הטופ מודל הבאה 9-פרק 3

../images/Emo58.gif

התחרטתי אני שונא את ביאנקה היא כלבה וזה סוף הנושא ומה שאני שונא בתוכנית הזאת זה מי שמקבל הכי הרבה זמן מסך והיא לא מעניינת זה ברור שהיא עפה אני ידעתי מתחילת הפרק שקימברלי תעוף רק לפי הזמן מסך התר וסלישה מדהימות
והתאהבתי בג'אנט ואני מודה ויקטוריה הצטלמה טוב.... אני מקווה שאני לא יחזור שוב על המשפט הזה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 903 ../images/Emo58.gif

טיירה הזאת מ-ר-ת-י-ח-ה אותי,אני כבר לא סובל אותה!#@%%@# הבאת בנות כ"כ נפלאות לעונה הזאת,למה להעיף אותן אחת אחרי אחת ולהשאיר במקומן פרחות מגעילות?רק בגלל שהן שחורות?זה משגע אותי,אני נשבע לכן!#@%#@% ביאנקה הזאת כ"כ מגעילה אותי,פשוט דוחה אותי. קימברלי הייתה כזאת מותק וכ"כ יפיפייה והיה בה ממש את השילוב של המסחרית עם ההיי-פשן.בושה. כנ"ל עם מילה,כ"כ מיוחדת עם יופי ארופאי מדהים,למה?!%#@@@^%$ אוף. בקשר לתמונות ולשאר הבנות : אבוני- היא עוד בסדר,אני מחבב אותה,למרות שהפרק היא הייתה זוועה.היא ממש מזכירה לי מישהי שאני מכיר במבט שלה.מישהי נחש אחושילינג,מתאימה לה בול. התמונה הייתה ממש פינ-אפ וממש לא היי פשן. אמבריאל- אמבריאל היא מבין השחורות שאני באמת מחבב שם.בחורה מתוקה,אנרגתית,קופצנית ויפיפייה.חבל שהם לא רואים בה ממש דוגמנית.לא נראה לי שיש לה סיכויים לזכות. ביאנקה-יש בתמונה הזאת שילוב של מייקל ג'קסון עם איזה ראפר קשוח ומכוער. היא נראית כמו גבר.נוראית. כ"כ הייתה צריכה לעוף. ג'אנט- נפלאה פשוט.לצערי גם לא תגיע רחוק. ג'נה- אעאעאעאעא!#%#@%$3 כבר אמרתי?אעאעאעא!$#@%@#$%# תמונה פשוט מושלמת,מעלפת,אין לי מילים. ללא ספק הטובה ביותר השבוע. ואני כ"כ שמח,כי אני מאלה ששמו עליה עין עוד מלפני התוכנית ^^ הת'ר- אני מת על הבחורה הזאת ואני כ"כ שמח שהיא התעקלמה יותר. ההליכה שלה גם השתפרה ניסים. התמונת פנים מעלפת ומושלמת,את התמונה המלאה פחות אהבתי כי היא נראית הרבה יותר נמוכה ממה שהיא. ויקטוריה- גם אני בדומה לשי הולך להגיד את זה ואני מקווה שזה לא יצא יותר שוב מהפה שלי לעולמי עולמים. התמונה שלה מושלמת. זהו,אח! ליסה- אני מחבב את ליסה,אבל התמונה נראית הרבה יותר למגזיני גברים מאשר היי-פשן. למרות שהיא באמת נראית היחידה שמטפסת XD סלישיה- היא מדהימה בעיניי. יש לי תחושה שהיא תגיע לפיינל 2 אבל לא תנצח. התמונה בהחלט אמיצה ואהבתי אותה מאוד.הפנים מעלפות. נראית ממש כאילו היא באמצע נפילה וזה דווקא מדליק
קימברלי- בדומה להת'ר,התמונת פנים לדעתי מעלפת,תראו את העניים!!!! הגוף נראה לא טוב,כי גם הרבה יותר נמוכה ממה שהיא. שאנטל- תמונה ענקית לשמחתי.אהבתי מאוד. שרה-תמונה גרועה,סליחה. היא גם נראית רגילה לחלוטין יותר מהחלוטין ממש כמו שתי המלאות בעונה שעברה. הפנים שלה ממש לא נינוחות בתמונה.ומה זה הטייץ המכוער הזה דאמט?!$#@ לסיכום,התמונות הטובות ביותר היו של ג'נה ושל ויקטוריה. התמונות הנוראיות והגרועות היו של שרה וביאנקה. וביאנקה כ"כ הייתה צריכה לעוף. יללאה מייקאוברים בפרק הבא ונראה שהולך להיות מעניין ^^ נקווה רק שהפעם תהיה הדחה מוצדקת. ושאני אומר מוצדקת,היחידה שאני חושב עליה היא ביאנקה,כי כל השאר באמת לא מפריעות לי. בעצם גם ויקטוריה,אבל אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב לצערי /=

