שווה בדיקה..

כעשדעי

New member
טוסט בשוקולד

קחו שתי פרוסות תמרכו שוקולד תכניסו לטוסטר אחרי שזה ניהיה טוסט שימו חתיכת חמאה מחובדת באמצא ותוציאו אחרי חצי דקה תקבלו משהו מעדן המנסה ירוויח
 
מזל טוב על הפורום החדש

כמתנה לחנוכת הבית, גייסת את אישתי שתביא את המתכון שאם היא לא עושה לי בשישי, אני לא מדבר איתה יותר. <עד שאני נכנע, ואז עובר לתחנונים שתכין לי>. אין דבר יותר טעים מזה. רכיבים: 500 גרם שוקולד מריר 250 גר` חמאה 6 ביצים 3/4 כוס סוכר אופן הכנה: ממיסים שוקולד וחמאה בסיר קטן, שמונח על סיר יותר גדול עם מים., מערבבים לעיסה חלקה ומצננים (החוטאים שבנו יכולים לרמות ולהמיס במיקרו בעדינות- רק להקפיד שלא להשאיר את התערובת זמן ממושך מידי כדי שלא תיחרך). מקציפים ביצים (ביצים שלמות- אין צורך להפריד) יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את השוקולד ומערבבים בעדינות. יש לדאוג שכל השוקולד יובלע היטב. יוצקים התערובת לתבנית שקעים משומנת היטב, או מנז´טים עד החצי, ואפשר גם בתבנית רגילה, זה לא מוריד מהטעם. אופים בתנור חם 180 מעלות במשך כ20- דקות. בודקים אם זה מוכן בעזרת קיסם שנועצים במרכז. אם הוא יוצא יבש, או עם מעט חתיכות יבשות, זה מוכן. להכניס למקרר ולאכול קר. מומלץ ביותר ומאוד פשוט להכנה.
 

פ ו מ י

New member
קרמבו במיקרוגל

כן כן. זה אפשרי, ויש הרבה אנשים שלא מודעים לגאוניות שבדבר. להלן המתכון. רכיבים: 1 קרמבו 1 צלחת 1 מיקרוגל 1 מקור מתח חליפין 220 וואט אופן ההכנה: לוקחים את הכבל שיוצא מאחורי המיקרוגל (תזהו אותו על ידי 3 שיניים כאלה בולטות שנמצאות בקצה הרחוק מהמיקרוגל). את המיקרוגל מחברים אל מקור המתח (העזרו במבוגר
). הניחו את הקרמבו על בצלחת. הכניסו הצלחת למיקרוגל, והפעילו על הדרגה הגבוה ביותר. הצמידו ראשכם לחלון המיקרוגל, וחכו עד שתרגישו חולשה. זה סימן לכך שניתן להוציא את הקרמבו - בתאבון (ומזל טוב, יש לכם סרטן הראש)
בקיצור - תנסו - יוצא קרמבו שהשוקולד שלו מומס על הקצפת
טעים (בלי החלק של סרטן הראש, זה פחות טעים)
 

שירלי 19

New member
מ-ת-כ-ו-ן !! ../images/Emo63.gif

קחו ספל, כמה שיותר גדול. שימו בפנים 2 כפיות בהריון של קקאו. אח"כ חלב וערבבו עד שזה נהיה הכל באותו גוון. הכניסו למיקרוגל עד שהחלב רותח וכשזה יוצא הוסיפו 3 קוביות שוקולד לבן. הכניסו שוב למיקרוגל ל-20 שניות וכשמוציאים לא לערבב!! בתאבון!
 

zimes

New member
נשיקולדה בטוסטר

זוכרים מה זה נשיקולדה? לוקחים אחד (או עשר), שמים בטוסטר, ואחרי כמה דקות, השוקולד בפנים נמס. חותכים פינה, ושותים בזהירות (אם זה חם מדי - זה כווה את הלשון).
 

ליאן.

New member
תודה וברוך הבא.. ../images/Emo13.gif

אחלה מתכון.. רק לא הבנתי מה יצא לנו.. זאת עוגה? בראוניס´?
 

Nifredil

New member
גם לי יש: עוגת שוקולד!!!

