תחרות החמה הטובה ביותר

הגנובה

New member
בתחרות כזאת...

אני מנצחת עם עיניים עצומות, ידיים קשורות מאחורי הגב ורגליים מחוברות לקרקפת!! אין עלי!! בעצם - אל לי לקחת את הקרדיט מחמתי!!! אתם רואים... גם אני יודעת לפרגן!

חכי להכרזה על הקטגוריה../images/Emo8.gif

אל תשלפי עכשיו את כל השפנים מהכובע
. שלא תבוא עלינו אחת ותוריד אותך עם יד אחת (ששששששש..... ) יגזורה קרעת אותי עם הקרקפת

בתחרות הזו

אני לוקחת מקום ראשון כי כבר סיפרתי לכן כמה אני מאוהבת בחמותי היקרה שתחיה (ואני לא אומרת את זה בציניות) כבר כתבתי כאן הרבה פעמים כמה שאנחנו מסתדרות וכמה שאני נהנית בחברתה ואיך גרנו אצלה שנתיים והיה לי שם כ"כ כיף שהצטערתי שאני צריכה לעזוב ועוד ועוד....

לי יש חמות טובה!!!!

כן, היא חשבה שהיא תמיד צודקת, כן, כשבעלי הציע לי נישואין וקנה לי טבעת היא העירה בנוכחותי שאני לא ראויה, והיא בהחלט סברה שקלפטה כמוני לא מגיעה לבן שלה. על ההערה שאני לא ראויה, אמרתי לבעלי - או אני או היא, והיא הפסידה. זה לקח הרבה זמן, המון כח רצון ממני, ונאמנות אין קץ מבעלי, אבל עכשיו יש לי חמות מאולפת היטב, שמתקשרת בדיוק במידה הנכונה, נגמלה לחלוטין מספירת שבתות וחגים, מעריצה אותי ומספרת שבחי ברחובות (באמת, זו לא המצאה שלי או של בעלי), מקבלת באהבה את כל התעלולים הכי גרועים שלי (ועוד טורחת להצדיק אותי בפני משפחתה, ועומדת מאחורי גם אם משמעות הדבר סכסוך איתם), ומקדישה המון לבני. אני תמיד יכולה להתקשר ולהנחית עליה משהו ועוד לא שמעתי לא, למרות שהיא עובדת מאד קשה. היא באמת מתעניינת ומוכנה לעזור. מה שעשה את השינוי היה ללמד אותה שהקשר לא מובן מאליו ויש לתחזק אותו ולבנות אמון. שכל תעלול שלה עלול לעלות ביוקר דווקא בנקודה הכי כואבת. הלימוד העיקרי היה להסביר לה שאם היא רוצה בקשר עם בנה, עליה ללמוד לכבד אותו, ואת בת זוגו כאנשים, והקשר הוא בין שווים. בסוף היא החליטה שאנחנו יותר חשובים מהמשפחה הלוחצת ואפילו מהאגו שלה. בנות התעודדנה! עם קצת רצון שיתוף פעולה של הבן וסבלנות, ניתן להגיע לגן עדן עלי אדמות. אני חושבת שהיא הכי טובה, לא בגלל מה שהיא, אלא בגלל שידעה לשנות את עצמה, ועל כך אמרו שבמקום שבעלי תשובה עומדים בו אפילו צדיקים גמורים אינם עומדים. אני חושבת שזה הרבה יותר "חכמה" להשתנות מלהוולד חמות נוחה.

דורי 7

New member
לוחמת אני חושבת שבהודעה שלך

טמונה כל האמת, שיתוף פעולה של הבן , שתוף פעולה אמיתי ואפשר להפוך כל חמות לחמות טובה.

למעלה