שרשור חלומות 20.8.05

Seeker68

New member
נראה לי...

שחווית "מסע אסטרלי", חוויה חוץ גופית, יציאת הנשמה מהגוף. אולי קיימים עוד מספר כינויים לתופעה הזאת, שלא ברור בדיוק מהי... לגבי הצורות שהופיעו, אין לי מושג. לילה טוב
עוד על מסעות אסטרליים

the new girl232

New member
אממ

תודה יש לך אולי שמץ איפה כן אני יכולה למצוא תשובה על הצורות שצויירו?

Seeker68

New member
נסי לחפש ב...

בקישורי הפורום - סמלי חלומות - יש אתר על סמלים אונברסליים, נסי לחפש שם.

../images/Emo41.gifערב טוב לכולם../images/Emo41.gif

אני כותב כאן לגבי חלום שחלמתי על שיניים... בחלום השיניים הקדמיות התחתונות שלי התנדנדו ולאט לאט נשרו להם, ובמקומם צמחו שיניים חדשות. מה החלום הזה אומר בדיוק?! אני יודע שחלומות על שיניים נפוצים מאוד, אבל בכל מקום רשום משו אחר על זה. אז אני פונה אליכם כי אני יודע שיש כאן אנשים שמבינים באמת. תודה =) המשך ערב טובבב

Seeker68

New member
כנס למאמרים.

יש שם מאמר על שיניים וכתוב את מסקנותייך.

חלום על גניבה של ../images/Emo73.gif

חלמתי שאני משאילה את האוטו של אמא שלי. אני מחנה אותו במגרש חניה כלשהו(שמזכיר לי עכשיו את מגרש החניה של בית החולים שבו ילדתי את בני, במציאות), ואז כשאני חוזרת לאוטו מישהו מנסה לגנוב לי אותו. הוא נכנס איתי לאוטו ואני נוהגת והאיש מאחור אבל הוא שולט בי או מאיים עלי, כנראה רוצה שאני אסע למקום שבו הוא יוכל לקחת לי את האוטו. אני מנסה להתחכם וחושבת על תחבולה: לנסוע למקום שבו עומד שוטר כדי למשוך אלי את תשומת לב השוטר כדי שירדוף אחריי ואז כשיתפוס אותי אני אגיד לו על הגנב והוא יאסור אותו. אבל לרוע המזל השוטר הוא בחור נאה מוקף במעריצות וחושב שאני מנסה להתחיל איתו ולכן מתעלם ממני.

Seeker68

New member
../images/Emo150.gif...

נראה לי שבתחושה שלך, מישהו שהיה קשור אלייך בעבר, שם לך רגליים ומנסה לעצור את התקדמותך בחיים. יש לך תמיכה מצד אמך. את מנסה להרחיק אותו באמצעות הגנה של מישהו אחר, שלא כל כך שם לב אלייך. מתחבר לך?

למעלה