מזל טוב כל הכבוד לך וגם
Q Queen Balat New member 3/3/03 #39 שאלה- ../images/Emo15.gif נכון יש את השיר scat man *פה פו פה פרה פה פי פה פו פרה פה פה אי קולינג אוט דה סקאט מן...* אז יש למישהי את שם הלהקה והמילים
שאלה- ../images/Emo15.gif נכון יש את השיר scat man *פה פו פה פרה פה פי פה פו פרה פה פה אי קולינג אוט דה סקאט מן...* אז יש למישהי את שם הלהקה והמילים
R RinRan New member 4/3/03 #40 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif ../images/Emo32.gif אני עדיין חולה מישו פה?..............
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif ../images/Emo32.gif אני עדיין חולה מישו פה?..............
÷ ÷•»netta y benja«•÷ New member 4/3/03 #41 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifתגובה לעוף.. קארין אני מקווה שתרגישימ טוף, טוף, טוףףףףףףףףף החלמה מהירה [מה הייתה הכוונה של זה.. אין לי מושג ] תשתי ותצאי אל ה ותרעישי ב אם לא הבנת, השתמשתי באייקונך המאומצים....
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifתגובה לעוף.. קארין אני מקווה שתרגישימ טוף, טוף, טוףףףףףףףףף החלמה מהירה [מה הייתה הכוונה של זה.. אין לי מושג ] תשתי ותצאי אל ה ותרעישי ב אם לא הבנת, השתמשתי באייקונך המאומצים....