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

טיירה משוגעת או מה?! זו כבר ההדחה הלא מוצדקת השנייה ברציפות! למה היא לא יכלה להעיף את ביאנקה?! זה ממש מעצבן
בכל אופן, הת'ר, ג'נה, ליסה וג'אנט מושלמות
כבר לא אוהב את סליישה
אבל ויקטוריה הדהימה אותי... אני מקווה שהיא תישאר לאורך זמן
וכבר אמרתי שההדחה של קימברלי מ=מ=ש לא מוצדקת?

Manga136

New member
תיקון. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

כבר לא אוהב את ביאנקה
סליישה עדיין מדהימה^-^

חאלס נמאס לי.../images/Emo58.gif

(סמויה.
) העונה שוב מסתמנת כעונת הדחות בלתי מוצדקות!!! קימברלי - אלוהים, הבחורה אחת היפות שם הודחה ואני הייתי בהלם! נדמה לי שהעונה אפשר לדעת מי תודח, בגלל זמן המסך שהיא מקבלת. כאילו "מפצים" אותה על הסילוק בזה שהם נותנים לה את כל זמן המסך בפרק. ולגבי שרה, הכמעט-פלוס-סייז של העונה: תראו מה אני אומרת לכם, היא עוד תודח בגלל "חוסר אישיות". נו בטח
, עם ה- 20 שניות זמן מסך שהביאו לה בשיפוט וזהו =/ רוב הסיכוים שהעונה טיירה במגמה של לבחור כהת עור, ביחס לכל העונות (2 שחורות, 4 לבנות, 1 לטינית, 1 מעורבבת) חבל
כל הטובות עפות אחת אחרי השניה. יש לי תחושה שבפיינל ליסה הולכת לקחת ובגדול.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

זה לגמרי משגע. איך שהתחיל הפרק וקיברלי התחילה לדבר אמרתי 'יופי,קימברלי עפה' עוד בהמלך הפרק אמרתי אולי זאת תהיה ביאנקה,אולי יש לי מזל,אבל רק לפי מה שנותנים לכל אחת בוידויים לדבר אפשר לדעת. העריכה כ"כ גרועה. אין לי בעיה עם ליסה בנתיים,היא יפיפייה לדעתי.למרות שלא נראה לי שהיא תיקח. לדעתי הת'ר תיקח את המקום ה-3 ולא תגיע לתצוגת אופנה,רק בגלל שהיא לא יודעת ללכת.אפילו שהיא מדהימה. סלישיה תיקח את המקום ה-2. ואין לי מושג בקשר לראשון בנתיים. רק שיעיפו את ויקטוריה וביאנקה כבר!$#@%#%

אולי טיירה השנה בקטע של...../images/Emo58.gif

"יאללה בואו ניקח בנות עם משהו מוזר / מיוחד / חריג מאחוריהן ונקפיץ להן את הקריירה". היא אפילו טענה בקאסטינג ובפרומו המקדים שהשנה היא לא מחפשת אחרי בנות שיפות "באופן טבעי". זה בד"כ רמז לבאות רוב הסיכויים שמי שישארו עד הסוף יהיו הת'ר, ויקטוריה, ליסה (אקזוטיט דאנסר שביאנקה מציקה לה עם זה). דווקא אבוני יש לה סיכויים גבוהים, אבל היא תודח על "את רוצה את זה או שלא?" סליישה לעומת זאת, תסבול בהמשך מקללת "התחלת גבוה צנחת נמוך" - מקרה קלאסי של מישהי שמתחילה מדהים וגומרת צולע. [עיין ערך: מולי סו, ננה, בריטני עונה 4 ועוד כמה למינהן]

