הישרדות 16 - הקאסט

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 16 - הקאסט

(וואו, עבר זמן מאז שלחצתי על "הודעה חדשה" בפורום הזה. אני חייב להוציא גימלים לעיתים יותר תכופות). אז כמו שכל מי שאכפת לו יודע, הישרדות 16 עומדת להיות עונת חצי-אול-סטאר: כלומר, יופיעו בה 10 אנשים "רגילים" ו-10 אול סטארס. בשלב הזה כבר ידוע מי הם כל האול-סטארס. זו הרשימה: ג'וני פיירפליי (עונה 7) אלייזה (9) איימי (9) סירי (12) ג'ונתן (13) אוזי (13) פרוואטי (13) יאו מאן (14) אמנדה (15) ג'יימס (15)

verdax

New member
../images/Emo58.gif

רגע, איפה בריאן מעונת גוואטמלה???
פיירפליי
אלייזה
איימי
סירי
ג'ונתן
אוזי
פרוואטי
יאו מאן
אמנדה
ג'יימס
אני חייב לציין שבראין הכי חסר לי ברשימה הזאת, חשבתי שהוא יהיה באולסטארס. ובכלל הרשימה הזאת לא משהו. בוזזזזזזז

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

חוץ מאוזי ופארווטי, כולם ראויים בהחלט לאול-סטארס, אז אני מרוצה. מעניין אם הם יעשו שבט אולסטארס מול שבט רגיל, או יערבבו. יהיה פנאן ! רק עוד 8 שבועות !

biסk

New member
זה רישמי?../images/Emo58.gif../images/Emo134.gif

אם כן אז נחמד.. העיקר שסירי שם

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ג'וני פיירפליי (עונה 7)
אלייזה (9)
איימי (9)
סירי (12)
ג'ונתן (13)
אוזי (13) לא אכפת לי פרוואטי (13)
יאו מאן (14) לא אכפת לי אמנדה (15)
ג'יימס (15)
חבל שרק חצי אול סטארס. היו יכולים להכניס עוד, יש עוד מספיק אנשים ראויים.

casaya

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מצטער על מקודם, טעות שלי. בכל מקרה: אני כל כך שמח שנראה שוב את את סירי אהובתנו
ואם תדפדפו אחורה לתקופה שבה עונה 12 שודרה בארה"ב תראו שכולכם חשבתם שהיא מלכה
ובקשר לרשימה: כולם ממש בבה חוץ מאוזי וג'יימס. החוצה! וחסרים לי טרי, שיין, רייף, איאן......... אגב פיירפלי יעוף ראשון זה בדוק. יאללה סירי! מי איתי? את מי אתם מעודדים מהשבט הזה? איך לדעתכם יתפתחו העניינים בשבט?

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

לא רע בכלל. ג'וני פיירפליי (עונה 7) - מצוין, פיצוי מתבקש על האי-כניסה לאולסטארס הקודם. אלייזה (9) - גם מצוין, היסטרית ומצחיקה. טלוויזיה מצוינת. איימי (9) - אחלה, יהיה מעניין לראות אותה ואת אלייזה ביחד. סירי (12) - אני לא שותף לסגידה לסירי, אבל מגיע לה לחזור, רק על ה3-2-1 כנגד קורטני בעונה 12. סה"כ אין לי בעיה. ג'ונתן (13) - הדבר היחיד הראוי שיצא מעונה 13, פחות או יותר. אי אפשר היה לעשות את זה בלעדיו. אוזי (13) - למה הוא פה? אם כבר לקחת פאוורהאוס באתגרים, היה עדיף את טרי או מישהו עם יותר כריזמה מעץ קוקוס. פרוואטי (13) - למה את פה? איי קנדי נטו. אבל נו מילא, צריך גם את זה. יאו מאן (14) - אחלה. לא מאמין שישרוד הרבה, אבל בטוח יבדר. אמנדה (15) - גם טוב. יודעת לשחק את המשחק ואולי לא ישחטו אותה בעריכה בעונה הבאה(מותר לי לקוות, כן?) ג'יימס (15) - בניגוד לרוב הפורום אהבתי אותו, הוא היה מבדר ומשעשע רוב העונה, למרות שהוא טמבל. סה"כ - אין נציגות ל11 וחבל. ל10 גם אין נציגות, אבל בתור העונה הכי גרועה של השרדות אין להם סיבה להתלונן. מלבד פרווטי שהייתי מחליף במישל ואוזי שהייתי מחליף בטרי, נראה חצי-קאסט סבבה ביותר. נקווה לטוב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
עניין של דעה

ואני מסכים עם מוצק. עונה 5 הייתה הרבה יותר טובה מעונה 10 ויותר מעניינת. עונה 14 עונה גרועה כמעט כמו 10 רק בעונה 14 לא הייתה ברית כזו מעיקה שגורמת להקיא עם אנשים כאלה מציקים ומעיקים. שוב מדובר בדעה שלי וכל אחד זכאי לדעה שלו. אני מעונה 10 סבלתי מאוד וגם מעונה 14 עד למיזוג. מעונה 5 דווקא נהניתי.

