הטופ מודל הבאה 9-פרק 5

Siva1990

New member
אוי שכחתי לשים ספויילר חחחח ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני לא רואה ממש את העונה אבל רק את התמונות ששמים פה חחחח אהבתי את התמונה של ליסה יותר משל כולן חחח יצאה לה תמונה עם אמירה חחח גרגולים לא אמורים להיות אפורים ומאבן? חחחח

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אם לומר לך את האמת, אין לי מושג מה זה באמת גורגול
אני רק משער שזו מפלצת ענקית

Manga136

New member
דעתי על הפרק. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אמבריל הייתה חייבת לזכות באתגר! היא הייתה פשוט מדהימה
ליסה מעצבנת טיפה, אבל התמונה הייתה היחידה שנראתה כמו גורגולית
הת'ר איכזבה קצת. התמונה נראתה כמו תמונה במגזיני גברים, והפרופיל... אני חייב לומר שאני לא מבין למה לשנות משהו אם הוא נראה טוב? סליישה כבר לא מהפייבוריטיות שלי, סורי. וביאנקה ואבוני... ההפתעות של הפרק. שתיהן יצאו מהממות בתמונות. וג'אנט...
ממש אהבתי אותה. אבל נו טוב, אמבריל באמת הייתה טובה יותר... רק חבל שהם לא העיפו את שרה, כי היא מרגיזה אותי
אני מתגעגע למילה

Manga136

New member
עוד כמה דברים לדעה. ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. שאנטל יצאה קצת יותר מדי סקסית בתמונה... זה עדיין סביר, אבל קצת אובר-סקסינס. 2. למה הם היו חייבים להביא דווקא את דניאל?!
אני לא סובל את הבחורה הזאת, וכמובן שהיא לא יכולה לתת ביקורת!

efif1212

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

פרק נחמד. ליסה די שלטה השבוע אפשר להגיד. לא יודעת אפילו למה,אבל סליישה כבר לא פייבוריטית אצלי יותר. היא לא מה שחשבתי בהתחלה. ביאנקה מאוד הפתיעה אותי, תמונה יפה יצאה לה. לשאנטל יצאה תמונה מהממת! איזה רגלים יש לבחורה! להת'ר
תמונה יפה, טיירה הרגה אותי איך היא חיקתה אותה.
באמת רואים אותה רק עם פרופילים! אבל מצד שני- עם פרורפיל כזה, גם אני הייתי מצטלמת רק עם פרופילים.
אני מתה על אמבריל. היא מדהימה. ג'נה מהממת, וואו איזה תמונות יש לה. אבוני- עדיין לא גיבשתי דיעה לגביה... תמונה מאוד יפה, האישיות שלה מעצבנת אותי. שרה- הכי חלשה השבוע. תמונה די ריקנית. מאוד אהבתי את ג'אנט, חבל שהיא הלכה. תודה רבה על ההשקעה כל שבוע! זה נורא כיף שיש את זה ככה מסודר בעיניים!

