להפסיק לשלוח לך?
A adii1201 New member 20/1/09 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif להפסיק לשלוח לך?../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif להפסיק לשלוח לך?../images/Emo6.gif
H HilaZ1 New member 15/1/09 #18 אני מזה מתאפקת לא לפתוח../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif דיי מחר אני מקווה לראות את זה כבר ואז אני אוכל להצטרף לשירשור הזה
אני מזה מתאפקת לא לפתוח../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif דיי מחר אני מקווה לראות את זה כבר ואז אני אוכל להצטרף לשירשור הזה
A adii1201 New member 16/1/09 #22 זו הייתה גם התהייה שלי../images/Emo12.gif הקטע המשעשע במיוחד הוא שיצאו כתוביות בספרדית ובאנגלית כבר אני לא מחכה כ"כ הרבה זמן לכתוביות עכשיו כל פרק|הא| אני אלמד את המילון שקייל מדבר בכל פרק|הא| ואם אני לא אבין אז אני אראה שוב ושוב ושוב
זו הייתה גם התהייה שלי../images/Emo12.gif הקטע המשעשע במיוחד הוא שיצאו כתוביות בספרדית ובאנגלית כבר אני לא מחכה כ"כ הרבה זמן לכתוביות עכשיו כל פרק|הא| אני אלמד את המילון שקייל מדבר בכל פרק|הא| ואם אני לא אבין אז אני אראה שוב ושוב ושוב
נ נויה XY New member 18/1/09 #25 ../images/Emo58.gif ואוו היה מדהיםםםםםםםםם ראיתי עכשיו כל כך התגעגתי! הם שמו לאמנדה ציפ' או משהו כזה?.......... ואיזה מסכנה ג'סי עם השרה הרעה הזו! איך היא יכלה לעזוב אותה ?!
../images/Emo58.gif ואוו היה מדהיםםםםםםםםם ראיתי עכשיו כל כך התגעגתי! הם שמו לאמנדה ציפ' או משהו כזה?.......... ואיזה מסכנה ג'סי עם השרה הרעה הזו! איך היא יכלה לעזוב אותה ?!