הישרדות 16 - פרק 3

DEANC

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 16 - פרק 3../images/Emo58.gif

תקציר הפרק: הפייבוריטים ניצחו באתגר הפרס ולקחו ברזנט, גרזנים ועוד משהו ששכחתי. בערב הייתה סערה ענקית, המעריצים קפאו והפייבוריטים ישנו במערה החמימה שלהם. באתגר החסינות זכו המעריצים. שתי הבריתות נלחמו על קולה של סרי שאמרה שהיא מוכנה להצביע רק ליאו-מן. לבסוף, נשברה ברית הזוגות שרצתה להדיח את אלייזה והדיחה את יאו-מן עם סרי. סיכום ההצבעות: 6 - יאו (אמנדה, סרי, ג'יימס, אוזי, פרוואטי ואמנדה, כנראה כדי להציל את העור שלה). 2 - פרוואטי (יאו-מן, ג'ונתן) 1 - סרי (איימי). התייחסות שלי: רציתי שידיחו את סרי בפרק הזה. אף פעם לא אהבתי אותה (אולי רק בפרק בעונה הנוכחתי בו היא נשלחה לאי הגלות) ועיצבן אותי שהיא ניסתה לתפוס עמדות כח. בדרך כלל שמישהו מתנדנד בין שני מחנות המחנות מתאגדים ופשוט מדיחים אותו, חבל לי שלא כך היה הפעם. נתראה בפרק 4.

kobzor

New member
../images/Emo58.gif

היא באמת עיצבנה. היא החליטה שבגלל שהיא זאת שלא קשורה לשום ברית, היא תחליט את מי להדיח, והם פשוט יצטרכו לעשות מה שהיא אומרת כי הם צריכים את הקול שלה. אותי לפחות זה עיצבן :S האתגר פרס היה אדיר. פשוט ענק. האתגר חסינות היה מעצבן ביותר.

dsneddon

New member
רשמים שלי..

סיריי כהרגלה מקסימה, ומצליחה להמשיך במשחק בלי בעצם להיות הכי טובה בכלום חוץ מביחסי אנוש. למרות שבעונה הזאת היא רבה קצת יותר מדי. בעונה שלה היא פשוט צפתה בכולם רבים והמשיכה הלאה... חבל שיאו מן עף כי הוא הרי מלך הפייבוריטים.. אני הייתי מעיף את איימי, סתם כי אני לא מחבב אותה יותר מדי על כל מה שעשתה בונואטו.

dor244

New member
../images/Emo58.gif אחלה פרק

רק חבל שפיירפליי לא שם כדי לצחוק מזה . זה לא חסרון שיאו מן הודח עכשיו יתחמם איימי מסכנה היא פשוט לא יכולה לעשות כלום היכולות החברתיות שלה מול סטרייטיות וגברים שואפות לאפס. זה אשכרה תוכנית של שבט אחד למרות שהמעריצים הם אחלה ומענינים אני רק מחכה לראות מה יעשו הפייברוטים ויש תחושה טובה שאיימי המרשעת תודח

זה בדיוק מה שאני חושבת!!!!

אף פעם לא סבלתי אותה, ובפרק הקודם קצת התרככתי. היום חזרתי לא לסבול אותה ובגדול!!!!!!! איך היא עצבנה אותי, היו צריכים לעשות לה מה שעשו לבחורה מעונה 6 (נו, איך קוראים לה?), לא החלטתית?- הביתה. איזה תחת תפסה עליהם. ומה לע@$%@ קרה בהדחה?? איימי הצביע לסרי, אלייזה ליאו מן? לא שזה היה עוזר, אבל קצת אחדות. ועוד משהו, איימי נראת מאוד קרובה לחבורה הצעירה, לא?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאמג. אל תשאלו אפילו

ורק בשביל הפרוטוקול: אני שונאת את טוקיו הוטל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאבל לפעמים יש תגובות שהן לא ספוילר

אז בכל זאת צריך לסמן

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifצודקת...../images/Emo58.gif

נראלי קראו לבחורה מעונה 6- דולי. :) ובאמת WTF?! אלייזה- יאו?! איימי- סירי?! וממש אהבתי את סירי בעונה 12, תמיד היא צוחקת מכל דבר והיא גם מצחיקה אותי
אני מקווה שהיא תחזור לעצמה

DEANC

New member
זה קרה כמה פעמים

בעונה 6, בשלב ששת האחרונים, הדיחו בגלל זה את כריסטי. בעונה 9, בהדחה הראשונה של הנשים, הדיחו בגלל זה את דולי. אני בטוח שיש עוד מקרים.