~~;../images/Emo58.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אבוני~ פוזה מדהימה!!1111 ממש. את הפנים אהבתי קצת פחות, אבל עדיין, הם מתאימים. התמונה יצאה מדהים מדהים מדהים. לדעתי היא גם מעצבנת בפאנל, אבל שיהיה אם היא מוציאה תמונות כאלה. אמבריל~ איו.איו.איו. הפוזה והפנים גועל נפש. על הטרמפולינה היא הייתה ממש~ממש טובה עם הפוזות, אז לא הבנתי בדיוק למה בתמונה היה לה קשה. כנראה בכלל הפחד גבהים. ביאנקה~ הפוזה מהממת. הפנים שלה זוועתיים פשוט. מזכיר לי את הסגנון של ג'יד מעונה 6. וגם האופי הקנאי שלה מעצבן אותי ברמות, היא מעצבנת ברמות, ככה שאת התמונות שלה אני גם לא יכולה לסבול. אבל הפוזה ממש טובה. אבל רק הפוזה. (יו.XD איך היא הזכירה לי את קופיקו הפרק.) ג'אנט~ פשוט לא. יופי שהעיפו אותה. היה קצת צפוי, כי ישר על ההתחלה הראו אותה. ~~; ג'נה~ אני מתה עליה. ^____^ התמונה הזאת לא מוצלחת מבחינת הפוזה, אבל הפנים שלה מקסימים! וגם הסריג שעליה. וואו. מקסיםמקסיםמקסים. הת'ר~ יו.היא עצבנה אותי הפרק. אני מקווה שפרק הבא היא תחזור לעצמה. התמונה, לא התלהבתי. תמונה קצת גוצית~צפרדע כזה. התקריב אבל יפה. דווקא שבוע שעבר בתור צמח היא לא הייתה עם פרופיל, היא רק קצת הסטה את הפנים, אבל זה לא נחשב פרופיל. ליסה~ מ ע ו ל ה . סלישייה~ לא אהבתי את התמונה. אבל אני ממש מחבבת אותה ואני יודעת שהיא מסוגלת להרבה יותר, אז אני אבליג. שאנטל~ היא ממש חמודה^^ אהבתי אותה. את התמונה לא כ"כ, הפוזה לא מתאימה לפוטושוטס, אבל תמונה יפה שלה. שרה~ אוי ואבוי. פוזה מזעזעת פנים מדהימים. גם אותה אני אוהבת, אז אני סולחת. ^^; סה"כ אחלה פרק. הקטע על הזירה היה מעאפן ברמות. והת'ר.XD אויש.זה היה מביך. דניאל עצבנה אותי. @@; היא דברה כאילו היא כבר יודעת הכל וזה, היא לא הייתה כזאת שוס בעונה שלה ככה שהיא לא ממש יכולה לחלק עצות, אבל שיהיה.

../images/Emo58.gif

למה למה למה למה??? ג'אנט כל כך אהבתי אותהההה למה לא העיפו את שרה או אמבריאל!!!! אבוני תמונה טובה אבל עדיין שאני מסתכל על הפרצוף שלה בשיפוט או שהן בבית היא ממש לא יפה !! מצטלמת מעולה אבל יש לה פאק רציני בפנים משהו באיזור העיינים אולי פזילה אמבריאל היא הייתה צריכה לעוף! פשוט לא סובל אותה כל התמונות שלה אותו דבר לא רואים פנים רואים נחירים ענקיות לדעתי היא לא יפה והיא מעצבנת החיוכים שלה נראים גם מאוד מזויפים ורק בפרק הזה גילינו שהיא גם יודעת לדבר ביאנקה בין התמונות החזקות שבחבורה הבחורה מתחילה להשתפר ולעלות בסולם הדרגות אצלי ג'אנט הסקסית הזאת אההה הדחה לא מוצדקת תמונה יפה גוף מדהים הדחה לא מוצדקת!! יכולתי לדמיין אותה לפחות בטופ 5 ג'נה ג'נה מתחילה להתגלות ככלבה ואני.... אוהב את זה! קצת עיניין חצי מהבחורות שם צריכות לעוף כי אין להן אישיות אני אישית מצפה לאלימות תמונה מדהימה היא בכלל נראתה מדהים בסט התר מדהימה מדהימה מדהימה אבל באמת היא חייבת לצאת מהפרופיל ולתת יותר פנים אבל באמת עוד תמונה מוצלחת לבוק שלה ליסה תמונה חזקה בכלל היא מתחילה להסתמן בתור מועמדת רצינית לזכייה סליישה לא יודע למה מתחיל לרדת לי ממנה אולי בגלל הפטרייה שתקעו לה על הראש איזה היי פאשן ואיזה בטיח מזכירה לי אותי בכיתה א' אבל תמונה טובה גוף קטלני מבט חזק בעיניים שאנטל מבחינתי התמונה הכי טובה הפרק גוף מדהים פנים חזקות יש לה גם אופי שזה בהחלט פלוס היא בין הפיבוריטיות שלי שרה שתעוף כבר היא ואמבריאל לדעתי שרה בכלל לא נראת משהו ואחרי המייקאובר שעשו לה אז בכלל שחטו את המסכנה התמונה נראת טוב אבל אני לא אוהב את שרה באופן כללי

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

סוף סוף הבנתי גורגוליות מהן
הן יצורים כמו מדוזה מהמיתולוגיה היוונית...

למעלה