ביג בראדר 811 - NOMS

LOVEtheMcMAHONS

New member
כבר אסור לחשוב אחרת ?

איך אני יכול להגזים אם אני פשוט לא נהנה ? לא סוגד לעונה 6 ואפילו רחוק מזה - אני גם שנאתי את החלוקה הכל כך חדה הזו לשני צדדים בבית. אם הזכרת את עונה 4 - אז כן, אני חושב שעונה 4 מבחינה אסטרטגית הייתה הרבה אבל הרבה יותר מעניינת מהעונה הזו. גם שם התחילו אם טוויסט שכביכול סימן את השמיניה המקורית נגד החמישה אקסים אבל מהר מאוד העניינים התחממו, מן-טרול אחד שקפץ בין ברית לברית, הרבה אנשים צבעוניים ועם כמה שאוהבים לרדת על העונה הזו - היא עדיין הייתה עונה יחסית אסטרטגית ומעניינת. בעונה הזו לצערי אין שום דבר שגורם לי ממש לחכות לפרקים , כולם משחקים בערך את אותו משחק משעמם ואף אחד לא מעוניין חס וחלילה לקדם את האג'נדה האישית שלו כדי לא להכעיס את הרוב בבית. זה מתכון לעונה משעממת וזה מה שאני רואה בינתיים. אני לא קובע כאן אם העונה הזו טובה או לא - בשבילי היא לא טובה ובשבילי היא די משעממת ורוב האנשים שם הם אנשים שקשה לי לפתח אליהם טיפה של סימפטיה או רגש חיובי (ובניגוד לצ'ן בוט או ג'ן אני מסוגל להרגיש משהו כלפי אנשים אחרים).

Boran

New member
לא רק שמותר, גם רצוי ../images/Emo58.gif

אחרת יהיה פורום משעמם :) שמע, אני מבין על מה אתה מדבר, ואתה צודק. רק שבביג בראדר כמו בביג בראדר, הכלום הזה עטוף בהרבה כיף. סתם חבל לי שאתה לא נהנה, אבל אני מקווה (ובטוח) שבהמשך יהיה יותר טוב. סך הכל, כמו שכבר אמרתי, גם בהישרדות וגם פה, המשחק בקושי מתחיל כשיש 10 אנשים בבית... חכה שיהיו 8-7 ככה. שיעיפו את ה"מסביב", האלה שאפשר לוותר עליהם (לדעת החבר'ה בבית, לא לדעתנו), ואז כשישארו ה-8 חברים נראה מה יהיה. כשישארו דסטין, אמבר, דיק, דניאל, אריק, ג'סיקה ואני בטוח שיש שם עוד איזה אחד-שניים ששכחתי, אז המשחק יתחיל להיות מעניין.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הכל יכול לקרות. או שיר אחר של נינט. אם עונה 6 סבלה מהעובדה שישר הבית פוצל לשתי מגה-בריתות ולא היו קפיצות וכל המתח היה רק מי יזכה ב-HOH בכל שבוע (מלבד השבוע שבו האווי הטמבל הלך נגד שרה וג'יימס), אז העונה הזו סובלת לדעתי בדיוק מההפך - הפחד של רוב האנשים לשייך עצמם לאיזו ברית או בכלל להזכיר את המילה ברית או לעשות איזושהיא פעולה שתסמן אותם בתור מי שמשחק את המשחק - כאילו המשחק הוא רק לזכות ב-HOH ורק אז יש לך את הלוקסוס כן לשחק את המשחק. בכל העונות כבר מההתחלה ראינו בריתות או מהלכים אסטרטגיים. זה לא דומה להישרדות ששם המשחק האמיתי מתחיל לאחר המיזוג. כאן אין מיזוג - זה כולם נגד כולם מההתחלה ותמיד המשחק מתחיל מההתחלה מה שגורם לפלואטרז בדרך כלל להתמיד במשחק על פני שחקנים חזקים. וזה שאנשים כמו אריק ואמבר ישארו בבית לא יגרום לי להיות אופטימי כי שניהם ממש מציקים לי ומעצבנים אותי. לילהטוב.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני עם ירון. אני חושב שאתה ממש מגזים ואני חושב שגם כל השאר. אז נכון, זאת לא העונה -הכי- טובה אי פעם, או אפילו קרוב לזה. ביבי 7 לנצח יהיה רק אחד. ונכון שלא כל יום יש ציפייה לפרק שכבר יבוא, אבל אם כולכם פשוט תישענו אחורה ותסתכלו על התוכנית הזאת בלי לצפות ליותר מדי, תמצאו את עצמכם נהנים. אני בן אדם שמה שהכי עושה לו את זה בתוכניות מהסוג הזה, זה האסטרטגיה ואני גם הראשון שאודה שבעונה הזאת אין כזה דבר. אבל, אני עדיין מצליח להינות מהעונה הזאת, אני עדיין מצליח לחייך מדי פעם ואני עדיין חושב שזאת תוכנית מעולה. כוכלם פשוט כל הזמן עסוקים (בראש שלכם) להשוות את דניאל לג'אנל, להשוות את המוזריות של ג'ן למישהו מדהים מהעבר ולהבין שאין ולא יהיה כמו וויל, פשוט אל תחשבו על זה. Sit back and enjoy the ride. פשוט, תנמיכו את רף הציפיות, תצאו מהסרט שעונות 6 ו-7 הכניסו אותנו אליו ותראו שאתם פשוט נהנים מתוכנית טלוויזיה טובה.

