דיווחים מ-3X01!

../images/Emo58.gif דיווחים מ-3X01! ../images/Emo58.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן! :) ולא לשכוח להוסיף סימן ספוילר לכותרת ההודעה שלכם!

וואו!!! ../images/Emo58.gif301

פרק מדהים!!! התחלנו עם החטיפה של קייל. [ואני תוהה אם הפרק האחרון של עונה 2 היה מסתיים בחטיפה של קייל, האם זה היה יותר מותח מאשר הסיום שאמנדה נעלמה, או לא..? נו, טוב... הם חשבו שאמנדה נעלמת זה יותר מותח
) - מישהו יודע מה היה הזרם החשמלי הזה שהם הפעילו על קייל?! ולמה לעזאזל זה פעל מתוך ודרך הטבעת של לטנוק?! oO ג'סי מרגישה [גאד, זה היה קטע דבילי.] שקייל בצרות (ראבק, הם במרחק... קילומטרים!!! מאיפה לה לדעת?! אין ביניהם אפילו קירבת משפחה, הם סתם 2 יוצאי דופן שכאלה, חחח...) ולא הלכה עם אמא שלה בשביל ללכת להציל את קייל. "אני מיד אחזור!" את זה תמיד אומרים בסרטים המפחידים, ובסוף מוצאים את השחקן מרוח על הריצפה, בלי אוזן, עם 3 גפיים ובלי איבר מין. לדעתי אמא שלה פשוט תלך. היא לא תחכה לה!
בהמשך, אנחנו רואים בריחה מצוינת של קייל. השומרים רודפים אחריו, ואני כזה צועק לו: "תשתמש בכוחות, תשתמש בכוחות!!!"
וכמובן שהוא דפק וואחד קפיצה ^^כפרעליו. וברח מהם. ועדיין - אמנדה חסרה. הם בטח יסחטו אותו כל עוד שהיא אצלם. ג'וש ואנדי הלכו לאפטרפרטי, ודלקן תופס אותם באמצע.... אנדי: "הו! כן!! עוד קצת, כןןןןן..."
ובסוף מסתבר שהם באמצע משחק של ג'י-פורס
חחחחחחחחחחחחח יא, גמאני רוצה אפטרפרטי שכזה. עם קייל. אסתפק במאט, לטובת עדי. [אנ'לא מאמין שאני מתפשר ככה
] דקלן מעביר שיחת גבר-אל-גבר עם ג'וש... לפני שעתיים ג'וש חשב שהוא לא מוכן לסקס, ועכשיו הוא מת להשכיב אותה?! גאד! אפילו *לי* אין כאלה תנודות רגשיות חזקות!
לורי תופסת את הילארי ודקלן מתנשקים. זונה! חחח... אבל אהבתי איך שהילארי מתנצלת. זה באמת לא אשמתה!
דקלן סתם שיכור
והיא סתם בלונדינית!!!!!!!! יושבת לו על הברכיים, מתחרמנת אותו, ועוד אומרת לו "לך תמצא @יון!" - מה ציפית, שהוא יתעלם מבלונדה כמוך, יא בלונדה?? סתומה. אהבתי את הקטע שלורי נכנסת הביתה: "הייתי באפטרפרטי, ואפ'חד לא ראה את אמנד-" היא פתאום מבחינה באמא של אמנדה, "אפ'חד לא ראה את אמנדה רוקדת בצורה כזאת!
היא וקייל רוקדים כ"כ יפה.... במרחק מכובד אחד מהשני, כמובן!"
חחחחחחחח, זה קרה לי פעם אחת: הייתי עם ההורים באוטו, (אבא לא יודע שאחותי מעשנת) ואמרתי "הא, היום מצאתי מצת ברחוב, והבאתי את זה ל|אחותי| בשביל הסיג-" ואז השתתקתי.
לא יודע מה איתכם, אני לא הבנתי בגרוש את המשל של אנדי בנוגע לג'ינס עם התחת והכל. =\ חחחחחחחחחחחח לא הצלחתי לקשר את המשל לנמשל
וזה לא קורה לי לרוב
אבל רק לרקורד: אני שונא את הקטעים שאומרים - "כשיגיע הרגע הנכון, אנחנו פשוט נדע..." ולמה עכשיו זה לא הרגע הנכון?! גאד, זה כה מטופש. אני הייתי קופץ עליה. או עליו. ל'יודע, שניהם חמודים. ג'סי וקייל מתחילים לצייר את כל מפת הכבישים הסמוכים לבית-ספר!
חח, *זה* מדליק!! ויותר מדליק איך שהם מצליחים לשמוע דברים שאחרים לא שומעים
חח.. קייל וג'סי מסוגלים לראות ראיית לילה!!!! והיא אפילו לא ירוקה, כמו בצה"ל!!!!!!!!
ממש שימושיים.
איך הם נלחמו בשומרים!!!! איזה יופייייייייייייי, ובסוף קייל חטף יריה בחזה.
שמתם לב שהוא לא דימם בכלל?
והנה זה מגיע, קייל נפגש עם לטנוק! :) והבחור [החתיך
] שדיבר עם ג'סי בתחילת הפרק הוא אחד מלטנוק!!!!!!!!!!!
|הלם| זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיג'יי החנון עובד בלטנוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ימח שמו וזכרו!!!!!!!!!!!!!!! דווקא התחלתי לחבב אותו
איזה סתומה אמנדה
"אני חושבת שנרדמתי!"
חחחחחחחחחח... שונא את שרה
היא עזבה בלי ג'סי...
אומ"ג, הם סימנו את אמנדה!!!!
~מחכה לפרק הבא!!!~

