הישרדות סין - פרק 5

Fairywitch

New member
טוב, זה היה פרק...../images/Emo58.gif

מסריח
ג'יימי ופיג'י הפכו בעיניי מפייבוריטיות לשתיים שאין לי מילים כדי לתאר כמה אני מתעבת אותן
וגם סתומות!!! כאילו תמיד היו 10 במיזוג! כאילו תמיד היה מיזוג!! והן עוד יושבות וצוחקות כמו שתי פסוטמות, טרוליות עלבות נפש ומנוולות!! רציתי להרביץ לג'יימי, בחיי! ואני נגד אלימות בד"כ, אבל היא כ"כ דרשה אגרוף ובעיטה
ואז גם להעיף את אהרון, שהוא פחות חזק מג'יימס, ועוד כשג'יימס בפירוש רוצה ללכת?!?!?! גאד, העונה הזאת איבדה היום את הסיבה להמשיך לצפות בה
זה לא קרה לי איפלו כשולונג הפסידו כל הזמן

hennir

New member
../images/Emo58.gif רק שאני אבין... ../images/Emo58.gif

אף אחד לא משתגע מהעובדה שהביאו להם בגדי ים?? אפילו בלי לציין את זה סתם ככה אתגר חסינות פתאום כולם עם בגדי ים... הייתי בשוק!

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

גם אני בהתחלה ממש כעסתי על שתיהן, אבל בסופו של דבר אני חושב שזה כן מהלך שיכול להיות חיובי עבורן בסופו של דבר.. קודם כל הן צדקו בהנחה שלהן שיהיה מיזוג ושהוא יהיה כאשר הם יגיעו ל10, כי זה באמת מה שקרה בדר"כ עד עכשיו (במיוחד בעונות שבהן התחילו 16 אנשים). הן גם צדקו בזה שעדיף להן להעיף את אהרון וג'יימס כי זאת באמת הדרך היחידה שלהן להבטיח שהם יהיו בשיוויון אם יהיה מיזוג ב10. אז עד כמה שאני שונא לראות קבוצות שמפסידות בכוונה ועד כמה שאני שונא את העובדה שהעיפו את אהרון, אני עדיין מבין את ההיגיון שלהן. מה שאני לא מסכים איתו הוא ההתנהגות של ג'יימי בפרק - ממש לא לעניין. חוץ מזה הפרק היה די משעמם, ודי צפוי, גם בסוף היה לי די ברור שאהרון יהיה זה שילך ולא ג'יימס.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

אלא שהן טועות לחשוב שהקבוצה השנייה הייתה מעיפה את שיריה או פרוסטי... אסור לעשות הנחות כאלה. ומה אם ההפקה תחליט, כמו בעבר, שבפעם הבאה שתי הקבוצות יעיפו מישהו? וההתנהגות של ג'יימי- איומה
אני לא מאמינה שהן היו פייביות שלי

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif אני חושב ש

במשחק הזה אף פעם אי אפשר להיות בטוחים והכל יכול לקרות, ולפעמים צריך להמר ולקוות לטוב. הרי מבחינתן די ברור שהקבוצה השנייה תעיף את פרוסטי ושיריה, ולכן אני מבין למה הן חשבו שעדיף להן לקחת יוזמה ולמנוע את זה מבעוד מועד במקום לחכות עד שיהיה מאוחר מדי. בנוגע לג'יימי למרות שהתאכזבתי מההתנהגות שלה הפרק אני עדיין די מחבב אותה ואתן לה עוד הזדמנות. אה דרך, זה היה ממש מצחיק שזאן הו חשבו בתמימותם שהם יקבלו 2 אנשים מפיי לונג ולא יצטרכו לתת להם גם 2 אנשים בתמורה!! הם באמת חשבו שמרק בארנט קם בבוקר ואמר "אני ממש מחבב את אלו מזאן הו, אולי נעשה איזה טוויסט שידפוק את פיי לונג!"?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

(האם אי פעם הייתה כותרת כ"כ מלאת אייקונים?
) בכל מקרה, ז'אן הו באמת היו קורעים
ואז הם הבינו איך הם היו מפגרים XDD

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifהטעות שלהן

של ג'יימי ושל פיג'י היא שהן מתכננות יותר מדי קדימה ומבססות את התכנון הזה על יותר מדי הנחות. אם הן צפו בעונות קודמות (ולא רק זה! אפילו הקטע שהם לא הצליחו לחשוב על זה שאולי הקבוצה השנייה קיבלו בדיוק אותו פתק, צריך ללמד אותם שהם לא משהו בלחזות את המשחק!!) הן צריכות לדעת שאף פעם אי אפשר לצפות שהדברים ילכו כמו שהן חושבות והחוקים כל הזמן משתנים וכל הזמן יש טוויסטים חדשים, ולפי דעתי מה שהן עושות עכשיו יחזור לרדוף אותן בעתיד כמו שאומרים... ולא רק שאני חושבת שזה מה שיקרה, אני גם מקווה שזה מה שיקרה חחחח אוי זה פשוט היה מגעיל! כאילו מילא תעשו מה שאתן עושות אבל לצחוק ככה????? רציתי להרביץ לג'יימי כל כך חזק!! וג'יימס היה כל כך מסכן... ואהרון שמר על הקור רוח שלו ועף:( דממ.. ולמרות שאף פעם לא אהבתי את ג'ון רובר- אני חושבת שמה שהם עשו לו בבוקר היה ממש לא יפה וממש לא מוצדק גם..אני לא חושבת כל כך שהוא עשה משהו לא בסדר...הם סתם החליטו להטפל אליו והם היו עושים את זה לא משנה מה הוא היה עושה ומה הוא היה אומר...ולמרות שאני לא סובלת אותו אני עדיין חושבת שעדיף ששיריה ופרוסטי יעופו קודם..למרות שמבחינתי אידיאלי שפרוסטי יחליט שהוא רוצה להצטרף רשמית לפיי לונג ולהיות נאמן להם...כי אני חולה עליו. מעבר לזה- יופי טוד סיפר לאמנדה על האליל והוא גם סוף סוף עושה משהו בקשר לזה!! הלוואי שהם ימצאו אותו ולא רק יהיו קרובים כמו שג'ף אמר....אבל אם זכור לי נכון ג'ף עדיין לא אמר מהם החוקים העונה בקשר לאליל..כאילו מתי צריך לחשוף אותו...לפני ההצבעה אחרי ההצבעה, לפני שקוראים את הקולות אחרי שקוראים את הקולות. וזאת רק אני או שזה הפרק הראשון שהיה נראה בו כאילו לדניס יש אישיות? אבל זה היה מצחיק שג'יימס סוג של נדלק עליה! חחחח יפה בנאדם לא שטחי...

