מסרים לסופ"ש

דגנית

New member
אשמח למסר, תודה טליה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifשבת שלום../images/Emo213.gif

../images/Emo24.gifדגניתוש../images/Emo24.gif

הן שם המחשבות האלה שתמיד מפריעות לזרום והעיז. הן שם, אבל אין צורך לתת להן מקום רב מדי. הן שם אבל אין סיבה לעצור ולסגת אחרוה. כי בעצם, את מלאה כרימון בכל יכולת אפשרית להתמודד עם כל דבר. את נושאת את חרב האור בך קיימת בינת הבריאה חברי בין השניים כפיה קסומה וצעדי בביטחה בעיניים עצומות.
באהבה
שבוע טוב, טליה.

../images/Emo24.gifגלית המלאכית../images/Emo24.gif

אשה יקרה, מדוע זה שכחת שיש סיפור אהבה והוא מסתיים בסוף טוב? מדוע זה שכחת להניח את כלי המלחמה בצד ולהתמסר לרכות ולרוח הבריאה? אין צורך במלחמות ואין צורך במאבקים בך היכולת לנתב אל האהבה אל השפע שממתין רק לך ולו רק תניחי לכלי המלחמה.
באהבה
שבוע טוב, טליה

../images/Emo24.gifאפרתוש../images/Emo24.gif

אז זהו עכשיו נגמרו התירוצים אין טעם להביט אחורה ולשקוע בחלומות נוגים. כי העתיד כבר כאן והוא יכול בהחלט להיות ורוד אם רק תשאירי תמיד מקום לתקווה אז מה אמרנו? שפע ואהבה? כן, זה מה שממתין מעבר לפינה.
באהבה |לה| שבוע טוב, טליה

מממאיה35

New member
אפשר הסבר ופירוט על המסרים?

אני שואלת לא מתוך הססנות או חשדנות, אלא כי זה פעם ראשונה שאני רואה את האפשרות הזו כאן בפורום ורציתי להבין יותר. אז - פשוט מבקשים ואת נותנת מסר?לא צריך לשאול שאלה? ואיך המסר ניתן? כלומר מה התהליך שלך בדרך להגעת המסר? ומאיפה הוא ניתן? ואיך אפשר לדעת שהוא ספיציפי לי, כינוי אנונימי ברשת? ~שבוע טוב~

הי מממאיה,../images/Emo24.gif

אז ככה... אני מתחברת לשאנרגיה של השואלת גם אם זה ניק ולא שם אמיתי אני רואה את דמותה אות את ההילה שלה לנגד עיניי פורשת קלפי "ספירל טארוט" ומקבלת מסר מתקשור מההדרכה הגבוהה שלי וממלאכים מסר חזותי או מסר מילולי שממש "זורם" מהאצבעות על המיקלדת. מסר שנכון לעכשיו.

עליזה 63

New member
אז קסם תודה לך

עליזה בת מרים. מצבי הכלכלי על הפנים מה קורה איתו?

../images/Emo24.gifעליזה../images/Emo24.gif

הוא על הפנים.... סתתתתםםם עכשיו ברצינות אני לא מתיימרת לחזות עתידות....
הבזק רעיון מחשבה מהירה לא לבטל במחי יד לא לפקפק באפשרות הקיימת לזרום להעיז להיות מיוחדת. להיות פחות שיגרתית להיות יותר יצירתית. פסיעה ועוד פסיעה בלי להסס להאמין ולבטוח ב"יש" ב"הצלחה" וזה יגיע.
באהבה, טליה

paloma blanca

New member
רגע ..מ ה זה אומר ?!

נשמע טוב אז גם אני רוצה
במיוחד שקצת מיואשת מהלימודים לאחרונה

למעלה