גם אם קלייר לא ממש לטעמך, אתה חייב להסכים איתי שבנות כמו דומיניק ופטימה לא אמורות להגיע לשלב כזה. להעיף את קלייר ולהשאיר את השתיים האלה?!? אם זה לא חולה, אני לא יודעת מה כן.
פטימה מדהימה! אני לא הייתי מאמין שהייתי אומר את זה, אבל היא יפיפיה אחרי המייקאובר.. בול מה שהיא צריכה!! וגם את דעתי לגבי דומיניק שיניתי.. היא נהייתה רצינית ומגיע לה להתקדם.. היא פי אלף על קלייר
למרות שהמהפך שלה היה מעפן.. בין הלא טובים של הסדרה! היא מזכירה לי ממש שחקנית.. אממ נו את זאת מ10 דברים שאני שונאת אצלך אם אני לא טועה.. אבל יש מצב שלא אליה אני מתכוונת><
למשל הת'ר מעונה 9? זכתה 13 פעמים בקאברגירל השבועי ברצף (!!!!) ובעונה יש 13 פרקים בקושי.. כל העונה היא זכתה כל פרק ויש לה פול מעריצים ברשת היא הודחה ולא עברה לטופ 5 כי היא אוטיסטית וקשה לה לדגמן וגם אחרי שהיא הודחה היא המשיכה לזכות בקאברגירל אבל זה משהו אחרי התחרות וכבר יש זוכה כי התכנית צולמה לפני 3 חודשים.. אבל אני לא יודע גם מה הפרס של זה
אין לי מה להגיד... ציפיתי מטיירה לאיזה פיצוי הולם על העונה שעברה המחפירה. בינתיים היא לא בדיוק עושה את זה. לפחות היה את מייק רוזנטל, הצלם הכי טוב של התוכנית. אין על הצילומים שלו. הרעיון של הפוטשוט היה מדהים.
חבל לי על קלייר.אחת מהבנות עם היותר פוטנציאל בתוכנית,שעפה כ"כ מוקדם. הבחורה האדג'ית עם הבבלי פרסנלטי,בהחלט משהו לא הלך שם טוב יחד. לצילומים היה פוטנציאל אדיר,אבל כשהראו את התמונות בפאנל כ"כ התאכזבתי.התמונה הטובה ביותר לדעתי הייתה של אניה ורק אח"כ של פטימה. פטימה כ"כ מעצבנת אותי,אני יכול לבעוט בה.כשהשופטים קוראים את שמה והיא הולכת אליהם כמו פאקמן שהרגע הזריק הרואין. וויטני ניקול סמית' כ"כ מדהימה ואניה היא השלמות בהתגלמותה! סטייסי אן חמודה,אבל אני חושב שהיא הכי חלשה מבין הבנות.כמובן חוץ מפטימה שאלוהים יעזור לה. לורן לא תזכה וגם דומיניק לא. אז יללאה,להביא את הכתר עכשיו לאניה ומהר
באתר של antm יש תמיד את הפרומו לפרק הבא... ובפרק הבא רואים את דומיניק עושה קרב כריות עם... ספוילר בהמשך! (אזהרה!) קלייר....לא הבנתי מה הולך פה, הרי העיפו אותה...למה פתאום היא שוב פעם בתכנית?
בתמצות קצר: קלייר - אכזבה. היא נחה על זרי דפנה והפכה להיות יהירה. קטרז'ינה, אניה, דומיניק, וויטני ומצדי גם לורין, הן הטופ 5 שלי. הזוכה: אניה@!$^$#!&^#$&