תחרות החמה הטובה ביותר

gonzila

New member
../images/Emo57.gifתחרות החמה הטובה ביותר

בואו נשנה גישה וכל אחת תספר על חמותה הטובה ביותר,מה היא עושה ולמה היא חושבת שחמותה הטובה ביותר. מחר בערב נערוך הצבעה ולנו ישאר רק לקנא

אביא

New member
החמה הטובה ביותר

השמש- נותנת לנו אור וחום רק צריך להזהר לא יותר מדי. (היא אפילו נעלמת מידי פעם)

גלי27

New member
אני בהחלט לא חושבת שהיא הטובה ביותר

אבל..היא עוזרת כשצריך, מאוד אוהבת את התינוקת, בכל שעה שצריך אותה היא כאן. יש קטעים שמרגיזים אבל בסה"כ הם אנשים טובים..

אני שמחה לענות

אמא של בעלי היא אשה מקסימה, טובת לב וסבתא מעולה. היא תמיד מוכנה לעזור לי עם הילדים (אם הילד חולה, אני מתקשרת ב- 7.00 ופשוט מודיעה שאני מביאה את הילד אליה), היא באה אלי באופן קבוע פעמיים בשבוע אחה"צ ואז אני חופשיה ללכת להתעמלות ולנקות את הראש, היא כל היום עסוקה בקניות לילדים ולי, היא מבשלת עבורי והכי חשוב- היא לא מבקשת שום תמורה. היא מפרגנת לי בטירוף. המחמאה הכי גדולה שלה היתה "הלוואי שגם הבן הקטן ימצא אישה כמוך" וזה למרות שהמנטליות שלנו שונה לחלוטין. היא עקרת בית למופת ואילו אני שונאת לנקות והבית שלי בטח נראה בעיניה איום ונורא. אני בטוחה שהיא מתפלצת מזה שכשבעלי המסכן מגיע מהעבודה אני לא קופצת לדום ומתחילה להגיש לו ארוחת ערב (כמו שהיא עושה אצלה בבית) ובטח מאוד מפריע לה שהבית שלי לא מצוחצח כמו שלה, אבל היא לא תעיר לי לעולם. אני רוצה להעיר משהו קטן ומקווה לא לחטוף על כך בראש. אני קוראת אדוקה של הפורום ואני בהחלט חושבת שכדי שיהיו יחסים טובים גם הכלה צריכה ללמוד "להחליק" דברים. לחמותי יש לפעמים "יציאות", היא בסה"כ בן אדם, היא מאוד מעורבת בחיים שלנו וטבעי שלפעמים היא תגיד דברים שיעצבנו (כמו למשל "היום קר תלבישי טוב את הילד", לפעמים היא מתקשרת 4 פעמים ביום, היא צריכה לדעת כל פיפס בחיים שלנו ועוד). קראתי לא מזמן את ההודעה לגבי החמה שהעירה על עודף אנטיביוטיקה. וואלה, עם יד הלב, לא מצאתי בזה שום דבר מעצבן.

AdiBason

New member
חמתי הטובה בעולם כשהיא.....

ישנה...... ס ת א ם ..... כשהיא לא מתקשרת אלי יותר ורק לפלאפון של בעלי- כך אני לא צריכה לשמוע אותה.... כשהיא לא באה אלינו..... כשהיא לא מדברת עם ביתי כשהיא אוכלת....( מה שהיא כן היתה עושה ואז ביתי היתה מפסיקה לאכול ואני הייתי מתרגזת....)

5שוש

New member
לך יש מזל

חמתי ביכלל בפירוש אומרת למה אני חייה . ושלבנות שלי אין ערך ביגלל שאין לי בן.

אני מצטערת בשבילך

אני מתארת לעצמי שיש חמות שהן באמת רעות לב ובלתי נסבלות (כמו שיש גם כלות כאלה...), אבל הרוב הן רק "קצת מעצבנות" עם הערות מרגיזות מדי פעם. אני לא חושבת שזו סיבה לשנוא זו את זו ולפתוח במלחמת עולם. זו דעתי אבל אני מבינה שאני במיעוט פה.

niloush

New member
החמה הכי חמה

אז זהו סוף כל סוף אני יכולה לפתוח את הלב. עד עכשיו פחדתי להשוויץ והנה נפתח המדור בשבילי. חמתי (ואוי לי, אם אני אקרא לה ´שוויגר´) היא אישה ממש זהב
. אנחנו מסתדרות מצוין. אמא שלי לא בסביבה (אני גרה בחו"ל) והיא ממלאת מקום נפלאה (למרות שאין אף מחליפה לאמא
). היא חברמנית שכזאת. לוקחת הכל ב easy. היא תמיד פנויה כשצריך. לטפל בילדים, להסיע אותם, להשגיח עליהם - הכל, מה שמבקשים! אם אני צריכה, היא עוזרת לי גם בבית. קונה, מבשלת, מתקנת. אני יכולה להתייעץ איתה בכל נושא בעולם, ואני יודעת שאקבל את דעתה הכנה. לא תמיד אני מסכימה איתה ואין לי בעיה להגיד לה את זה. היא תמיד מבינה. היא לא מתערבת בשום דבר וכמעט תמיד, מחכה שישאלו אותה לדעתה, אחרת היא לא אומרת כלום. אפילו כשהיא כן מעירה זה נעשה בצורה יפה ומשום כך, אני מקבלת באהבה מה שהיא אומרת ושוב, אם אני לא מסכימה איתה, אני אומרת לה. היא תמיד מפרגנת מחמיאה ומפנקת. אם אני ´מתלוננת´ על בעלי, היא תמיד אומרת לי שהיא לא רוצה אותו חזרה ושאני הכי טובה בשבילו. לפני שנה עברנו דירה וגרנו אצל ההורים שלו 4 חודשים. אפילו תחת קורת גג אחת, הסתדרנו נפלא. אני מאוד אוהבת אותה
ויודעת שאני יכולה לסמוך עליה. בקיצור, אשריי וטוב לי!!!!
נ.ב. - אני בטוחה שגיסתי וגיסי היו מסכימים איתי פה אחד!

נילוש, רק דבר אחד חשוב בבקשה ../images/Emo7.gif

לפני שאת שמה עליה שלט "למכירה", דברי איתי. אני חושבת שחמות כזאת מקומה במוזיאון ולא אצלך הה
אשרך שנפלה חמות כזאת בחיקך. יישר כח.

הגנובה

New member
אני מחוץ לתחרות...

בדרך כלל אני לא נרתעת מתחרויות.... זה מוסיף גיוון לחיים... אבל במקרה הזה - נפסלתי במוקדמות... יותר נכון... חמתי נפסלה! אז אני מוותרת על השתתפותי ומאחלת לכולכן בהצלחה!!

חכי בובה זוהי קטגוריה ראשונה../images/Emo3.gif

ואת עוד עלולה לזכות במקום הראשון בקטגוריה : "של מי החמות הכי מרשעת עלי אדמות?" ההה? ואז אף אחת לא תעקוף אותך (אני אחכה לה בסיבוב ואעשה לה רגל
) האוסקה הזה בובה יקנה לך חיים נוחים ושלווים וכרטיס כניסה חינם לכל מקום, תוכלי אפילו לחנות באדום לבן. (ראית ששרית חדד קבלה כרטיס חניה לכל החיים מעיריית חדרה ? וכולה בשביל שירתה !!! אז תתארי לך מה תקבלי על חמות כזאת)

למעלה