ביג בראדר 811 - NOMS

verdax

New member
../images/Emo58.gif

די, נמאס כבר מכל הבכי הזה, והפעם גם דאסטין, זה מחליא. וגם כל שיחות האב והבת נמשכו יותר מידי, את מי זה מעניין בכלל? שבוע של דאסטין HOH זה שבוע משמעם. כולם מפחדים מדיק ולא רוצים לערער אותו, אז הם מתרצים את ההתנהגות המשעממת שלהם בחיסול הברית של מיס רובינסון שנפחה את נשמתה לפני שהתקיימה בכלל. מאם ה- VETO ישומש אז כנראה זאק יעלה להדחה. אני מקווה שג'ן תשאר, VETO או לא.

../images/Emo58.gif

מדהים איך שאמבר בוכה מכל שטות, אבל דווקא כשדיק מתגרה בה ואומר לה שהיא לא באמת אוהבת את הילדה שלה - אין דמעה אחת. איך שק הדמעות של הבחורה המעוותת הזאת עובד - ביונד מי. כשדסטין בכה זה היה די פתטי. אז נכון, רואים שיש סיפור שלם מאחורי הבכי הזה (אח שלו לוחם בעיראק?), אבל כשאתה לא באמת יודע מה קרה שם זה נראה די מגוחך. עכשיו אני קצת במחלוקת. מצד אחד בא לי שה"ברית" של השמיניה הזאת תתחיל קצת להתפרק בתוך עצמה, מצד שני, נראה לי שהדרך היחידה שזה יקרה זה רק אחרי שניק, קייל, זאק וג'ן יעופו, אז אני לא ממש יודע מה בא לי שיקרה. אני כן יודע, לעומת זאת, שקייל חייבת לעוף. היא ממש מזכירה לי את מגי (עונה 6), וממש לא בצורה טובה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

מגי לא טסה מתחת לראדר. היא פשוט היתה צדקנית מגעילה שחשבה שהיא תמיד צודקת.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שזו פעם ראשונה העונה שעלתה לי בראש המילה "משעמם". חסר לי משהו כמו בעונה 6 שהבית היה חצוי לשני מחנות ולא היית יכול לדעת כל שבוע מי ילך. פה כל שבוע יש הצבעה כמעט פה אחד, אף אחד לא מנסה באמת להלחם. זה מתחיל לחזור על עצמו ולשעמם, ונראה שזה יפתר כמו שמטר אמר רק אחרי שיעופו כל ה"נספחים".

../images/Emo58.gif

זה כ"כ מתסכל. כנראה שאני היחיד שרוצה לראות את קייל נשארת. אני לא סובל את זאק, אבל אני מעדיף שמישהו מ-8 המעצבנים האחרים יעוף, אבל אין מצב שזה קורה עד שכמו שאמרו פה, זאק, קייל וג'ן ילכו הבייתה, או לפחות שניים מהם. אוף, לפחות שאחת מהן תזכה בויטו ונראה את זאק עולה. למרות שיכול להיות מצויין אם זאק יזכה ויציל את אחת מהן ואז אני מניח שניק יעלה וזה יעצבן את דניאל. גרר, כולם שם כאלה בכיינים, אמבר, דניאל, דסטין ודיק. די.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

10 פעמים הפרק עצרתי לשאול את עצמי WTF הולך שם בבית הזה 9 פעמים אמרתי כמה מטומטמת קייל יכולה להיות 8 אנשים מאוד מעצבנים 7 ימים בשבוע. סתם כי אין לי כלום ל7. 6 פעמים שאמבר בכתה, או עשתה משהו שממש גרם לי לרצות להכאיב לה 5 זוות בתחרות אוכל, שהייתה אגב ממש פתטית. 4 אנשים שיכולים להיות מעניינים, אבל לא עושים את זה, כי הם אנמים. 3 אנשים בכו בפרק הזה, זה שיא חדש, לא? 2 מועמדים ב-כ-ל-ל לא צפויים. טחח. 1 אלוהינו.(=ג'ן) וזהו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

