הטופ מודל הבאה עונה 10 פרק 5

מההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זו הפקה רצינית, זו טלוויזיה גם.. לא יכלה להוריד קודם
ועוד מילא לא להרים ת'יד
זה מזה לא נראה לי הגיוני

Manga136

New member
היא בעצמה אמרה... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

שהיא לא מורידה את זה.
גם בפורום בSCF דיברו על זה שזה לא בסדר שאת כולה ריטשו ורק את בית השחי לא...

אולי ../images/Emo58.gif...

אז לפי דעתי כ"כ היא היא לא אמורה להיות שם... =\=\ איך לא העיפו אותה.. ועדיין למה היא הרימה ת'יד
מישוגעת..

Manga136

New member
אין לי שמץ. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

היא פשוט אמרה את זה לשופטים בפאנל.

iqiqiq

New member
מתמודדת עשירית

קטרזנה התמונה שלה לא הועלתה באתר אבל אני מצאתי אותה

Manga136

New member
איכות טובה יותר. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קטרזינה. (אני מקווה שלא אכפת לך שאני שם)

Manga136

New member
../images/Emo58.gifפרטי הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

האתגר~ תחרות פוזות אחת נגד השנייה. זוכות האתגר~ קלייר אונביה, קטרזינה דולינקה, מרוויטה, סטייסי אן פרקוויר ווויטני תומפסון. הצילומים~ תכשיטים עם צבע. הצלם~ פיטר בוקינגהם. סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2)~ 1. סטייסי אן פרקוויר. 2. דומיניק רייארד. 3. קלייר אונביה. 4. אנייה קופ. 5.לורין אטר. 6. איימי. 7. קטרזינה דולינקה. 8. פטימה סיאד. הבוטום 2~ וויטני תומפסון ומרוויטה. המודחת~ מרוויטה.קאברגירל השבוע~ קלייר אונביה.

Manga136

New member
ומה עם אנטר בין הסעיפים האחרונים?! XP../images/Emo142.gif

נו טוב...

efif1212

New member
אני מאוהבת ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif

בלורן
היא פשוט מדהימה. פוטשוט ממש יפה, אהבתי מאוד. לדעתי פטימה הייתה צריכה להיות בבוטום ולא וויטני.ואיזה מן דבר זה שהיא לא מורידה שערות? בעע. קלייר
התמונות הכי טובות הן של לורן (מדהימה כבר אמרתי?) קלייר ואניה.

JoNy Boi

New member
לפטר את העורך של הסידרה מייד. ../images/Emo58.gif

|מרביטה| הגענו לאתגר וחיכה לנו שם בני נינג'ה. |מרביטה| רבתי עם וויטני. |מרביטה| הגענו לצילום השבועי. |מרביטה| אכלתי ארוחת בוקר. |מרביטה| הגענו לפאנל השופטים. |מרביטה| הודחתי. |מרביטה| זהו דיברתי כל הפרק עכשיו מיציתם אותי מספיק. פחח

Miss Murder

New member
שאלה../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה דומיניק אמרה לוויטני שהיא כל כך התעצבנה. ואם כבר דומיניק,בקטעים האלה שרואים אותה מדברת היא נראית כל כך מוזר!לפעמים היא יפה ולפעמים ממש לא.. וזה היה צפוי שיעיפו את מרביטה,קצת חבל קלייר

efif1212

New member
תשובה../images/Emo58.gif

דומיניק אמרה לוויטני שהיא גזענית, ובגלל זה וויטני ממש התעצבנה, בעיקר בגלל שהחברה הכי טובה שלה היא שחורה.

למעלה