באיחור- S06E07

I Tusha I

New member
../images/Emo58.gifבאיחור- S06E07

ראיתי סוף סוף את הפרק... ואחרי זה קראתי את התגובות בפורום (בשרשור שהיה מיד אחרי הפרק) והזדעזעתי. מה בדיוק מדהים בפרק הזה?! שרשמית דוקטור הו הפכה לטלנובלה מעיקה?! "איימי, אני הבת שלך" *מקיאה*. *מקיאה שוב*. אחרי בכלל אכזבה מוחלטת מעונות 5-6- ושיפור קל מבחינתי בתחילת עונה 6, אני שוב מאוכזבת. קשות. עדיין לא ברור לי איך מופאט שיצר פרקים כאלה גאוניים ב-3 העונות הראשונות הצליח ליצור שתי עונות כאלה. ואני ממש לא מבינה את התגובות האוהדות. פרקים רבים מעונות 5-6 ו*במיוחד* שני פרקי הסיום האלה הרגישו מבחינתי כאילו ילד בן 8 כתב אותם. שום ארגון, כל פעם עוד רעיון אינפנטילי שיוצר עוד חור והסברים עלגים. דוגמאות לדברים שנראה שנכתבו ע"י ילד בביה"ס יסודי: -הדוקטור אוסף את כל החבר'ה להקים צבא -מלודי פונד-ריבר סונג. נ-ו- ב-א-מ-ת -בגלל שרורי ואיימי עשו אותה בטרדיס אז התינוקת היא חצי אדונית זמן. כן ובגלל שנולדתי בישראל אני חצי בת אנוש חצי הכותל המערבי... בגדול אני לא ראיתי שום גאונות כאן- בעיקר הרבה רעיונות גרועים שנזרקים אחד על השני ויוצרים מעין עיסה שהיא סוג של שילוב בין טלנובלה קוריאנית ותכנית ילדים גרועה במיוחד. וגם אם נעזוב את כל הרעיונות הכלליים, גם התסריט עצמו היה נוראי. איפה השנינות של דוקטור הו?! לאן היא נעלמה? בוהו. כל כך אינפנטילי. הרגשתי שמזלזלים בי כצופה. זה היה כל כך גרוע בעיני שבאמת קשה לי להסביר עד כמה. מבחינתי נקודת השפל הכי נוראית עד עכשיו. אני אפילו שוקלת לא לראות את העונה הבאה. ועוד ציפיתי לכל כך הרבה ממופאט... עם כל החסרונות של טי דייויס, אני רק מייחלת שיחזור. זה בטח עדיף על הזוועה הזאת. נשות הטייסים כתובה יותר טוב מזה. חשבתי שעונות 5-6 יצילו שוב את הסדרה לאחר ההתדרדרות במהלך עונות 3-4. איזה... מבחינתי זה הסוף. אנסה לזכור בעיקר את עונות 1-2 ולשכוח את רוב השאר. הדמויות בעונות 1-2 היו כל כך עמוקות, עם נפח, הומור פנימי ושנון- תסריט חד. עכשיו הדמויות כל כך רדודות. אבל כל כך. אפילו שחקנים נפלאים (לא יודעת את השמות- סלחו לי- הכוונה לשחקנים שמשחקים את ריבר ורורי) לא יכולים להציל את המצב כשהכתיבה של הדמויות כל כך נוראית ושטחית. חבל. זו היתה סדרה נפלאה. RIP DOCTOR WHO

מורגאוס

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהמ, כן. "חצי בת אנוש חצי הכותל המערבי" זה טוב במיוחד.

shaharEB

New member
עד כדי כך :-O ?

אני גם התאכזבתי מעונות 5-6 , לא ציפיתי האמת ליותר מדי אחרי שדיוויד וראסל טי דיוויס הלכו.. אבל למרות האכזבה אפשר למצוא דברים נחמדים בעונה החדש , 2 פרקי הסיום של העונה החמישית, היו לא טובים,בלשון המעטה.. אבל בעונה השישית ,היו פרקים נחמדים כמו the doctors wife או day of the moon =] אני מסכימה שהעונות הראשונה והשנייה היו ממש טובות, ואם כמה שהייתי רוצה שהן ימשיכו until the end of time
, אבל זה לא יכול לקרות =] אבל לשקול לא לראות את העונה הבאה =\ ?

whoisthis

New member
אי אפשר.