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

בריטני מזה לא התחילה-גבוה-צנחה-נמוך! התמונה של החמש האחרונות שהן היו צריכות לעצב בעצמן את התלבושת עם העלים והבוץ הייתה מדהימה! והתמונה שהיא רוקדת עם הבחורים באפריקה גם מהממת.. בריטני לא התחלת-גבוה-צנחת-נמוך, אלא התחלת-פורנו-יצאת-דוגמנית. אני לא מבין מה כולכם תופסים מסלישה כולכך, היא חמודה, לא יותר מזה. ג'נה בהחלט תגיע רחוק, אם לא בתכנית אז באופנה בכלל. כנ"ל הת'ר. אני אוהב את ביאנקה! ולא אכפת לי מה שאתם אומרים. :) כן, היא כלבה. כן, הייתה לה תמונה מכוערת. אבל זה כולה פרק 3, פרק 2 אם מתייחסים ל"מהכניסה לבית והלאה", והתמונה שלה עם העישון למשל הייתה יפה. ביאנקה יפה, מאוד, פשוט צריכה להתרכך קצת. כמו ש-רנה בעונה הקודמת הייתה ביצ'ית בהתחלה וסיימה נחמדה, ככה ביאנקה תהיה לדעתי, רק שרנה פאקינג הייתה מדהימה והייתה צריכה לזכות בעונה הקודמת, וביאנקה.. לא עד כדי כך מהממת. :p

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif ושכחתי לציין,

אבוני מכוערתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! D-:

M o n t i

New member

אין לי בעיה עם זה שביאנקה ביצ'ית,אני חולה על ביצ'יות.עיין ערך קמיל,ג'ייד,מוניק,מלרוס וכו' וכו'. היא פשוט זוועת עולם.היא כ"כ פרחה שגם אם יעשו לה אלפי שיעורים ואלפי מייק-אוברים היא לא תוכל להיות טופ-מודל.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי היא עוד תפתיע, יש למה לצפות. [אם היא לא תעוף בפרק הבא, כמובן.] אגב, למי לדעתכם הם רוצים לגלח את השיער? :)

M o n t i

New member

אין לי מושג,אבל אני ממש מחכה לזה! לפי מה שראינו-הת'ר וג'נה הולכות להיות מופתעות מהמייק-אוברים שלהן. למי כבר אפשר לגלח את השיער?אממ...אולי לויקטוריה?XD

KrIvInE

New member
וואו, היא תיראה...../images/Emo58.gif

כמו תינוק. עם העיניים הגדולות שלה והתמימות הזאת.. D: היא תהיה מצחיקה רצח. :p

Manga136

New member
../images/Emo58.gif(התשובה הנכונה)../images/Emo142.gif

יגלחו לביאנקה את השיער.

M o n t i

New member

איך אתה יודע?
היא תסכים? אוף,זה אומר שנצטרך לסבול אותה עוד הרבה זמן!כי אם הם מגלחים לה את השיער,זה אומר שהם רואים בה פוטנציאל.אוף! שלא תסכים ושתפרוש!#$@%#@%@

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

לצערי יצא לי לראות תמונה שלה עם הקרחת... מה שאומר שהיא הסכימה ולא פרשה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif היא בהחלט בקטע הזה ../images/Emo58.gif

אבל היא בקטע הזה כל עונה אם לא שמת לב.זה ממש לא חדש. היא תמיד בעד אלה שיש בהן משהו חריג,שונה וכו' וסבבה,גם אני בקטע של זה.אני אוהב בנות שהן לא בטיפקאל הרגיל של הביוטי. בקשר ל'התחלת גבוה-סיימת נמוך' הבאת שתי דוגמאות ממש לא רלונטיות. בריטני התחילה ממש נמוך ועלתה גבוה,כמו שכבר הסבירו. מולי-סו אף פעם לא התחילה גבוה.היא תמיד הייתה מדהימה בעינינו הצופים,אבל אצל השופטים היא אף פעם לא הייתה בטופ. ננה היא היחידה. לדעתי סלישיה היא יותר דוגמא של מרסדס,יהיה ומלרוס:זוכה ברוב האתגרים,מצטלמת מדהים,אבל בסוף לא זוכה.

michal213

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הינה הקישור לפרק ביוטוב!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

חלק 1 : http://www.youtube.com/watch?v=pxagvoZV6O8 חלק 2 : http://www.youtube.com/watch?v=MVUDVO9O-1U חלק 3 : http://www.youtube.com/watch?v=Q_ss0_4Yv78 חלק 4 : http://www.youtube.com/watch?v=aU6dH79ZOf4 חלק 5 : http://www.youtube.com/watch?v=liuatxjsW1Q

למעלה