מזל טוב על הפורום החדש
כמתנה לחנוכת הבית, גייסת את אישתי שתביא את המתכון שאם היא לא עושה לי בשישי, אני לא מדבר איתה יותר. <עד שאני נכנע, ואז עובר לתחנונים שתכין לי>. אין דבר יותר טעים מזה. רכיבים: 500 גרם שוקולד מריר 250 גר` חמאה 6 ביצים 3/4 כוס סוכר אופן הכנה: ממיסים שוקולד וחמאה בסיר קטן, שמונח על סיר יותר גדול עם מים., מערבבים לעיסה חלקה ומצננים (החוטאים שבנו יכולים לרמות ולהמיס במיקרו בעדינות- רק להקפיד שלא להשאיר את התערובת זמן ממושך מידי כדי שלא תיחרך). מקציפים ביצים (ביצים שלמות- אין צורך להפריד) יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את השוקולד ומערבבים בעדינות. יש לדאוג שכל השוקולד יובלע היטב. יוצקים התערובת לתבנית שקעים משומנת היטב, או מנז´טים עד החצי, ואפשר גם בתבנית רגילה, זה לא מוריד מהטעם. אופים בתנור חם 180 מעלות במשך כ20- דקות. בודקים אם זה מוכן בעזרת קיסם שנועצים במרכז. אם הוא יוצא יבש, או עם מעט חתיכות יבשות, זה מוכן. להכניס למקרר ולאכול קר. מומלץ ביותר ומאוד פשוט להכנה.