כמו כולנו
I inbal145 New member 21/6/04 #22 ../images/Emo45.gifאשכרה כמו כולנו../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif
M me myself N MichaL New member 21/6/04 #24 היא לא מכוערת... אבל יש לה משהו מאוד מציק במראה שלה.. אני לא כל כך אוהבת אותו (אבל אני ממש לא חושבת שהיא מכוערת..)
היא לא מכוערת... אבל יש לה משהו מאוד מציק במראה שלה.. אני לא כל כך אוהבת אותו (אבל אני ממש לא חושבת שהיא מכוערת..)
R RenanaD New member 22/6/04 #25 אני כן חושבת שהיא מכוערת ואני שונאת את זה שהשיער שלה בלונדיני והגבות שחורות!!!
R RenanaD New member 22/6/04 #27 אני שמחה לשמוע! ותגידי, מה עם הסיפור שלנו?! שלא תחשבי ששכחתי, זה עדיין תורך לכתוב את הפרק הבא!!
ק קרלוצה New member 22/6/04 #28 ווול../images/Emo9.gif כבר שכחתי מה הסדר, וההשראה טיפה התפוגגה אבל אם תעשי המשך חדש..אני בטוחה שיקפצו לי עוד רעיונות
ווול../images/Emo9.gif כבר שכחתי מה הסדר, וההשראה טיפה התפוגגה אבל אם תעשי המשך חדש..אני בטוחה שיקפצו לי עוד רעיונות
R RenanaD New member 22/6/04 #29 לא, תחמנית!!! את מתעצלת ולכן את רוצה שאני אמשיך!! לא לא, יקירתי, זה תורך עכשיו!!! אם את רוצה אני אביא לך את הפרק האחרון וזה שלפניו, שתכנסי בחזרה לסיפור... אבל זה כל מה שאני מוכנה לעשות!! תזהרי, אני אקרא לג'יי.ג'יי!!!
לא, תחמנית!!! את מתעצלת ולכן את רוצה שאני אמשיך!! לא לא, יקירתי, זה תורך עכשיו!!! אם את רוצה אני אביא לך את הפרק האחרון וזה שלפניו, שתכנסי בחזרה לסיפור... אבל זה כל מה שאני מוכנה לעשות!! תזהרי, אני אקרא לג'יי.ג'יי!!!
C Chakotay New member 22/6/04 #30 אני לא ראיתי גבות בלונדיניות בחיי ראיתי גוונים שונים של גבות, בהירות וכהות אבל ממש בלונדיניות לא ראיתי מעודי
אני לא ראיתי גבות בלונדיניות בחיי ראיתי גוונים שונים של גבות, בהירות וכהות אבל ממש בלונדיניות לא ראיתי מעודי
R RenanaD New member 22/6/04 #31 גם אני לא, אבל זה ג'יפהההה!!! ותגיד-מאיפה המשפט שלך (Live long and prosper) בחתימה? מהאם.אס.אן מסנג'ר?
גם אני לא, אבל זה ג'יפהההה!!! ותגיד-מאיפה המשפט שלך (Live long and prosper) בחתימה? מהאם.אס.אן מסנג'ר?
C Chakotay New member 22/6/04 #32 המשפט שלי הוא מהסדרה Star Trek או "מסע בין כוכבים", בסטאר טרק יש גזע ששמו וולקנים, וזה ברכת השלום של הוולקנים.
המשפט שלי הוא מהסדרה Star Trek או "מסע בין כוכבים", בסטאר טרק יש גזע ששמו וולקנים, וזה ברכת השלום של הוולקנים.
R RenanaD New member 23/6/04 #35 יש לך אם.אס.אן מסנג'ר פלוס? זה אחד מהדברים המגניבים שאין במסנג'ר הרגיל. אם אתה רוצה את הדברים האלה אתה צריך להוריד פלוס.
יש לך אם.אס.אן מסנג'ר פלוס? זה אחד מהדברים המגניבים שאין במסנג'ר הרגיל. אם אתה רוצה את הדברים האלה אתה צריך להוריד פלוס.
R RenanaD New member 23/6/04 #37 אז נכון בחלון השיחה היה עיגול כזה מעל הכפתור של ה-"שלח"/"סנד"?! האופציה שאני מדברת עליה היתה בחלון שהיה נפתח אם היית לוחץ על העיגול הזה.
אז נכון בחלון השיחה היה עיגול כזה מעל הכפתור של ה-"שלח"/"סנד"?! האופציה שאני מדברת עליה היתה בחלון שהיה נפתח אם היית לוחץ על העיגול הזה.