בליץ' המנגה פרק 252

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק סביר ^^

אפשר אני מניח להגיד שהיה שיפור @_@ היה ברור שלנרו יהיו כוחות חזקים >> טוב פרק הבא איצ'יגו בבאנקאי P:

ketty the sheep

New member
נרו! ../images/Emo58.gif

דיי, הוא פשוט הדבר הכי חמוד בעולם. איצ'יגו ורוקיה יאמצו אותו כשהם יתחתנו.
(וגם את האחים שלו!!
).

ketty the sheep

New member
יאפ.

אבל בתעתיק יפני יוצא 'נרו', ואני משתמשת בזה כי... זה יותר חמוד? ^^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif תמונה? ס.ס

לא קראתי את המנגה כבר משהו כמו עשרים פרקים. XD

burhtk1

New member
כן. ../images/Emo58.gif

נרו היא בת. לפחות לפי התרגום שנתנו למנגה. חבל שלא עשו לה שיער ארוך. ככה אף אחד לא היה יכול לטעות.

burhtk1

New member
..

נכון, קיימים בחורים עם שיער ארוך באנימות. אבל שיער ארוך עדיין נשאר סימן נשי חזק \: ישנן הרבה יותר בנות עם שיער ארוך מאשר בנות עם שיער קצר.

Goggle Girl

New member
באנימות, יפה. בבליץ' אבל

הרבה מאוד בנות עם שיער קצר וניראות טוב ככה, בעוד שיש אחוז בנים עם שיער שופע גבוה למדי.

burhtk1

New member
בבליץ' (../images/Emo58.gif קטן)

נו אז? עדיין שיער ארוך לבנות רולז P: וגם בבליץ אין כל כך הרבה, ולרוב אלו בנות בנות 13 ופחות. בדיוק בגלל זה אנשים טועים בקשר לנרו הקטנה וחושבים זהיא בן. \:

Goggle Girl

New member
לא בדיוק

נכון שיוזו וקארין נופלות תחת ההגדרה הזאת אבל לא חסרות בנות קצרות שיער, או לחילופין כאלה ששומרות על שיער אסוף גם כן. זאתי שחולקת את המקום ה3 בפלוגה 13. אחותה סגנית פלוגה 4. סוי פונג בפועל שומרת על סגנון שיער קצר. יאצ'ירו, שלא בדיוק ילדה כי בא לה (היא דמות כל כך מתוסבכת XX) מיצ'ירו (ילדה מהכיתה של איצ'יגו 1) צ'יזורו (ילדה מהכיתה שלו 2) מאהאנה (ילדה מהכיתה שלו 3 שאפילו אני שוכחת מקיומה לעיתים קרובות) גם רוקיה, מה לעשות, לא עם שיער ארוך כל כך. ולפני שתגיד שיש גם מספיק עם שיער ארוך היחס לא נוטה עד כדי כך לטובת ארוכות השיער.

burhtk1

New member
..

שכחת את רירין ^^ אבל תודי, נרו עם שיער ארוך יראה יותר את הצד הנשי שלה מאשר נרו בלי שיער ארוך. עזבי, למה הסתבכנו בפרשה הזאת בכלל? ^^" כל אחד באמונתו יחיה ~_^ יחי בנות עם שיער ארוך P:

Goggle Girl

New member
בכוונה לא הזכרתי אותה כי היא דמות

פילרים. למרות שממה שהבנתי קובו אחראי לפחות על העיצובי דמויות אז לא יודעת כבר '.' *חוזרת לעבוד על ההרצאה*

ketty the sheep

New member
למען האמת.. ../images/Emo58.gif

אי אפשר לדעת אם הוא בת או בן, כי הוא פונה אל עצמו כ'נרו', ולא בשום כינוי אחר שיכול לרמז כל המין שלו. אני מעדיפה לחשוב שהוא ילד קטן וחמוד, כי זה מסתדר לי בראש. אולי אראנקאר הם בכלל א-מיניים.

burhtk1

New member
^^" ../images/Emo58.gif

אראנקארים הם לא חד מיניים.. הראו כמה פעמים אראנקארים בנות וידוע שגרעין ההולואים הם נשמות בני אדם, מה שאומר שישנם בנות ובנים. ומי יודע? יכול להיות שביפנית כן יש סימן שמראה את המין, והתרגום פשוט מחק את זה בגלל שזה לא יכול להיות מתורגם כמו שצריך.. \: בערך כמו בצרפתית un ו-une שלא יכולים להיות מתורגמים כמו שצריך לעברית.

למעלה