אני כ"כ מעוצבנת! ../images/Emo58.gif
ג'יימי ופי ג'י האלו! דווקא חיבבתי במיוחד את ג'יימי עד הפרק הזה אבל בא לי להעיף אותה לכל הרוחות. איך הן ציחקקו באתגר כמו שתי פוסטמות בכיתה ו'! וגם אח"כ בקאמפ. ממש התאכזבתי כשלקחו את פרוסי מהצהובים [עדיין לא התרגלתי לשמות
]
וכשארון הלך מהאדומים, אמנדה סתם אמרה ביי אדיש כזה! אבל הם צריכים ליהיות ביחד, זה לא פייר! ועכשיו עוד שהעיפו אותוווו סעמק! אבל אתם רואים שג'יימס רוצה לעוף, אתם רואים! אז בשביל מה להרוס ולהעיף את ארון?! הרי גם ככה אם לא היה לכם את ג'יימס, גם ככה הייתם מפסידים באתגר אח"כ והייתם צריכים להעיף מישהו! אז למה כבר לא להעיף את ג'ימס שיכול על כולכם יחד באתגרים האישיים?! אני בכלל רציתי שיעיפו את פי ג'י, לא תורמת כלום באתגרים כמעט, וגם מעצבנת. די דומה לג'יימי אבל אני עוד מקווה שיהיה לה ולאריק איזה משהו בהמשך . כמו קנדיס ואדם [למרות שקנדיס הרבה יותר חמודה מג'יימי, ואדם בוודאי לא בתול
] טוב אבל סוף כל סוף אתגר מים, התגעגעתי לאלו. הם הרבה יותר מעניינים לפי דעתי ואתגריים. כמו עונה 13 למרות שגם זה היה די משעמם, אבל אולי הם יעשו עוד אתגרי מים וישתפרו. טוב, הרסו לאמנדה וטוד את הברית עם ארון. אבל אני משערת שהם יתחברו עם פרוסטי, מווה לפחות. ואח"כ באיחוד , במידה ויהיה, ובמידה ואריק עוד יהיה, אז אריק יצתרף אליהם... למרות שלא נראה לי שזה מה שהולך לקרות. לפי ההצצה לפרק הבא, זה מאוד נראה כאילו טוד ממש קרוב למציאת הפיסלון חסינות!! אני ממש מקווה שהוא ימצא אותו. מעניין איך זה יתנהל... אם יהיה אפשר להשתמש בו לפני או אחרי קריאת\הצבעת הקולות.. עד מתי וכו'... מעניין בכלל מתי ג'ף יסביר על זה בטרייבל כמו כל עונה, כי אחרי הכל עכשיו לא כולם יודעים שקיים דבר כזה... טוב שג'יימי סיפרה לאריק על הפיסלון, הרי היא בחיים לא הייתה מוצאת אותו לבד