../images/Emo109.gif 903 ../images/Emo58.gif
טיירה הזאת מ-ר-ת-י-ח-ה אותי,אני כבר לא סובל אותה!#@%%@# הבאת בנות כ"כ נפלאות לעונה הזאת,למה להעיף אותן אחת אחרי אחת ולהשאיר במקומן פרחות מגעילות?רק בגלל שהן שחורות?זה משגע אותי,אני נשבע לכן!#@%#@% ביאנקה הזאת כ"כ מגעילה אותי,פשוט דוחה אותי. קימברלי הייתה כזאת מותק וכ"כ יפיפייה והיה בה ממש את השילוב של המסחרית עם ההיי-פשן.בושה. כנ"ל עם מילה,כ"כ מיוחדת עם יופי ארופאי מדהים,למה?!%#@@@^%$ אוף. בקשר לתמונות ולשאר הבנות :
אבוני- היא עוד בסדר,אני מחבב אותה,למרות שהפרק היא הייתה זוועה.היא ממש מזכירה לי מישהי שאני מכיר במבט שלה.מישהי נחש אחושילינג,מתאימה לה בול. התמונה הייתה ממש פינ-אפ וממש לא היי פשן.
אמבריאל- אמבריאל היא מבין השחורות שאני באמת מחבב שם.בחורה מתוקה,אנרגתית,קופצנית ויפיפייה.חבל שהם לא רואים בה ממש דוגמנית.לא נראה לי שיש לה סיכויים לזכות.
ביאנקה-יש בתמונה הזאת שילוב של מייקל ג'קסון עם איזה ראפר קשוח ומכוער. היא נראית כמו גבר.נוראית. כ"כ הייתה צריכה לעוף.
ג'אנט- נפלאה פשוט.לצערי גם לא תגיע רחוק.
ג'נה- אעאעאעאעא!#%#@%$3 כבר אמרתי?אעאעאעא!$#@%@#$%# תמונה פשוט מושלמת,מעלפת,אין לי מילים. ללא ספק הטובה ביותר השבוע. ואני כ"כ שמח,כי אני מאלה ששמו עליה עין עוד מלפני התוכנית ^^
הת'ר- אני מת על הבחורה הזאת ואני כ"כ שמח שהיא התעקלמה יותר. ההליכה שלה גם השתפרה ניסים. התמונת פנים מעלפת ומושלמת,את התמונה המלאה פחות אהבתי כי היא נראית הרבה יותר נמוכה ממה שהיא.
ויקטוריה- גם אני בדומה לשי הולך להגיד את זה ואני מקווה שזה לא יצא יותר שוב מהפה שלי לעולמי עולמים. התמונה שלה מושלמת. זהו,אח!
ליסה- אני מחבב את ליסה,אבל התמונה נראית הרבה יותר למגזיני גברים מאשר היי-פשן. למרות שהיא באמת נראית היחידה שמטפסת XD
סלישיה- היא מדהימה בעיניי. יש לי תחושה שהיא תגיע לפיינל 2 אבל לא תנצח. התמונה בהחלט אמיצה ואהבתי אותה מאוד.הפנים מעלפות. נראית ממש כאילו היא באמצע נפילה וזה דווקא מדליק
קימברלי- בדומה להת'ר,התמונת פנים לדעתי מעלפת,תראו את העניים!!!! הגוף נראה לא טוב,כי גם הרבה יותר נמוכה ממה שהיא.
שאנטל- תמונה ענקית לשמחתי.אהבתי מאוד.
שרה-תמונה גרועה,סליחה. היא גם נראית רגילה לחלוטין יותר מהחלוטין ממש כמו שתי המלאות בעונה שעברה. הפנים שלה ממש לא נינוחות בתמונה.ומה זה הטייץ המכוער הזה דאמט?!$#@ לסיכום,התמונות הטובות ביותר היו של ג'נה ושל ויקטוריה. התמונות הנוראיות והגרועות היו של שרה וביאנקה. וביאנקה כ"כ הייתה צריכה לעוף. יללאה מייקאוברים בפרק הבא ונראה שהולך להיות מעניין ^^ נקווה רק שהפעם תהיה הדחה מוצדקת. ושאני אומר מוצדקת,היחידה שאני חושב עליה היא ביאנקה,כי כל השאר באמת לא מפריעות לי. בעצם גם ויקטוריה,אבל אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב לצערי /=