הטופ מודל הבאה 9-פרק 4

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo194.gif../images/Emo209.gif

הבנתי שהן טסות העונה לסין. האם נכון הדבר?

../images/Emo207.gifאבריל-לארץ!../images/Emo54.gif

מסתובבות שמועות בעיתונים,אתרים וכל מיני מקורות בלתי אמינים שאבריל מתכוונת להגיע בארץ - זו טעות!. לא מתקיים שום מאמץ להביא את הזמרת המדהימה הזו לארץ,והשמועות רק הולכות וגוברות - חייבים לעשות עם זה משהו... אנחנו בטוחים שאתם אוהבים את השירים שלה,זו שייצרה את הלהיטים הכ''כ אהובים עליכם,Skater Boy,Complicated,Girlfriend,When Youre Gone ועוד...אי אפשר להישאר אדישים! הזמרת הזו חייבת להגיע לארץ ולתת לנו הופעה שלא נשכח.כולנו רוצים אותה בארץ,אבל אף אחד מהמפיקים לא מתכוון להביא אותה כי ''לא ישתלם להם'',ואנחנו צריכים להוכיח להם שכן!. נוסדה עצומה חדשה להבאת אבריל לאבין לארץ,בחסות פורום אבריל לאבין 599 בתפוז.כל חתימה שלכם שווה עוד דחיפה קטנה להבאת אבריל לארץ!אנא,בבקשה,חתמו על העצומה,זה לוקח פחות משניה וזה תורם המון להבאת הזמרת המדהימה הזו לארץ... לעצומה,לפרטים ועוד...: http://bringavril.cpz.co.il/

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אוף!#$@%#@

אני רוצה כ"כ לראות את הפרק!!!! ואני לא רוצה להרוס לי עם התמונות והמייק-אוברים לפני שאני רואה את הפרק ;[

efif1212

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo27.gif

פרק די יפה, אהבתי את כל המייק-אוברים. ג'נה- המייק-אובר שלה מדהים! כשראיתי אותה אמרתי ואוו!. התמונה שלה הייתה אחת הטובות. ג'אנט- הרבה יותר מתאים לה השחור. תמונה נחמדה, לא יותר מידי. ביאנקה- לא אוהבת אותה, למרות שהשבוע היא הייתה יותר "מתונה". הרבה יותר יפה התספורת הקצוצה מאשר הפאה. תמונה בינונית ומטה. שרה- המהפך שהכי אהבתי. אני ממש ממש אוהבת אותה. תמונה מהממת. הת'ר- לפני שטיירה התחילה להגיד לכל אחת מה יעשו לה, אמרתי לעצמי שבטוח ישאירו את הת'ר כמו שהיא. וטוב שהשאירו אותה ככה. הכי יפה! אהבתי שאפילו שהיא קיבלה את העשבים, היא עדיין יצאה מדהימה,כמו תמיד. שאנטל- הפוני יפה, התמונה לא. האמת שאני די אוהבת אותה, והיא איכזבה השבוע. אבוני- היא כ"כ מוזרה! בתחילת התוכנית הייתי בטוחה שהיא הולכת להיות הביצ'ית של העונה, ופתאום היא הביישנית והשותקת. הקטע שטיירה חיקתה אותה- הורס! תמונה יפה השבוע. אמבריל- תמונה מדהימה מרחוק, הקלוז-אפ ריק לחלוטין. סליישה- צריך הרבה אומץ להתמודד עם תסרוקת אתגרית כזאת. אהבתי יותר איך שהיא נראתה קודם, אבל התספורת שלה עכשיו היא הרבה יותר היי פאשן. התמונה לא הייתה משהו בכלל. ליסה- מהממת. זה היה די ברור שויקטוריה תעוף. לא ממש אהבתי אותה, טוב שהלכה. נראה שהפרק הבא הולך להיות טוב!

Manga136

New member
ואגב... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

מסכים בנוגע לרוב
באמת הולך להיות מעניין שבוע הבא... נקווה שאמבריל תתגבר על הפחד שלה מגבהים

Manga136

New member
דעתי על הפרק. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

טוב שויקטוריה הלכה... זה לא נראה כאילו היא רצתה את זה. המהפכים של שרה וליסה היו ממש גרועים. במיוחד של שרה. שאנטל איכזבה אותי מאוד... ובנוגע לסליישה, אני דווקא ממש אהבתי את התמונה
כנראה שאני היחיד... ג'נה והת'ר

דעתי על הפרק.../images/Emo58.gif

פרק מעולה, נהנתי לצפות. קצת חבל שויקי עפה, אבל ככה זה... היא לא רצתה מלכתחילה להיות שם. התמונות היו מדהימות, הכי אהבתי את אבוני. ובאמת כמו שאמרתי על התמונה שלה לפני שצפיתי בפרק, היא דומה לנעמי קמפבל!

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. :p הבא נראה טוב. :) זה רק אני או שסלישה נורא מזכירה את קיסי מעונה 1? :)

KrIvInE

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo58.gif ניחושים! ../images/Emo58.gif../images/Emo97.gif

אני אומר שה-Bottom 3 מחר יהיו שאנטאל אבוני ושרה. או משו כזה, יכול להיות שביאנקה תחליף אחת מהן.

Manga136

New member
לא ממש מסכים... או שכן? ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אבוני דווקא ממש ממש השתפרה ^_^ כל מה שהיא צריכה עכשיו זה להיות בעלת ביטחון עצמי מול השופטים והיא בטופ 2 לפחות
ביאנקה ללא ספק תחליף אחת מהן
גם שרה משתפרת (עד כה היא הפלוס-סייז שנקראה הכי גבוה מבין כל קודמותיה), למרות שיש לה מייקאובר נוראי. (למרות שיכול להיות באמת...) בנוגע לשאנטל, יכול להיות, היא איכזבה את השופטים ביג-טיים השבוע. בינתיים אי אפשר לדעת

למעלה