5 אנשים בכו בפרק הזה. אמבר, דסטין, דיק, דניאל וג'ן ה
.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הפרק לא שיעמם אותי. אנחנו פשוט התרגלנו לעונות מפוצצות כמו 6 ו-7, אז קשה לנו לראות שבוע "רגיל" בבית. אריק התחיל להתחבב עלי קצת השבוע. בעיקר בגלל הקשר עם ג'סיקה. כנראה שבאמת אפשר להיות cool by association. ונראה לי שמישהו קורא פה את הפורום, כי מיתנו את המוזיקה שלו (וגם הקריין התחיל לדבר מאד לאט. זה בהחלט מטריד). כשדסטין וג'ן התחילו לדבר על החרדל והקול למייק קיוויתי שאחד מהם יגיד "רגע, אולי יש פה איזה חפרפרת?" ואז יעלו על אריק
קייל או זאק הביתה!

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifל-POV (המשך השבוע)

אל תרדו אם אתם לא רוצים לדעת ...
טוב, אז משהו מאוד מוזר. מסתבר שג'מיקה זכתה בויטו, ולא רק זה אלא גם השתמשה בו. אין לי מושג על מי, ואני גם לא רוצה לדעת, שישאר לי משהו להיות מופתע לגביו. בכל מקרה, כנראה שהיא הכניסה את עצמה לבלאגן דיי גדול בזה שהיא השתמשה בו...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif POV

אני יכול להגיד לך על מי ולמה היא השתמשה בו.
היא משתמשת בויטו כדי להוריד את ג'ן, שמעולם לא הייתה המטרה, ובמקומה דסטין שם את ניק, שהיה המטרה מלכתחילה. בקיצור, they backdoored nick. (כי אי אפשר לתרגם את זה לעברית).

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifלPOV

הסיבה שבגללה היא השתמשה בויטו: אוף קראתי את זה וראיתי את הפידס ומסתבר שג'מיקה השתמשה בויטו על ג'ן כי אלוהים הוא זה שגרם לג'ן להוציא את הכדור שלה בבחירת שחקנים לתחרות. בית ממש גאוני יש השנה.. אני נהנה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אז כן,לא ראיתי אף עונה חוץ מהעונה ה-2 שעכשיו אני משלים.ולמרות שבעונה ה-2 יש הרבה יותר אסטרטגיה,אני מוצא את עצמי הרבה יותר משתעמם מבעונה הזאת.אני ממש אוהב אותה ולא מוצא את עצמי משתעמם בפרק כמעט. ג'ן מלכה בת מלכה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, אני רוצה להבהיר משהו. עונה 6 היתה עונה לא טובה. פשוט לא. ממתי שני מחנות בריאליטי נחשב למשהו מעניין? חוץ מבתחרויות הו"ה, שהיה מתח אדיר, זה פשוט היה משעמם. כי לא היו בריתות שהתחלפו, הכל נשאר בדיוק אותו דבר. הדבר היחיד שהיה מותח זה איזה צד יקבל הו"ה. וזה קורה בדיוק למשך 10 דקות כל שבוע. מי שמעז להשוות אותה לעונה 7 - חילול קודש. עונה 5 היתה הרבה יותר טובה. (ואם כבר אז כבר: עונה 2 בסדר, עונה 3 מעולה, שניה רק לעונה 7. עונה 4 לא באמת קיימת מבחינתי. מצד שני, גם עונה גרועה של ביג בראדר לוקחת עונה טובה של רוב הריאליטי האחרות) ד'את ביאינג סייד, אפשר להמשיך: התחלתי לאהוב את ג'סי. ואת ג'ן. דיק עדיין מלך. אריק מההתחלה אהבתי. בעיניי לפחות יש לו הילה כזו של מישהו שיודע איך לשחק. אפילו דיק, שתמיד נגד כל דבר ומקובע בדעות של עצמו, אמר שהוא תמיד נהנה לשמוע את הדעות של אריק כי הן חכמות. וזה עוד לא הדעות שלו אפילו, אלא דעות שאמרו לו להגיד. לדעתי בתור שחקן רגיל הוא היה לוקח את זה כמו הליכה בפארק. ואם כבר אמריקז פלייר - חסר לי מן מד משימות כזה כל פעם שהוא מדבר על משימה שלו או מקבל משימה חדשה. אם אני לא טועה הוא אמור לקבל איזה 10 אלף דולר על כל 5 משימות שהוא הצליח לבצע. חסר לי מעקב אחרי כמה משימות מתוך כמה הוא הצליח.

