הישרדות סין - פרק 5

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifבטח

ההוראות של האליל (יעני מתי להציג אותו) נמצאות באיזה פתק שנמצא עם האליל...ככה מי שיש לו את האליל ידע מה לעשות בלי שג'ף יגלה לכולם שיש דבר כזה בכלל

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 5

תנסו לנצח עם מה שיש לכם ביד עכשיו, אל תחשבו מה יכול להיות, עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ, את פי ג'י מההתחלה לא אהבתי ג'יימי הצטרפה לרשימה השחורה. אני לא מאמינה שלקחו לי את אהרון

Confide In Adam

New member
בהישרדות ../images/Emo58.gif

תמיד צריך לחשוב כמה צעדים קדימהאי אפשר פשוט לשבת ולקוות שהכל יסתדר לבד...בגלל זה מה שפי ג'י וג'יימי עשו היה צעד אסטרטגי די טוב, אפילו אם זה אומר שאהרון נדפק בגלל זה..

../images/Emo58.gif אני לא בטוחה שזה היה כל כך טוב

כי מצד שני הן כן רוצות לשמור על ג'יימס לא ? והוא הראשון שרוצה להפטר מהן .. אז אם הן יגיעו איתו למיזוג הן לא יחזיקו מעמד כלכך הרבה זמן

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif

הן לא רוצות לשמור על ג'יימס, פשוט הפעם הן העדיפו שעדיף שג'יימס ישאר עוד שבוע על פני אהרון.. גם אם הן היו משאירות את אהרון במקום ג'יימס זה לא היה עוזר להן, אהרון היה חוזר לברית שלו עם פיי לונג, ככה שבסופו של דבר מבחינתן עדיף ששניהם יעופו..

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif השרדות סין

שרייה תתהפך עליהן, אין סיכוי שהיא תישאר עם הקבוצה שלה!

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifכל כך הרבה הנחות, כל כך הרבה ../images/Emo58.gif

טעויות. הטעות הראשונה שמראה על טיפשותן הרבה של צמד הדביליות (שהיו פייבוריטיות שלי גם ועכשיו כבר לא) היתה שהן חשבו שיביאו להם שניים ולא ייקחו, באמת ממש חכם. הטעות השניה היתה שלא שיתפו את אריק כי עכשיו הוא לא סומך עליהן גם. וזה שהוא בתול לא אומר שהוא טיפש. חחח הטעות השלישית היא לדעתי שהן מתכננות יותר מדי רחוק. אין להן שמץ של מושג מה יהיה בשלב הבא. אולי יעשו עוד חילוף, אולי שני השבטים יצטרכו לשלוח מישהו הביתה. ואולי שיריה תיצמד לשבט החדש שלה כי ממילא היא לא אהבה את חברי הצוות הישן. וככה לסיום תמונה מאפיינת של אהרון מהפרק. כמה השקיע וכמה חבל שהמזל התנכל לו.

למעלה