אני מצטער להודיע לך שהדוקטור לא מת ולא, אי אפשר להפסיק לצפות. אף אחד לא ממש שואל אותך למען האמת, כולנו באותה סירה
ואף אחד לא מפסיק לצפות
אף פעם
הדוקטור לא אסף את כל החבר'ה, אלו כל היצורים שחייבים לו טובה! זה דווקא משעשע. זה שמלודי היא הבת של אייימי זה דווקא מגניב (אבל צפוי). הקטע עם הטרדיס... אל תהיי בטוחה... היה קטע בפרק שבו נראה כאילו הדוקטור הוא האבא. ו... בתכלס, בואו נראה איך תסתיים העונה הזו! היא עוד לא הסתיימה! נכון שהעונות הקודמות היו גאוניות ונכון שההפקה הורסת את הסדרה, אבל זה עדיין הדוקטור. בואו ניאחז בזה. אני חושב שהסיבה שבגללה עזבו התסריטאים היא אותה הסיבה שבגללה עזב הדוקטור הראשון של הסדרה החדשה...

מוגלי7

New member
אבל אין ברירה.

אתה יכול לאלץ את עצמך לסמן
בכותרת, לטובת מי שלא ראה. לא היית רוצה שיהרסו לך.

whoisthis

New member
זו תגובה שאני יכול להבין, תודה

זה ברור לי, כן? רק רציתי לשתף קצת בתסכול לא לשנות סדרי עולם

זה לא סמיילי,

זה סימון ספוילר של מערכת הפורומים של תפוז ונמצא בתקנון הפורום. סימון ספוילר מקובל בכל פורום ואתר, גם בחו"ל וזה לא משהו שניתן להתווכח עליו. לספיילר למישהו את המשך העונות רק כי לא מתחשק לך להוסיף "סמיילי" זה דבר מגעיל והודעות לא מסומנות ימחקו. אם העניין ימשך זה יגרור גם פעולות נוספות שאני לא רוצה להגיע אליהם. אני פתוחה לדיון בכמעט כל חוקי הפורום שלא נוגדים את חוקי מדינת ישראל, אבל זה לא אחד מהם.

whoisthis

New member
וואו, אחלה התקפה

אז טעיתי ושכחתי להוסיף סמייילי וגם ציינתי את דעתי תהרגי אותי ><" אני מבין את הרצון לגונן את הפורום, אבל התקיפות קצת... מרחיקה?

jacobyd

New member
גם לי זה מציק לחפש את הסימן כל פעם

אבל אני מכבד את חקי הפורום ואני לא רוצה להרוס למי שלא ראה את הפרקים. חבל שאין מקש קיצור לספויילר וההתקפה באה לא בגלל שציינת את דעתך אלה בגלל הדרך בה החרת לעשות את זה. הנה- אני הרגע הבעתי דעה דומה ולא נראה לי שזה ירגיז אף אחד אני מקווה :)

whoisthis

New member
מה בדיוק בדרך שבה בחרתי בה

יכול לגרום להתקפה כזאת? הינה, אצטט בשבילך: "אני נזהר><" למרות שזה די מעצבן לא לכתוב בחופשיות" זכותי לכתוב "די מעצבן" ו"אני נזהר><"" ו"לא לכתוב בחופשיות" אני לא מבין מה בזה יכול לגרור התקפה כזו. יש לכם אלרגיה למילה "מעצבן", כי זה מה שזה בשבילי, "מעצבן" וזו לא קללה ולא נועד להעליב אף אחד אז... מה העניין? טוב לדעת שכאן בפורום מצדיקים התקפות כאלה. היי, זכותה של המנהלת להתקיף גולשים על שהם שוכחים לסמן ספויילר (כאילו שזה לא קורה לכם לפעמים?) ואחר כך עוד אומרים שזה די מעצבן. כמו שאמרתי, תהרגו אותי.

מורגאוס

New member
אני חושבת

שזה הגיע בגלל שמדובר בהודעות רבות בהן לא סימנת ספויילר, למרות שביקשו ממך כמה פעמים. הרי לא מדובר על פעם אחת. בפורום הזה, סימון הספויילר הוא חשוב מאוד. אם שוכחים זה בסדר, אבל זו לא צריכה להיות דרך ההתנהלות הכללית.

whoisthis

New member
מה? תראי לי עוד הודעות שבהן שכחתי

וגם אם זה קרה, למה צריך לצאת מנקודת הנחה שעשיתי את זה בכוונה? ולא, זה בטוח לא קרה יותר מפעמיים וכן זאת הפעם הראשונה שמעירים לי. לעומת זאת, זו לא הפעם הראשונה שמתקיפים אותי בתפוז, כשאחרים ששוכחים לא חווים התקפות כאלו. כנראה שאני פשוט לא צריך לכתוב פה.

למעלה