Boran

New member
ועוד משו ../images/Emo58.gif וגם לעונה 5

בניגוד לטוויסט ה-"אה, אנחנו אחים? טוב" המשמים של נקומיס וקאובוי |מפגר|, לדעתי דוקא דיק ודניאל מוסיף לי המון לעונה הזאת. לדעתי לפחות. אני מאוד נהנה מהקטע הזה. יש לדרוס את אמבר כמו עכברוש דוחה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אולי העונה הכי גרועה שאני זוכר. בקושי רואים פה משחק ויותר מדי קשקושים מיותרים ואנשים ממש אבל ממש מציקים. מי המפגר שחושב על המשימות של א"פ ומה אלה הקאצ'פרייז העלובים האלה ?

Boran

New member
אתה כ"כ מגזים

אבויה עונה 4 זו העונה הכי גרועה. ללא ספק. מה היה מצחיק שם, שהראו שג'ון מעלה 10 ק"ג בשבוע? ועוד עשו את זה עם צילומים שלה בבגד ים, כשהיא שקלה 400 קילו בתחילת המשחק, וכשהיא שקלה 600 ק"ג שבועיים אחרי זה? רעע!!! העונה הזו טובה. בטוח יש יותר אסטרטגיה מעונה 6 שכולם פה כ"כ סוגדים לה, ששם כל האסטרטגיה שהיתה זה מי יזכה בהו"ה, ואיזה שניים מהקבוצה השניה הוא יעמיד להעפה. אבל אתה עדיין גבר גבר :)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

עונה 4 הייתה יותר טובה מהעונה הזאת בעונה 4 היו מתמודדים יותר מעניינים והיו יותר אסטרטגיות והפרות בריתות[ אני מסכים שעונה 6 היא גם לא הייתה כל כך טובה אבל הייתה עונה מאד רגשית שהרבה מאד הזדהו איתה... איזה אסטרטגיה ממשית יש בעונה ה8 ? אם ישמישהו איזה ברית עם משיהו הוא כביכול רצח מישהו. בתכלס חוץ מגן אין ממש עניין בעונה הזאת

Boran

New member
תנו לו צ'אנס, הוא שר מהלבבבבבב../images/Emo58.gif

שונא את השיר הזה. וגם את השלישיה הזאת. בכל מקרה (שימו לב, יש פה גם ספוילר לגמר של העונה הקודמת) דעתי זו רק תחילת העונה. אני מסכים שזה לא טוב ש"אליאנס" הפכה להיות מילה גסה. אבל מצד שני, אנחנו חוזרים למקור - שאין "ברית" - יש חברות. חברות שנוצרת בפרק 8 תהפוך לברית בפרק 16. (או במקרה של צ'ילטאון - חברות שנוצרת בפרק 4 בעונה 2 תהפוך לזכיה בעונה 7) בריתות לא אמורות להיווצר כ"כ מוקדם, ע"ע מיס רובינזון והקומבניזון. מתי בהישרדות יש אסטרטגיה מרתקת בפרקים הראשונים? ובואו נשווה לרגע לפי הדחות ולא לפי פרקים - אנחנו עכשיו בהדחה הרביעית. מתי בהישרדות, למשל, היתה אסטרטגיה מרתקת בפרק 4? וזה לא בגלל שפה הדחה לוקחת שבוע ובהישרדות 3 ימים. כי זה לא קשור. זה בגלל שלא עושים בריתות בד"כ בשלב כ"כ מוקדם של המשחק. תנו לזה זמן.

למעלה