הטופ מודל הבאה עונה 11 פרק 11

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה עונה 11 פרק 11../images/Emo58.gif

מי הן הטופ 4??

../images/Emo58.gifהמודחת היא

אלינה! אני שיא המבואס...אבל זה היה שקוף... הטופ 4: אנלי, מיקי, מרג'ורי וסמנת'ה שלא ברור איך היא הגיעה עד לפה...

NP16

New member
../images/Emo58.gifגם לעוד עונות

טופ 5 בANTM זה פשוט דבר מקולל!!!! נורלי ,מישל, הת'ר !!,קטרז'נה ועכשיו אלינה
האמת לדעתי טיירה הייתה מדיחה את מרגו'רי,כי חשוב לה עניין הגוסי והביטחון העצמי ומרג'ורי נכשלה בזה עמוקות, אבל לאלינה הגיע להיות בבוטום ולשרוד בוטום שלישי ברצף זה היה נראה מגוחך לחלוטין- אפילו אם זה בחורה מהממת כמוהה. אם מישהו היה אומר לי שזה הפיינל 4 בתחילת העונה,וואו,רק מקי הייתי מאמין. למרות שלכולן די מגיע להיות שם..והתאהבתי סופית ,כן רק עכשיו!! באנלי. אני כלכך שמחתי שהיא זכתה בגוסי
אם היא לא לוקחת את העונה,אז עונה כזאת מדהימה סתם תגמר בטעם רע בעיניי ופשוט חבל. זה גם יהיה החותמת הסופית לאיזה שינוי מדהים היא עשתה, וכמה שהזוכה יכולה להיות זאת שהכי לא ציפית. למרות שאני יותר ויותר מאמין שהיא תיקח,כי בתור צופה אני לא מכיר את האישיות של מקי ואם היא זוכה אמורים להראות אותה ולהכיר לנו אותה לא? שנוכל להתחבר , כל הזוכות בכל העונות עד עכשיו קיבלו זמן מסך מאד מכובד... וסמנת'ה ומרג'ורי,בכלל הזוי שיזכו.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif בקשר לזמן מסך,

זה ממש לא נכון. בעונה 8, למשל, רנה קיבלה הרבה יותר זמן מסך מג'זלין, למשל. ונראה לי שגם נטשה. אז ידענו שרנה תהיה בפיינל, אבל זה לא בהכרח אומר שהיא תזכה. והנה, היא לא זכתה. הטופ 3 מקבלות זמן מסך, אבל זאת שעושה יותר סנקציות מקבלת יותר זמן מסך. לדוגמה עונה 6: דניאל הייתה חולה, והייתה לה האופציה לסגור את הרווח, והיא עשתה שטויות ודיברה מצחיק, אז הראו אותה הרבה כל העונה. ג'ייד, דיברה המון שטויות והייתה ביצ'ית וכאלה, והראו אותה לדעתי אפילו יותר מדניאל. ג'ואני, אני אישית לא זוכר יותר מדי שהראו אותה חוץ מבקטע של השיניים, אבל סביר להניח שגם אותה הראו יחסית הרבה. אז אנאלי לפי זמן מסך בהחלט תהיה בפיינל לדעתי. אם היא תזכה? אני בהחלט מקווה, אבל אי אפשר באמת לדעת כרגע. יותר מדי פעמים התאכזבתי כשהאהובה עליי הייתה מקום שלישי. (ג'נה, רנה... ואניה, שהייתה שני)

NP16

New member
כן אבל ,

לא אמרתי שהזוכה מקבלת *הכי* הרבה זמן מסך, אלא שהזוכה חייבת לקבל אבל כן די הרבה זמן מסך.

NP16

New member
אני צפיתי באתר הזה:

http://www.watch-americasnexttopmodel.com/season-11/season-11-episode-11-the-final-five

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

אכזבה ענקית,אבל אני יכול להבין את החלטת השופטים.בראסמי,הם היו כ"כ בעדה [מה שלא היה נראה כ"כ לעין] ושתי הזדמנויות כאלה בבוטום וניסו לגרום לה לאבד שליטה ולתת את כל כולה פעם אחת וזה לא קרה.מה שכן,היא לגמרי אחת המהממות והמדהימות אוור בטופ מודל. הקטע שטיירה נזכרה שהיא בת 18 היה ענק! אם אנאלי לא זוכה,העונה הזאת סתם תזכר כשוקיסטית,אבל לא בהכרח לטובה.ונראה לי שקוף לכולנו שאם אנאלי זוכה,מקי איתה בפיינל 2.מה שכן,גם מאוד מפחיד אותי שמקי תנצח. טיירה יכולה לתת הצהרה של 'לא הסתכלנו על אישיות העונה,אלא אך ורק על פוטנציאל ובלה בלה בלה' היא כבר אמרה משהו כזה אחרי הזכייה של ניקול בעונה ה-5. אנאלי חייבת לזכות.אין אין אין!גמר שלה ושל מקי יהיה דבר מדהים,אבל רק אם אנאלי זוכה! אגב,התמונה של סמנת'ה הפשוטה הייתה מדהימה,אבל התמונה של אנאלי עם האיפור-ואוו!!@#$%@

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif After

התמונה החלשה ביותר הפרק לצערי

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מתמודדת מס' 3

*רק עכשיו שמתי לב שאני רושם את השמות של המתמודדות כספוילר,אז אני ממש מצטער* מרג'ורי-Before

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מתמודדת מס' 4

מקי-Before תמונה מהממת!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מתמודדת מס' 5

סמנת'ה-Before. בחירת השופטים לתמונה הטובה ביותר הפרק.

למעלה