אלוהים ישמור... ראש!!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif אלוהים ישמור... ראש!!!

ראש כרות של בן אדם!! אני לא הייתי מוכנה לזה!!! וואו, זה היה מזעזע. איח.

inbal145

New member
../images/Emo58.gifעונה 3 כבר../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

זה אכן היה מזעזע. בלעכס
חכי שתגיעי לפרק עם הספגטי
ככה מור קוראת לזה לפחות
יאק

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif ספגטי?!

תגידי, מתי היה הקטע שהיא חלמה שהיא מוציאה צינור ארוך-ארוך-ארוך מהבטן שלה?! אני זוכרת שראיתי את זה, אבל אני לא זוכרת אם ראיתי את זה כחלק מתוך פרק שלם (מהפרקים שכבר ראיתי עד עכשיו) או כסצינה נפרדת שהורדתי מהאינטרנט בלי שום קשר לפרקים. ומתי הפרק עם ה-"ספגטי"?! אני רוצה להכין את עצמי נפשית ולא להתפגר, כמו מה שכמעט קרה לי קודם.

RenanaD

New member
כן, אני יודעת

כנראה שהורדתי את זה איכשהו מחוץ לאיזה פרק. ראיתי את זה כבר, פשוט דוחה!!

Moreiro

New member
הספגטי זה הצינור ../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

וזה ב3X07 כמו שדנה רשמה..

קרלוצה

New member
זה לא צינור......

זה קש ארוך ששנייה לפני שתו עם זה 50 ליטר של מיץ עגבניות!!!

inbal145

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

גם עגבניות אני שונאת
די זה היה כזה מגעיל
בא לי להקיא

RenanaD

New member
"if you're finished, this is the

men's room". "who let you in?!". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך קטלה אותו!!!!!!!!!!!!!

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif חחח מתי זה היה?../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אני לא זוכרת את זה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifזה היה בפרק 302

יש את הקטע שהם מנסים לעשות עסקת חילוף עם סארק ואז קינגסלי מחבל בזה כשהוא שולח אליקופטרים לאזור, ואז סידני התעצבנה עליו ונכנסה לשירותים וירדה עליו>>>>> http://alias-media.com/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=19&page=8&sort=

RenanaD

New member
נרטב טיפה? כל המכנסיים שלו התרטבו!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif או מיי גוד!!!

אירינה כתבה לג'ק בצ'אט "מיס יו" והוא ענה לה "מיס יו, טו"!!! אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה!!! האם הולך לפרוץ פה רומן סוער?! האם האהבה תוצת מחדש?! NOT.

rifkin1

New member
אם יפרוצ רומן בינהם זה יהיה אך ורק

דרך הצאט כי לנה אולין (אירינה)לא חוזרת לשחק באליאס.

RenanaD

New member
אלוהים, מליסה ג'ורג' כ"כ מכוערת!!!

אני שונאת את לורן!!!

למעלה