../images/Emo45.gif

עונה 14 ו-10 לגמרי העונות הכי גרועות של הישרדות, הן היו מאוד משעממות. ו5 באמת לא כזאת גרועה. גם מעונות 13 ו-3 די סבלתי.

אני דווקא דיי נהינתי מעונה 10

ואפילו ראיתי אותה גם במחשב וגם בטלויזיה... רק אותה ואת עונה 6 ראיתי יותר מפעם אחת! בעונה 5 נרדמתי בגמר... זו העונה הראשונה של הישרדות שראיתי והיא כ"כ לא גרמה לי להמשיך לראות... רק כשנפלתי על אחד מהשידורים החוזרים האינסופיים של יס לעונה 6 התמכרתי...

viveros

New member
עונה 10 + ../images/Emo58.gif

הייתה עונת פרה-מיזוג מהטובות שהיו, עם "גימיק" מוצלח במיוחד של שבט אחד שהכחיד לגמרי שבט שני, ולאחר המיזוג הייתה אחת העונות המשעממות והצפויות ביותר. למרות זאת לפחות עפ"י ההפקה האמריקאית ועפ"י ג'ף פרוסט עצמו היא נחשבת לאחת העונות האהובות, והיא גם הייתה אחת העונות הראשונות שיצאו במארז DVD כבר לפני שנתיים בערך. עונה 14, לעומתה הייתה איומה בכל פרמטר, פרט אולי לפרק אחד או שניים לאחר המיזוג, וגם בה היה זוכה צפוי וידוע מראש בערך מהפרק הראשון. לא ברור לי למה מעונה 11, שהיא אחת העונות הראויות ביותר של הישרדות, אין נציגות באולסטאר. לפחות לבריאן היה בהחלט מגיע להיות שם, ואולי גם לרייף ואפילו לאיימי. להביא את אוזי זה אמנם גימיק מצוין, אבל ברור שהוא יהיה הראשון לעוף, וסיכויי ההישרדות שלו הם לא יותר מאפסיים. דווקא פרווטי היא מסקרנת, ולפי דעתי אחת הדמויות החזקות בעונה 13.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה כולם אומרים שעונה 14 היתה כזו גרועה? היא היתה די סבבה לדעתי (למרות שאני ממש לא זוכר משם הרבה...) עונות 12-13 היו אדירות.

למה ספוילר? זה כבר שודר

עונה 14 הייתה גרועה כי קודם כל היא הייתה ממש ממש לא פיירית! לא אהבתי בכלל את הטוויסט הזה של שבט עם חיי מותרות ושבט שבאמת מנסה לשרוד... זה הרס הכל לדעתי ודפק את העונה מההתחלה... אולי אם היו מוותרים על השטות הזו והיו עושים עונה רגילה זה היה יותר טוב... אי אפשר לדעת...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif וואטאבר

ג'וני פיירפליי (עונה 7)-
אלייזה (9)-
איימי (9)-
סירי (12)-
ג'ונתן (13)-
אוזי (13)-
פרוואטי (13)-
יאו מאן (14)-
אמנדה (15)-
ג'יימס (15)-

זה לא נשמע אמין

אבל אם זה באמת מה שהולך לקרות .. אז אני כבר לא יכולה לחכות לראות את ג'וני שלי.. השחקן הכי טוב והכי רע שהיה להישרדות.. רק שיתנו לו את ההזדמנות להתקדם במשחק ואני אהיה הכי מרוצה .. וכמובן ג'יימס הכושי .. חייבים לתת לו צ'אנס נוסף

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

די מאכזב... באמת היה כדאי שכל האנשים יהיו אולסטארס באמת חסרים אנשים מעונות 11 12 ו-15 היחידים שאשמח לראות שוב הם: אלייזה, סירי, ג'ונתן ופרווטי ואמנדה אוזי יהיה נחמד לצפות בו אבל די ברור שיעוף ראשון

Boran

New member
אני לא מבין

איך האמריקאים כ:"כ טיפשים שאפשר לקנות אותם עם פרסומות מלוקקות וסיסמאות מטופשות כאלה.

למעלה