CoolBoy 17

New member
למה לא עשו אולסטאר מלא?../images/Emo58.gif

הרעיון מגניב אבל מעצבן לראות את זה כי בתכלס לא אכפת לי מהשבט של המעריצים למה אוזי שם? הוא הכי מיותר בארץ את סירי אני הכי אוהב שם ואת ג'ונתן אני לא סובל... העיקר שיאו מן עף

omer719

New member
../images/Emo58.gif בכל מקרה יצא פרק ממש טוב!

עם כל הבלאגנים. לא ממש אהבתי את מה שסירי עשתה , ועם כמה שאני אוהב אותה , הם היו צריכים פשוט להדיח אותה היום, אי אפשר לתת לבן אדם לשלוט ככה , ואיכשהו כל השיחות שהיא התחילה איתם התפתחו לכך שבעצם כל השבט שמע אותם. גם אני חושב שזה לא רע שיאו מאן עף רק בגלל שזה טוב על פני אנשים אחרים. באמת מה נסגר עם הקולות שלהם?! אליזה אמרה שזה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות - פיצול קולות , ובסוף הם הצביעו לפרווטי , יאו מאן וסרי -_- בכל מקרה היה פרק ממש טוב.

RageBot

New member
אני עצוב ../images/Emo58.gif

יאו-מאן היה המתמודד הכי אהוב עלי אי פעם, אפילו יותר מרופרט, וממש, ממש, ממש חבל לי שהדיחו אותו, קיוויתי לראות אותו כמה שיותר רחוק במשחק, ואני מרגיש עכשיו רע
אני רק מקווה שג'ונתן יוכל להתקדם במשחק קדימה, מאחר והוא בסה"כ, המתמודד הכי חזק בעונה שם (חזק אסטרטגית, יותר זריז מג'יימס, יותר חזק מאוזי), ואני גם מאוד אוהב אותו. בעקבות העונה הזאת, אני שונא עכשיו את אמנדה, פרוואטי וסירי, כי הן רצו להדיח את יאו, את אוזי וג'יימס אני פחות אוהב, אבל לא באותה רמה כמו שלושת האחרות בגלל שהם העדיפו להדיח את אלייזה ולא את יאו. יאו! חזור אלי!

dor244

New member
צא מהקיטש

יש סיכוי טוב שהשורדים שאתה הכי אוהב הם רופרט קולבי יאו מן ואיתן אתה פשוט נמשך לדמות הטובה הבנאלית והיא לא נועדה לנצח אף אחד לא היה רואה הישרדות אם כולם היו נחמדים ודביקים פיירפליי רוב ס איימי ריצארד רוב מריאנו וסטפני הם החשובים בלעדיהם זה סתם חבורה של דובוני אכפתלי צריך בעיקר את השקרנים התכמנים והרמאים הם יוצרים את העניין אתה בטח גם לא סובל את דן מאנו מהישרדות 10 ובלעדיו הרייטינג היה נופל

CoolBoy 17

New member
צודק רק תוציא את קולבי../images/Emo58.gif

מה אתה שונא אותם כי נעלבת שהם רצו להעיף את יאו מן? הם משחקים הישרדות

סלח לי - אתה מדבר בשם עצמך בלבד

חצי ממה שכתבת לא ממש הבנתי, חסרים לי קצת פסיקים ונקודות. אני אישית מתעבת את פיירפלי ובוסטון רוב. ואני כן אוהבת את "דובוני אכפת לי", אבל אני לא תמימה ויש את התחמנים שעושים את המשחק למעניין, עד גבול מסויים.

dor244

New member
אז חבל להגיב אם זה לא קריא

למרות שאחר כך קצת סטרת את עצמך בכל אופן יכולת לפרט מה לא הבנת והייתי בהחלט מוכן לסייע ואם תחשבי למה את לא סובלת את רוב מריאנו פשוט לא תמצאי הוא ניצח באתגרים החשובים הדיח את כל מי שהוא רצה זכה ברכב ובשאפה ------ כנראה שזאת קנאה

למעלה