adii1201

New member
../images/Emo58.gifאמג כמה שאתה חופר../images/Emo122.gif

בסוף נכנעתי וראיתי בלי תרגום
בהתחלה חשבתי שמצאתי את התרגום אבל זה היה לפרק 103 ולא 301 ואני לא מבינה למה התרגום לא קשור למה שהם אומרים
אהבתי את הפרק אבל היו כמה דברים שהפריעו לי כמו למשל: למה נראה לך שאתה יכול לגרום לסכינים האלה לעוף?
או הקטע שהוא הצליח לשבור את הדלת? בקיצור קצת מופרך זה היה... באובר אול היה פרק מעולה! הוא עיצבן אותי הזבלון הזה (בעצם שניהם כי גם מארק) עם כל הקטע של לטנוק
וגם אני תהיתי על עניין המכת חשמל הזו|חושב| ג'סי הרגה אותי בקטע של הראית לילה שהיא אמרה לקייל שהוא מקדים אותה או משהו בסגנון
אמממ אגב, קייל לא דימם כי זה היה כדור גומי
הבריטי השווה אמר לו את זה
מה לא היה ברור במשל?
יש ג'ינס והוא יושב טוב (יש להם קשר וטוב להם מאוד במצב שבו הם נמצאים) אם תחתוך את הג'ינס (אם הם יעשו סקס) אי אפשר להחזיר אותו בחזרה למה שהוא היה לפני זה (כנ"ל לגבי מערכת היחסים שלהם) וזה לא בהכרח יימצא חן בעיניך (שוב, מערכת היחסים שלהם...) משהו בסגנון של אי אפשר לסובב את הגלגל לאחור
טוב אין לי יותר מדיי מה להוסיך מלבד העובדה שהיה טוב!
ואיזה כיף שחזר

../images/Emo58.gif רק לאחרונה אני חופר הרבה.../images/Emo6.gif

ואני אוהב את זה, מסתבר.
וכן, הקטע עם הדלת היה מטומטם.
הוא מקפיא את הדלת ומפוצץ אותה? גאד, לא היו עוד תסריטאים כדי לפתור את זה? והסכינים זה הגיוני לחלוטין! זה מה שג'סי עשה, היא הצליחה לשלוט על הזתת חפצים, את לא זוכרת? זה אפשרי
לפחות ג'סי יכולה
אוקיי, עכשיו המשל והנמשל מתחברים לי
כי הם דיברו שם על תחתונים, תחת... >< ולא התרכזתי כ"כ.
בהחלט, כיף שחזר!!

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתי ג'סי עשתה את זה?

../images/Emo58.gif

בפרקים האחרונים של עונה 2... היא הייתה ביער, וקייל עקב אחריה. הוא תפס אותה כשהיא מרימה 2 אבנים גדולות. וגם אבא שלה אימן אותה, את לא זוכרת שהיא הרימה משקולות וירד לה דם מהאף?

loserontheloose

New member
לגבי ג'סי...../images/Emo58.gif

הראיית לילה, היא לא אמרה לו שהוא מקדים אותה, אלא: "You've been holding out on me" - זאת אומרת "אתה מסתיר ממני" (שאפשר לעשות דברים כאלה). לא בטון מאשים, כמובן, אלא בטון מתפלא של "איך לא ידעתי שאפשר לעשות דברים מגניבים כאלה קודם". עניין הדלת: קייל השפריץ מים על הדלת, ואז השתמש בכוח המחשבה שלו להפוך את זה לקרח. ואז הוא פשוט הפעיל על זה לחץ ששבר את הקרח. פיזיקלית זה אפשרי, רק צריך ציוד בשביל זה ומה שמדהים בקייל זה שהוא עשה את זה עם המוח שלו. איזה קפיצת מטריקס/ספיידרמן מדהימה!! Go Kyle!

adii1201

New member
אה כן זה מה שהיא אמרה לו../images/Emo6.gif

אמרתי משהו בסגנון
זה היה משעשע
וכן הבנתי את כל העניין הזה.. רק ציינתי שזה נראה לא אמיתי כ"כ

|חירפון|../images/Emo58.gif מש"ש 302...

לא נכנסתי לפרומו של הספוילרים המטורפים לכל העונה [אני אתאפק
], אבל......... קייל חוזה את העתיד?!
אעעע...

adii1201

New member
גם אני לא הצלחתי להבין../images/Emo12.gif

ואני לא יודעת אם זה לכל העונה אבל זה לא נראה כאילו זה משהו שייקרה בפרקים הקרובים... זה היה מפחיד מה שהלך שם

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

דווקא הכל נראלי די צפוי כזה...אבל נראה איך יהיה...אני מקווה שקייל ואמנדה באמת יפרדו כי כבר נמאס לי מהקיטש הזה
תודה על הקישורים!

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש בבקשה../images/Emo24.gif

ונראה לך צפוי הקטע עם ניקול
?

darklighter

New member
תודה, אבל אני לא אראה../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif

מספיק חצי מהדספרט הרגשתי שאני רואה שידור חוזרXD

למעלה