הטופ מודל הבאה עונה 11 פרק 11

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

OMG איזה פרק!!!
העונה הזאת מתקדמת בצעדי ענק להיות העונה האהובה עלי בכל הזמנים
טיירה לא יכלה לעשות את זה יותר טוב! מקי ואנלי- תעשו לי ילד פשוט
אנלי מושלמת ואין לי יותר מה להגיד עליה. מקושקוש המסכנונת שלא הספיקה להגיע בזמן
היו מקרים הרבה יותר חמורים של איחור, בחצי שעה או בשעה, והמסכנה אחרה ב-5 דקות ועוד עשתה הכל כל כך מושלם, לא הגיע לה. אבל אם יש מישהי שאני מרשה לה לקחת את הפרס במקום מקי, הרי זו אנלי
אני זוכרת איך בפרקים הראשונים עשו ממקי צחוק... והיום היא התחרות הכי גדולה שלהן... זה כל כך כיף לראות את זה, שתצחק לכולן בפנים! היא עשתה קפיצת דרך אדירה! מההתחלה ידעתי שה-3 האחרונות יהיו אלינה, מרג'ורי וסמנתה. לגבי סמנתה חששתי אבל כשראיתי את התמונות- נרגעתי. היא פשוט אדירה. אמנם לא הפנים הכי יפות שם ועפו הרבה יותר מוקדם יפות ממנה, אבל היא תמיד כל כך מתאמצת ומפנימה את כל הביקורת שהיא מקבלת, וכמה היא השתפרה!!! לעומתה אלינה ההיפך הגמור- יפהפייה ואפילו אחת ההכי יפות העונה, אבל- תמיד חושבת שהיא מצויינת ולא צריכה להשתפר, נשארת תמיד אותו דבר (בעיקר ראיתי את זה כשהראו בסוף הפרק את כל התמונות שלה ברצף...) לא משתחררת, וגם פשוט לא נחמדה
ולחשוב שהשתיים האלו עוד באותו גיל!! ממש שמחתי שהיא הלכה הביתה. הגיע זמנה. יופי זה משהו אחד, אבל את כל השאר היה חסר לה מבחינתי. אדיוס חומד. מרג'ורי כל כך מסכנה, אבל דיייייייייי להיות כזאת לחוצה!
ואנלי כל כך מתוקה שהיא הרגיעה ועודדה אותה
זה הולך להיות גמר מעולה... כמובן שמרג'ורי או סאם ילכו, ומי שתישאר משתיהן תהיה המקום השלישי. אנלי ומקי נשארות על בטוח- כשאנלי לוקה בתסמונת הבלונדינית המושלמת שתמיד נהיית ראנר אפ (פירטתי על זה כבר פעמים רבות) ומקי זקטוף את המקום הראשון
פשוט עונה כיפית. אה, ודבר אחרון סאם פשוט הרסה אותי הפרק
כל פרק יש לה יציאה חדשה שהורגת אותי! "אני מקווה שזה יהיה עירום אומנותי ולא סתם... היי, לוק אט מי, איימ נוד"
היא אמרה את זה כל כך מצחיק.

למעלה