Live

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifLive

היום ב-20:30 תוכלו לפגוש Live בפורום חמסה את בנות הלהקה, שיבואו לענות על שאלות הגולשים. רצוי להכין שאלות מראש כי זמנן של הבנות מוגבל. כמו כן, נתקשר בשידור חי לגולש שזכה ב"משחק החמסה". יהיה כייף! כולם מוזמנים!

מרילנצח

New member
נוסלגיה...

בעקבות סדר פסח מצאתי את כל קלטות הווידאו של TAKE THAT בכל אופן ישבתי עכשיו וראיתי את הקלטת של everything changes ורובי כל כך חמוד שם ויש את הקטע שהוא ומארק משווים קעקועים ואז יש לו רק את הצלב על הרגל למעלה.. בקיצור איזה כיף.. ומצאתי גם את בקלסרים עם החומר על טייק דאת איזה צחוקים..

n u l i t

New member
חחחחח....יפה שללללללללללללללללללללי

גם את עשית סדר פסח במגירות ?????? גמני גמממממממני גמני.....חחחחחחחחחחחחחחח.... אני ואת....אין עלינו
!!!! גמני מצאתי מלאאאא קלטות ווידאו שלהם ופוסטרים וקלסרים... את מאמינה שעדיין שמרתי את כל זה????? לצערי, אני לא יכולה להעלות זיכרונות ולשקוע בנוסטלגיה מתוקה כי התקלקל לנו הוידאו.... אבל קראתי את כל הכתבות בקלסרים, תגידי מה עושים עם זה???.....

מרילנצח

New member
מותקקקקקקקקקקקק שלי..

אני אישית אין לי לב לזרוק את כל זה... חישוב מהיר יש שם דברים יקרים לאללה.. (כמה כסף הוצאתי..) ונורא חבל שהתקלקל לך הוידאו .. ראיתי לא מזמן את מאחורי הקלעים לe.m.a שהם היו עם ריי קוקס ורובי ומארק עשו שיר אהבה לצנון וכסא.. משו קורע..

למעלה