neta333

New member
../images/Emo207.gif כנסו

כנסו לקומונות פייראט מאסטר ופסיפיק בלו. כתובות:http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp? CommunaId=28306 - פייראט מאסטר http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=28554 - פסיפיק בלו

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלהכל. ../images/Emo58.gif

"צריך ללמד אותם שהם לא משהו בלחזות את המשחק!!"
כל כך!!!
אהרון
ולגבי דניס- בהחלט מסכימה. ג'יימס הפתיע אותי.

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifגם אותי

ג'יימס הפתיע. ועוד אחרי איך שהוא דיבר על קורטני....

../images/Emo58.gif

עונה מעולה ממש אהבתי את הפרק של היום ובניגוד לחנה יאללה פיי ג'יי וג'יימי מקווה שילך להם אומנם הן לא חשבו על הכל וההתנהגות שלהן הייתה קצת לא במקום אבל קבלו 100 על הניסיון אני אישית מקווה שתהיה שורדת העונה ג'יימי שרייה פיי ג'יי או דניס הפייבוריטיות שלי ונראה לי שג'אן רובר הוא הבן היחידי בטלוויזיה ששמו לו יותר צנזורה שהוא עם מכנסיים מאשר לאדם עירום לגמרי ג'אן באמך טפל בבעיה כל פעם שאני רואה את זה אני מקיא קצת בפה

D e l i l a h

New member
אני כ"כ מעוצבנת! ../images/Emo58.gif

ג'יימי ופי ג'י האלו! דווקא חיבבתי במיוחד את ג'יימי עד הפרק הזה אבל בא לי להעיף אותה לכל הרוחות. איך הן ציחקקו באתגר כמו שתי פוסטמות בכיתה ו'! וגם אח"כ בקאמפ. ממש התאכזבתי כשלקחו את פרוסי מהצהובים [עדיין לא התרגלתי לשמות
] :( וכשארון הלך מהאדומים, אמנדה סתם אמרה ביי אדיש כזה! אבל הם צריכים ליהיות ביחד, זה לא פייר! ועכשיו עוד שהעיפו אותוווו סעמק! אבל אתם רואים שג'יימס רוצה לעוף, אתם רואים! אז בשביל מה להרוס ולהעיף את ארון?! הרי גם ככה אם לא היה לכם את ג'יימס, גם ככה הייתם מפסידים באתגר אח"כ והייתם צריכים להעיף מישהו! אז למה כבר לא להעיף את ג'ימס שיכול על כולכם יחד באתגרים האישיים?! אני בכלל רציתי שיעיפו את פי ג'י, לא תורמת כלום באתגרים כמעט, וגם מעצבנת. די דומה לג'יימי אבל אני עוד מקווה שיהיה לה ולאריק איזה משהו בהמשך . כמו קנדיס ואדם [למרות שקנדיס הרבה יותר חמודה מג'יימי, ואדם בוודאי לא בתול
] טוב אבל סוף כל סוף אתגר מים, התגעגעתי לאלו. הם הרבה יותר מעניינים לפי דעתי ואתגריים. כמו עונה 13 למרות שגם זה היה די משעמם, אבל אולי הם יעשו עוד אתגרי מים וישתפרו. טוב, הרסו לאמנדה וטוד את הברית עם ארון. אבל אני משערת שהם יתחברו עם פרוסטי, מווה לפחות. ואח"כ באיחוד , במידה ויהיה, ובמידה ואריק עוד יהיה, אז אריק יצתרף אליהם... למרות שלא נראה לי שזה מה שהולך לקרות. לפי ההצצה לפרק הבא, זה מאוד נראה כאילו טוד ממש קרוב למציאת הפיסלון חסינות!! אני ממש מקווה שהוא ימצא אותו. מעניין איך זה יתנהל... אם יהיה אפשר להשתמש בו לפני או אחרי קריאת\הצבעת הקולות.. עד מתי וכו'... מעניין בכלל מתי ג'ף יסביר על זה בטרייבל כמו כל עונה, כי אחרי הכל עכשיו לא כולם יודעים שקיים דבר כזה... טוב שג'יימי סיפרה לאריק על הפיסלון, הרי היא בחיים לא הייתה מוצאת אותו לבד

למעלה