~~;../images/Emo58.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif
אבוני~ פוזה מדהימה!!1111 ממש. את הפנים אהבתי קצת פחות, אבל עדיין, הם מתאימים. התמונה יצאה מדהים מדהים מדהים. לדעתי היא גם מעצבנת בפאנל, אבל שיהיה אם היא מוציאה תמונות כאלה. אמבריל~ איו.איו.איו. הפוזה והפנים גועל נפש. על הטרמפולינה היא הייתה ממש~ממש טובה עם הפוזות, אז לא הבנתי בדיוק למה בתמונה היה לה קשה. כנראה בכלל הפחד גבהים. ביאנקה~ הפוזה מהממת. הפנים שלה זוועתיים פשוט. מזכיר לי את הסגנון של ג'יד מעונה 6. וגם האופי הקנאי שלה מעצבן אותי ברמות, היא מעצבנת ברמות, ככה שאת התמונות שלה אני גם לא יכולה לסבול. אבל הפוזה ממש טובה. אבל רק הפוזה. (יו.XD איך היא הזכירה לי את קופיקו הפרק.) ג'אנט~ פשוט לא. יופי שהעיפו אותה. היה קצת צפוי, כי ישר על ההתחלה הראו אותה. ~~; ג'נה~ אני מתה עליה. ^____^ התמונה הזאת לא מוצלחת מבחינת הפוזה, אבל הפנים שלה מקסימים! וגם הסריג שעליה. וואו. מקסיםמקסיםמקסים. הת'ר~ יו.היא עצבנה אותי הפרק. אני מקווה שפרק הבא היא תחזור לעצמה. התמונה, לא התלהבתי. תמונה קצת גוצית~צפרדע כזה. התקריב אבל יפה. דווקא שבוע שעבר בתור צמח היא לא הייתה עם פרופיל, היא רק קצת הסטה את הפנים, אבל זה לא נחשב פרופיל. ליסה~ מ ע ו ל ה . סלישייה~ לא אהבתי את התמונה. אבל אני ממש מחבבת אותה ואני יודעת שהיא מסוגלת להרבה יותר, אז אני אבליג. שאנטל~ היא ממש חמודה^^ אהבתי אותה. את התמונה לא כ"כ, הפוזה לא מתאימה לפוטושוטס, אבל תמונה יפה שלה. שרה~ אוי ואבוי. פוזה מזעזעת פנים מדהימים. גם אותה אני אוהבת, אז אני סולחת. ^^; סה"כ אחלה פרק. הקטע על הזירה היה מעאפן ברמות. והת'ר.XD אויש.זה היה מביך. דניאל עצבנה אותי. @@; היא דברה כאילו היא כבר יודעת הכל וזה, היא לא הייתה כזאת שוס בעונה שלה ככה שהיא לא ממש יכולה לחלק עצות, אבל שיהיה.