טעימה במיוחד וקלה להכנה: [URL='http:///'] חומרים:[/URL] 4 ביצים 1 כוס מים 1 כוס שמן 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 1 שקית אבקת אפיה 4 כפות קקאו 1 כף תמצית וניל לערבב את כל החומרים, לאפות כ 30 דקות (לבדוק אם זה מוכן) בתבנית גדולה 1.5X חום 175-200 מעלות. [URL='http:///'] ציפוי שוקולד:[/URL] [אם רוצים] 150 גר´ שוקולד מריר 100 גר´ מרגרינה 30 גר´ חמאה קצת חלב \ מים לחמם במיקרו עד המסה. - מספיק לתבנית גדולה.
 

ד ו ר י ן

New member
קרמבו במיקרוגל - ניסיתי

הכנתי את הקרמבו במיקרוגל ראיתי שזה לא מסובך ונראה קל וכמו שבאתי לקחת ביס גיליתי לתדהמתי שחטפתי "שרימפס"
 

zimes

New member
אין טעם לתת לזה שם

מהמתכון (שינוסה בקרוב קרוב!) נראה שמי שעוצר לשאול "מה זה?", עד שהוא שואל - כבר לא נשאר לו מה לאכול. אחרי שאני אופה ואטעם, אני אקרא לזה "עוגת "מה זה" של גב´ מקדונלד".
 

ד ו ר י ן

New member
עוגת שוקולד חמה - יאמי יאמי

אביא לכם, עכשיו, מתכון שחברותיי מוכנות לשלם עבורו הון הבטחה - אחרי שתאכלו עוד תלקקו עם הלשון העיקר שיהיה בתיאבון ************************* ממיסים 200 גר´ (2 חבילות) שוקולד מריר עם 150 גר´ חמאה מעבירים למיקסר ל-2 דקות עד לקבלת מרקם אחיד מוסיפים: כוס סוכר 4 ביצים טרופות 1/4 כוס קקאו 1/2 - 3/4 כוס קמח תופח (קצת יותר מ- 1/2 וקצת פחות מ- 3/4) 1/2 כוס מים הכל במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה מכניסים לתנור למשך 20 - 25 דקות ב- 180 מעלות לבינתיים ממיסים 100 גר´ (1 חבילה) שוקולד מריר עם קופסת שמנת מתוקה עמידה לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים מהתנור ושופכים עליה את השוקולד שהמסנו עם השמנת **************************************** זהו. נכון פשוט ? אגב, אני מגישה עם קצפת וגלידת וניל אשמח אם תספרו לי איך יצאה לכם העוגה.
 

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif המתכון השבועי ../images/Emo41.gif

את המתכון השבועי כולכם {כולל כולם} מחוייבים להכין. לרוב הוא יהיה מתכון לא מסובך במיוחד {שאפילו אני הצלחתי להכין} עם מינימום חומרים. ועם זאת מתכון שטעמו מעביר לנו בראש את הרעיון ש-"וואלה יש אלוהים". טורט שוקולד עם אגוזים ! חומרים: 8 כפות סוכר. 8 חלמונים. 200 גרם אגוזים טחונים. 2 קפות קקאו. אופן ההכנה: שמים בסיר, מערבבים ומוסיפים רבע כוס מים רותחים עד שהסוכר נמס על האש. שזה מתקרר מעט, מוסיפים 8 חלמונים ומקציפים אותם עם שתי כפות סוכר ומערבבים בעדינות. לאפות בערך חצי שעה בתבינת עגולה. למעלה מורחים שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר. מקציפים היטב ומורחים. בתאבון!
תכינו ותחזרו לספר כמה היה טעים.
 

מירב ד

New member
מיטללללללי!

יצא טעים שחבל על הזמן...אנשים.. מומלץ ..תכינו... מירב עליתי עוד קילו..
 

n k

New member
נשמע מצויין

מישהו מתנדב להכין ולשלוח לי במסרים?
 

מיטללל

New member
n k איזה מעציב אתה

המתכון קליל ביותר.. תכין אותו אתה מחר. מקסימום תבקש עזרה מאמא\אבא\האחות הגדולה. יהיה לך טעים-מבטיחה!
 

מירב ד

New member
יש לי וידוי....

עדיןן לא הכנתי...אבל אני רוצה להכין.. הבעיה שרשמת את המתכון ממש לא מובן... אז תכתבי שוב.. ויותר מובן הפעם... מה שמים בסיר? מה מערבבים? מתי מוסיפים כל דבר... מירב מבטיחה להכין ולשלוח במסרים לכולם!
 
למעלה