Boran

New member
אתה גבר אתה

ועדיין, היתרון של ביג בראדר על פני כל תכנית אחרת, שהיא פשוט תכנית כיפית. זה פשוט כיף לראות אותה. נכון שכמו שטל אמר לא תמיד זה מרתק מבחינת אסטרטגיה, אבל זה כן תמיד כיף. ביג בראדר זה ביג בראדר. ואתה חייב להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה הקטע של מתנקבב

gah

New member
חחח

זה עוד מימי התיכון (הרי לא נכנסתי לפורום 3 וקצת שנים של הצבא). אני כבר לא זוכר מאיפה זה הגיע בעצמי :)

verdax

New member
../images/Emo58.gif

"העונה הכי גרועה שאני זוכר" זה מוגזם, העונה בקושי התחילה. כפי שנאמר פה, עונות 6 ו- 7 הציבו רף מאוד גבוה מבחינת אינטנסיביות של המשחק. נראה לי שגם בעונה הזאת הכל יהפוך למאוד אינטנסיבי בשלב מסויים. אני חושב שהטוויסט של אמריקן פלייר מאוד פוגע בעונה הזו כי שחקן שאמור להיות שחקן טוב כמו אריק "מתבזבז" על שטויות ולא משחק את המשחק שהוא באמת רוצה לשחק.

Boran

New member
גם

עונה 7 היא אולסטארס. ועוד משהו שעונה 7: עונה 7 זו עונת הריאליטי הכי טובה שאי פעם היתה בכל תכנית שהיא, מאז הישרדות 1 וכולל. ואני לא היחיד שחושב ככה.

maya567

New member
../images/Emo45.gif

(מסכימה איתך הרבה היום ירון, חוץ מהדעות הנוראיות שלך על ביבי 6. אבל זה משהו אחר) שבוע שעבר אפילו צפיתי בה שוב. מעולה. פשוט מעולה.

Mr Bing 17

New member
חשבתי שאני היחיד שרואה אותן עונות כמה פעמים..

ואת האולסטארס בכלל..

Mr Bing 17

New member
בעצם את עונה 6 ראיתי יותר פעמים..

ממש מוזר זה בטח כי היא ישנה כבר!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif וואלה וואלה...

אין ספק שאני אצפה בה.אבל אחרי שאני אשלים את השאר,כי בכ"ז היא אולסטארס...

gah

New member
בהקשר לזה,

אני אוהד מושבע של הישרדות, בעיני הישרדות תהיה תמיד תוכנית הטלוויזיה הטובה ביותר, בעיקר בגלל ההיסטוריה שלה ושהיא קלאסה. אבל... פקאינג A, ביבי 7, לא ראה ממטר -אף- עונה של הישרדות. אף!

למעלה