אולטא-מורפס

../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif

יופי, אני אמשיך את זה מחר אם אף-אחד אחר לא ימשיך עד אז. בינתיים... ליילה.... ליילה טו....... *נרדמת ונופלת על הריצפה ב´בום´ גדול*

Axvenom

New member
לילה טוב ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

אני לא הולך לישון אני כבר ארבע ימים חולה, דלקת גרון
אז יש לי הרבה זמן על הראש

Nagini Potter

New member
ראיתי את זה בחנות בחו"ל... ../images/Emo182.gif

יש לזה כריכה מגניבה (קצת קשה לראות את זה בתמונה שמצורפת לפורום, צריך לראות את הספר עצמו). נשמע רעיון קצת מטופש... הייתי קוראת אם זה היה סתם בסיפרייה או משהו, אבל לא הייתי משלמת על זה כסף, אלא אם כן ממש ממש ממש משעמם לי בחיים... לי זה לא יקרה Nagini Potter "אלוהים נתן לנו את בני משפחתנו. תודה לאל שאנו יכולים לבחור את חברינו."

Nagini Potter

New member
נ.ב... ../images/Emo182.gif

התמונה שבהודעה הראשונה? אז אני לא יודעת אם זאת הכריכה של האולטרא-מורפס, אבל... על הכריכה כתוב אלטרנא, לא אולטרא.... האם מישהו פה טעה, או שסתם לא קראתי נכון את ההודעה למעלה? לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Aliens smart enough to visit earth would be smart enough not to."​

Axvenom

New member
לא אבל יצא משהו שניראה ככה

איזה ספר גרוע
"meet the stars" עלק

Digi Lista

New member
דווקא ספרי משחק הם נחמדים...

אומנם הצמרמורת היו מטופשים אבל קראתי כמה ספרים משחק לא רעים בכלל,אולטרה מורפס דווקא תמיד ריתק אותי,רציתי לקרוא אותו,זה של אפלגייט והיא אחת הסופרות האהובות עליי(קראתי גם את הצד האחר עד ספר שלוש-רק מה שתורגם לעברית, סיפור אהבה בשם "סם,איזי ואני" שהיה ממש אחלה,וכמובן את האנימורפס-הייתי מתה גם לקרוא את ה"מגה מורפס","ספר הויסר"...),כשקראתי(מזמן...הקצב של תרגום הספרים איטי נורא!ולא עזרו המכתבים שלי...)את חמשת הספרים הראשונים של האנימורפס חלמתי שאני משתנה לנמר,פיל,כלבים,קופים,אנדליט ולציפורים ושאני נלחמת בטקסונים,למעשה גם כשהייתי ערה ממש יכולתי לדמיין את עצמי משתנה עפ"י תיאורי ההשתנות שהם מתארים-קווי נוצות שנראים בהתחלה כמו ציור ואז מתרוממים והופכים לממשים,פרווה שמתחילה להופיע,הצטמקות הגוף,התרחבות-בקיצור הכול וזה היה מדהים!!!לא הפסקתי להתיש את כול מי שהיה בסביבה על זה,ככה שנראה לי שלאחת עם דימיון כמו שלי ספר משחק כזה יתאים בול(אלא כמובן שאני לא אזכה במאה הקרובה לקרוא אותו בעברית,אין לי קרובים בחו"ל ואם אני ארצה לקרוא באנגלית אני אצטרך להזמין וזה יקר,ובכלל עברית זאת השפה האהובה עליי!)

Axvenom

New member
יש לנו הרבה במשוטף ../images/Emo8.gif

חוצמזה אני שאני מת לקרוא את הניספחים, במיוחד את ספר הויסר

Nagini Potter

New member
הניספחים נשמעים הכי אחלה שבעולם ../images/Emo13.gif

אני הכי רוצה לקרוא את הספר של אלפנגור.... ואחרי זה את זה של ויסר שלוש - איזה כריכה מדהימה יש לו!! רק הרסו קצת, שציירו לו סנטר בולט כדי להשלים את ההבעה בלי פה, וזה יצא הבעה אנושית מדי.. אבל לא נורא, עדיין יפה.. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Axvenom

New member
אבל מעניין

עם הספר יסופר מהנקודת מבט של הויסר או של המארח

Nagini Potter

New member
או של מישהו אחר.... ../images/Emo182.gif

אני חושבת שהוא יסופר מנקודת המבט של הויסר. וואי, זה הולך להיות מעניין... כל הספרים מסופרים מנקודת מבט של ילדים אנושיים, אז הכל טיפה משעשע וציני וקליל... הם פונים אל הקורא (*מרגישה כמו שיעור ספרות
*) בידידותיות, הם נחמדים... מעניין איך זה ייראה כשמישהו מרושע ורציני וחסר כל חוש הומור יספר את זה... דרך אגב, שמתם לב איזה אורך יש לזנב שלו? ענקי! ובתמונה של האנדליטים - היה להם זנב בערך שליש מזה... טוב, נראה לי שבכוונה ציירו את הויסר גדול ושרירי יותר ממה שהוא אמור להיות... ועוד דרך אגב - הקטע עם הזנב זה שהוא בצורת 3, ואז ביחד עם הכיתוב זה יוצר ויסר 3, נכון? אני לא שמתי לב בכלל, אח שלי אמר לי.... זה אמור להיות ככה או שסתם עשו לו כאלה סלסולים בזנב? לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Two wrongs don´t make a right, but three rights make a left."​

Axvenom

New member
יווו איך בא לי לקרוא את הניספחים

ויסר, ההורק-באג´ירים, האלימיסיט, ולפנגור, כמובן שעם הייתי במקום אפלדיי הייתי מוציא יותא ניספחים כמו:::: דייויד, בני הצ´יי, הפלאמיטים, טקסונים, ויסר אחת, טום (טום עצמו לא היירק), שכחתי מישהו

Axvenom

New member
../images/Emo93.gifתיקונים../images/Emo93.gif

**אלפנגור** **אפלגייט** **יותר**

למעלה