השכרתי את הדיסק הראשון של מגרש ביתי, אחח..ולמדתי שזה ממש כיף לעשות פאווזה על צ'אד...אחח...
T T a l14 New member 9/10/05 #16 השכרתי את הדיסק הראשון של מגרש ביתי, אחח..ולמדתי שזה ממש כיף לעשות פאווזה על צ'אד...אחח...
B bustedit New member 9/10/05 #19 יייייווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif הההשששללמממוווותתתתת שבבבבווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקסיייי אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תעשה לי צ'אדיםם קטנייםם
יייייווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif הההשששללמממוווותתתתת שבבבבווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקסיייי אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תעשה לי צ'אדיםם קטנייםם
ל ליטל לוי היחידה123 New member 11/10/05 #25 התמונה שלי! טוב לא הייתי שמה אותה עם אלה לא הייתה סורקת אותה חחח טוב הינה היאאא התמונה ה-מושלמת!!11 טוב הינה היא קקישור
התמונה שלי! טוב לא הייתי שמה אותה עם אלה לא הייתה סורקת אותה חחח טוב הינה היאאא התמונה ה-מושלמת!!11 טוב הינה היא קקישור
S StAv kAiKoV New member 13/10/05 #26 נוזלו ריר.. או שאני רק מדמיינת את זה? ואממממממממ.. שלי לא מישו ממקפליי.. אני לא ישים (אהמ קורל אהמ) חוחו
נוזלו ריר.. או שאני רק מדמיינת את זה? ואממממממממ.. שלי לא מישו ממקפליי.. אני לא ישים (אהמ קורל אהמ) חוחו