הישרדות 16 - הקאסט

Boran

New member
לא קשור ../images/Emo13.gif

זה אמור להיות קשור להודעה בשרשור של טופ מודל, והתבלבלתי קצת

daniel9977

New member
מה נסגר איתם?

לעונות הכי אהובות עלי: 10 ו-11 אין נציגות. הם עושים צחוק? ולמה סטפני לגרוסה לא משתתפת? הכי מגיע לה להשתתף! אני מאוד מקווה שזה לא סופי......

../images/Emo58.gif מעלי ומתחתיי ../images/Emo3.gif

לסטפני הכי מגיע? היא קיבלה את ההזדמנות השניה! לא מגיע לה בכלל!! היא האחרונה שמגיע לה (וזה לא אומר שלא אהבתי אותה... כי כן אהבתי)

daniel9977

New member
ההפקה יודעת שסטפני היא השורדת האהובה........

ביותר בהיסטוריה של הישרדות ושהיא מושכת הרבה הרבה צופים ומביאה הרבה הרבה צבע ועניין. לכן, ראוי לצרפה! ובנוסף לכל: היא ווינרית ושורדת אמיתית, אין עליה, מת עליה!

../images/Emo58.gif

ובגלל זה היא שמה אותה בלי שום קשר לכלום ותחת הכותרת "טוויסט" בעונה 11... עונה שלישית זה מוגזם וגם בעונה 11 אנשים רבים שבעו ממנה

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת קיוויתי שהם לא ילכו בכיוון הזה של אולסטארז נגד חדשים, זה הרע משני הצדדים, גם שילוב של הטוויסט הגרוע מעונה 11 וגם רק חצי קאסט חדש. אז נכון שכולם רוצים לראות את הפייבוריטים חוזרים אבל לא במתכונת של אולסטארז 2 נכה, אפילו קונספט של כאלה שהגיעו למושבעים נגד כאלה שעפו מוקדם מידי היה פועל יותר טוב. לגבי הקאסט עצמו, הוא דווקא דיי טוב, אני קצת לא מבין את ההתעקשות של שני נציגים מסין (אמנדה מעניינת בערך כמו לראות צבע מתייבש על הקיר) אבל מאוד אהבתי שאיימי בפנים.

למעלה