McWeekend!

שרiD

New member
כןכן, ועוד באיכות טובה! קרן

עזבי את דאנגי, אהבתי אלייך גדלה בכל שנייה!

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifשלהלהלה מיי הו מיי D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
טרנסי POV איגנורנס סיילנס וכל הדמואים החדשים האלה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
וואו O: ח ר ש ת י השבוע על NeverShoutNever
הם פשוט כאלה פושים *-* מלא של כמעט מלאכים מלא של ביבר כרגיל -.- גרייסון צ'אנס [אהובי 3>] - ברוקן הארט [אינלי כח לאנגלית] מלא של אול טיים לואו דה אול אמריקן ריג'קטס - poison [כי אינלי מושג איך לכתוב בעברית]
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקוש ATL NeverShoutNever <33333
קליפ שעשה לכן את זה:
אומגאש הקליפ החדש של ביבר OOOO: הוא אחד היפיםםםםם
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
איך פגשתי את אמא האנה מונטנה ניו מון [חה סוף סוף ראיתי את הסוף] כמעט מלאכים 4 החצויה
ספר / פיק השבוע:
ראש1 XD סתם. קראתי מלא פיקים השבוע אינלי כח
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שכל יום בשבוע הזה באתי ב8 והלכתי ב9 וחצי כי אפחד לא בא אז כולם הלכו @:
משהו ששימח:
אמממ שנגמרה השנה ושזה היה שבוע כיף ושניצלתי אותו ? D:
משהו שהעציב:
אומגש >< וואו. מלא. בעיקר הוא. יותר נכון המון הוא. אני לא מאמינה שנגמרה השנה ופאקינג לא קרה כלום איתנו :|
ציטוטיה:
בדיחות על המצח ה ע נ ק של חברה שלי XDDD - "המצח שלך זה כמו האוורסט, אני יכול לעשות עליו סקי !!!" "זה ניראה כאילו את בהריון מהמצח" "תגידי למצח שלך היו כבר צירים ?" "אפשר לבנות עליו אימפריה שלמה" "אפשר להתקין עליו צלחת לווין" "מה שפוגע בו לא חוזר, המצח בולע אותו" ~אינלי מצברוח~ "אני אתן לך לגעת לי במצח" , "אני לא רוצה לגעת בו. אני מפחדת שאני אפגע בעובר" "בנות גבוהות עם מצח גדול - מגדלור. את סתם נמוכה אז את פנס כיס" "הוא כמו לוח מודעות, רק שאפשר להדביק עליו קלסרים שלמים"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
nevershotnever - what is love
המלצת השבוע:
אמממ....תהנו בחופש ותנצלו אותו עד כמה שאפשר כי כיתה י' זה לא מגניב [אני אישית עולה לט', אבל הרוב פה עולות לי' אז...]
התמונה הכי חמה:
האעאעאא התאהבתי בו (L)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבתור אחת שהייתה בי'

וגם ביא',י' זו לא כיתה נוראית בכלל,היא אפילו די נחמדה.קצת בגרויות וזה הכול.אם יודעים לחרוש טוב מצליחים בבגרות.

McMonkeys

New member
מוקיוויקנדXD

מצעד הלהיטים של מקפליי:אול אבאוט יו ג'אסט מיי לאק
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:כל שיר של מוקי!
הלהקה המגניבה של השבוע:ללא ספק מוקי!
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:תיכון השיר שלנו><
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:הייתי בהופעה של המגמת מוזיקה של בת דודה שלי(כמה חתיכים יש שם יש גם מלא ג'ינג'יםP:) וזה בבית ספר שלה אז אחריי ההופעה הייתה בבית ספר הופעה של מרסדס בנד אמרו לי שאם אני נשארת יבואו לקחת אותי בערך ב10 10 ורבע השעה הייתה 8 וחצי וחשבתי ש9 וחצי אז לא נשארתי>< הפסדתי הופעה של מרסדס בנד בגלל שעה מטומטמת|:
משהו ששימח:הייתי בהופעה של מוקי,שרתי איתו,נגעתי בו,הוא עמד לי על השולחן,הצטלמתי איתו ושהצטלמנו היינו מחובקים ומזיעים*-* אני היחידה שהצטלמה איתוD:
משהו שהעציב:הקטע עם מרסדס בנד:(
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:לכו להופעה של מוקי;)
התמונה הכי חמה:אני ומוקי יואו הוא יצא מושלם
יש עוד כמה מההופעה

McMonkeys

New member
איך שכחתי

ציטוטים של מוקי מההופעה! "אם הייתי יכול הייתי שוכב עם כולכם" "שנתפשט" "היום אני נשאר עם החולצה באתי עם חולצה מכופתרת"משהו כזהXD ~מוקי מכניס את החולצה למכנסיים~ ילד:חולצה במכנסיים זה לחננות מוקי עושה פרצוף:ניניניXD ושהלכתי להצטלם איתו איזה חמוד זה כזה "אני לא במצב רוח לתמונה אבל בואי תמונה אחת" אני מאוהבת רשמית!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם לך יש תמונה עם מוקי?!

יואו אני כ"כ מקנאה בכן מעצבנות! הוא כזה מושלם

McMonkeys

New member
חחחחחח

ניסיתי לצלם את זה שאינ נוגעת לו במכנס לא יצא טוב אז התפשרתי על הנעל מסכן שהוא נתן לי לשיר איתו שרתי שתי מילים ואז אני כזה הי!זאת היד שלו והתחלתי לגעת בו ואחרי כמה דקות הוא הלך להמשיך לשירXD חחחחחחחח אז לפחות ברגל שלו שהוא עמד על השולחן שלי והלק זאת לא אשמתי ילד מהכיתה שלי שם לי ולא מצאתי אציטון><

McMonkeys

New member
תמונה אחרונה

היה מושלם עוד תמוה שהתאהבתי בה!
חחח יש לי גם סירטוניםP:

למעלה