באיחור- S06E07

מורגאוס

New member
האמת שראיתי כמה, כנראה הוסרו...

אף אחד לא אמר שזה בכוונה, אבל כן, צריך לשים לב כי אנשים נדפקים מזה. אף אחד לא אמר שלא תכתוב. להיפך, תכתוב, רק תציין שזה ספויילר.

whoisthis

New member
כמה? לא הגזמת? אולי אחת שבאמת

הוסרה ולא שמתי לב, אבל "כמה"?

jacobyd

New member
דווקא זה שזה מעצבן זה בסדר...

מה שמציק זה הטענה לחוסר יכולת לכתוב בחופשיות אף אחד לא מגביל את החופשיות שלך לא אומרים לך מה לכתוב ומה לא לכתוב (בגבולות הטעם הטוב, כמובן) רק מבקשים שתסמן ספויילרים והרושם שאני קיבלתי מההודעה שלך הוא שאתה בוחר במודע שלא לשים ספויילר כי זה לא נוח לך אולי זה רושם מוטעה אבל זה הרושם שאני קיבלתי וההתקפה עליך היא כנראה כי אנשים קיבלו רושם דומה ואם זה מקרה חוזר אז זה בכלל ירגיז אנשים

whoisthis

New member
חופש זה דבר סובייקטיבי

אתה יכול להיות בטוח שאתה חופשי כשבעצם אתה פשוט בכלוב ממש ממש גדול, אבל העיקר שאתה מרגיש חופשי אני לא חושב שזכותך לכעוס על כך שבחרתי לכתוב שתפוז מגבילים את החופשיות שלי הם כן, אני לא טוען שצריך לשנות את זה, כי כל פורום מגביל את הכתיבה בחוקיו שלו ומצד שני, זכותי לציין עובדה, והיא שאין כאן אפשרות לכתוב בחופשיות ולדעתי זה לא צריך לעצבן אותך או אף אחד אחר אני לא חושב שיש לכם (ובטח לא למנהלת, שמעוניינת בפורום שיהיו בו גולשים רבים) זכות להתקיף אותי, מה גם שציינתי שאני נזהר בדרך כלל. לא, הרושם שלך הוא לא נכון ולא אני לא עושה זאת במודע. גם אם זה מקרה חוזר, "למה זה בכלל צריך להרגיז אנשים"? אולי במקום להתקיף פשוט תמחקו הודעות שאין בהן ספוילר וכך יהיה יותר טוב לכולם? אני אנושי, אתם זוכרים? כי אתם כותבים קצת כמו רובוטים.

jacobyd

New member
קודם כל...

שים לב שגם אתה תוקף כל הזמן... אני לא תקפתי אותך- אני רק ניסיתי להסביר למה לדעתי זה נעשה. ברור שחופש זה דבר יחסי אבל בוא נזכור שסך הכל מבקשים לשים ספויילר- לא מדובר בפורום דמוקרטיה באיראן אני לא חושב שאנשים כאן כותבם כמו רובוטים- הם עונים לנקודות שהעלת (בין אם אתה מסכים או לא) אני חושב שלמחוק הודעות זה פתרון לא נכון ושמנהלת הפורום עושה נכון שהיא מעירה במקום. אפרופו חופש לכתוב- לא עדיף להעיר מאשר לצנזר?? ויש משהו בסגנון הכתיבה שלך שיוצר אנטאגוניזם אם זה משהו שחוזר על עצמו בפורומים שונים (עד כמה שהבנתי מההודעה שלך) אולי הבעיה היא גם שם אני מבין שהרושם שקיבלתי הוא לא נכון אבל אנשים נוספים קיבלו רושם דומה אז אולי הבעיה היא בניסוח

whoisthis

New member
אני לא תוקף אותך, לא אישית ולא בכלל

לעומת זאת - אתה כן תקפת אותי, שוב, אבל ניחא. אני רואה שזה הרגל כאן בפורום אז אני מפסיק לכתוב. אני לא ביקשתי ממך הסברים ולא ברור לי למה נכנסת לדיון הזה, אני הגבתי להתקפה שכתבה כאן המנהלת - כאן, זו התקפה ולא הערה - כי הערה זה "תזהר להבא כי עברת על החוקים" ולא "אני מעדיפה לא לעשות דברים אחרים שביכולתי לעשות ובלה בלה בלה". גם ההודעה הזו שלך יוצרת אצלי אנטגוניזם אבל לך מותר ולי אסור לענות על מה שאני רואה כהתקפה...

whoisthis

New member
לא, כי עוקצנות וציניות בסגנון של

"זה לא פורום דמוקרטיה באיראן" לא נועד לתקוף ולהעליב, נכון? בוא נעמיד פנים שלא... זה באמת היה דיון מיותר מלכתחילה.

לא מדובר בהתקפה,

מדובר בהבהרה. הצורך שלך להתגונן מובן אבל אינו במקום. חשוב לי להדגיש את העניין הזה כי זה נראה מההעודעות שלך שזה מפריע לך עקרונית. אם אתה לא מוכן לקבל את ההסבר שלי אין לי מה להגיד לך, זו זכותך, אבל בפורום אתה תנהג כמו כל הגולשים ותסמן ספוילרים גם אם זה לא נוח לך כי אלו החוקים. אם זה הקש ששבר את גב הגמל וזה מה שיגרום לך להבפיק לכתוב פה, זה מאוד ייצר לי אבל אני לא אשנה בשבילך את חוקי הפורום.

למעלה