, המשך נהדר להריוניות, והמון נחת לאימהות.

מירית א

New member
מצטרפת לאיחולים הנהדרים

ולכל כל ההריוניות, (יש הרבה) המשך קל ונעים.

reviss

New member
למנסות ולהריוניות ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

ועוד כמה ליתר ביטחון

tipid

New member
../images/Emo49.gif לכל הבנות ובהצלחה!

ובהזדמנות זאת בפרוס השבוע החדש שבא עלינו לטובה ברכת שבוע טוב ומבורך אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום שבוע מלא שקט ושלווה בטחון בריאות אחווה ועזרה לזולת זהירות בדרכים תמר

מצטערת על האיחור

אבל מליון ת'לפים איחולי הצלחה ממני למנסות היקרות עינתי
וגאלה
מחזיקה לכן אצבעות חזק חזק שיצליח ושולחת לכן הרבה הרבה אנרגיות חיוביות להתעברות מהירה
וכמובן גם ל"קולגות" ההריוניות שלי, שיהיה המשך רק טוב טוב ועוד טוב!!!

aurala

New member
תודה...אני בשבוע ה 3 אחרי הפרייה

ובנתיים נראה הריון- עוד לא הייתי ב US. אני מבינה מבדיקת דופק היא אבן דרך נוספת שיש לצפות לה... בכל אופן זה מרגש...תודה לכן על הכל.

אור רון

New member
יההה... איזה יופי!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

עשית בדיקות דם שמאשרות שאכן יש הריון?? (ככה זה נשמע בכל אופן!!) למיטב ידיעתי דופק ניתן לראות ב- US החל משבוע 6, אז יש עוד קצת זמן... אכן - חדשות נהדרות!! שנשמע עוד רבות כאלה בקרוב!!!

aurala

New member
ואני חשבתי שההודעה שלי נאבדה.. כן

עשיתי כבר 4 בדיקות דם- ביום ה 12 (בטא=12) ביום ה 14 (בטא = 35) ביום ה 17 ( בטא= 140) ו4 ימים אח"כ בטא עלה ל 650. זה סימן טוב. אני מרגידה הריונית. ואחרי קריאה בספרים על כל כך הרבה קשיים וסוגי הפלות, החלטתי שאני בהריון עד שאני לא! זה לפחות מעודד .

noa37

New member
מזל טוב!! ../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לך הריון משעמם ככל האפשר.

טלטל11

New member
בשעה טובה! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

באמת חיכיתי לעדכון ממך אחרי ההודעה האחרונה על הבטא - שמחה שזה עדכון שמח! שימשיך ככה

shilat

New member
אורה, מזל טוב. המשך קל../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עינת32

New member
יו איזה כיףףףףףףף

גם אני חיכיתי לבשורה משמחת שכזו מזל טוב

gala1966

New member
../images/Emo141.gif

איזה יופי, איזו התרגשות. אני מחזיקה לך אצבעות

aurala

New member
|תודה רבה...רק רציתי לספר לכן שאני

בשבוע ה-3 מאז ההפריה (יעני בתחילת השבוע ה 6 לפי הספירה הכללית מהמחזור). אני מחכה בכמעט סבלנות לפגישה עם הרופא (מישהי שמעה על ד"ר זולטי?) בעוד שבועיים.. איזה התרגשות... המון המון הצלחה לזרזועים החדשים...המון אורה

iyellit

New member
גם אני באיחור מצטרפת

לאיחולים - לעינת ולגאלה ולשקטות שמחכות ומנסות לאורה - מזל טוב ולכל הנשים בהריון שיעבור עליכן בקלות ובכיף. וגם לעצמי... תקוה קטנה להצטרף אליכן בקרוב אילת

למעלה