הישרדות 16 - פרק 3

../images/Emo6.gif קנאה? למה שאני אקנא בו?

כתבתי "עד גבול מסויים" אז בהחלט לא סטרתי את עצמי. יש עוד הרבה הרבה אחרים שניצחו באתגרים חשובים, מה זה קשור? לא אהבתי את דרך המשחק שלו, את הסכינים, השקרים, הדרך להסתכל למשהו בעיניים, ללחוץ לו את היד ולשחוט אותו אח"כ - זה מגעיל אותי. אין פה ממש על מה להתווכח, אני לא אוהבת אותם, אתה כן, נקודה. עניין של טעם ואופי.

RageBot

New member
וואוו...

אז בגלל שאני הכי אוהב את יאו-מאן, הסקת שאני אוהב את קולבי ואיתן, ושאני לא אוהב את פיירפליי, רוב ס, ריצ'ארד, בוסטון רוב וסטפני? אני אוהב את כל אלה בדיוק בגלל הסגנון משחק שלהם. את איימי אני באמת לא אוהב בגלל שהיא הייתה שוביניסטית
ואני לא אוהב את דן בגלל שהוא לא יודע באמת לשחק, היו אמורים להדיח אותו לפני המון פרקים ופשוט ההפקה שומרת עליו כל הזמן, אני לא יכול לאהוב שחקן שנמצא במשחק בחסד ולא בזכות. דווקא אהבתי את עידן, אבל מה לעשות, ההפקה התערבה ודפקה את המנצח ה"ראוי" של הישרדות הישראלית.

dor244

New member
הצבעה של 6 נגד 1

דני תכלס לא עשתה הרבה אבל סטפני בגדה על ימין ועל שמאל למרות שהבגידה שלה כלפיי גאד הייתה ממש קטע טוב

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifהיא לא רעה בכלל..היא שיחקה את המשחק

בצורה מעולה דרך אגב...

DEANC

New member
כל כך לא../images/Emo5.gif

אם למישהו מעונה 12 הגיע באמת לזכות, זה היה טרי.

נראה לי התבלבלת../images/Emo13.gif

סטפני הייתה בעונות 10 ו 11, וטרי היה בעונה 12 ובהחלט הגיע לו לזכות, אני חושבת שהוא היה יותר ראוי (נדבקה לי המילה הזו) מאראס.

אההה אולי כתבת טרי כי

רשמתי "אחת החזקות בהישרדות"? התכוונתי מהנשים, יש בהחלט גם רשימה של גברים חזקים שהגיע להם לזכות (טרי, יאו מן, אוזי...).

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif למה יותר ראוי?

(ובאמת נמאס לי מהמילה הזאת
)
: אראס שיחק את המשחק... טרי הגיע לפיינל 3 בגלל שהוא כל הזמן זכה בחסינויות... לוידעת, לי נראה שלאראס הגיע. :)

../images/Emo12.gif אנחנו לא מסכימות על משהו?

טרי אומנם היה מתנשא קצת ויהיר, אבל לא אהבתי את הדרך שאראס דיבר אליו והתייחס אליו. הייתי בעד אראס עד האתגר של החבלים, ואז הוא דיבר בצורה כ"כ חסרת כבוד ומכוערת שמאותו רגע, קיוויתי שטרי ינצח. אבל בואי נגיד ככה, אם לא טרי אז לפחות אראס.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח טוב, זה סוד!

הדיון הזה לא התקיים! חחחחח סתם סתם, אני לא יודעת, אני פשוט לא אוהבת את טרי, אני חושבת שהוא פשוט רכב על הגב של קאסייה באיזושהי צורה
לא יודעת כל כך איך להסביר... מה גם, שלאראס יש נקודות בונוס אצלי, על היותו חמוד
חחח, בכל עונה אני מוצאת לי איזה חמוד :) חוץ מבעונה 9! אין אף אחד חמוד! וגם ב6! את העונות הראשונות לא ראיתי...

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifפרק מעניין../images/Emo58.gif

האם רק לי מוזר שג'ף לא קורא להם בשמות השבטים אלא מעריצים-מועדפים? אם היה קורא להם בשמות השבטים אולי ההתייחסות שלנו היתה יכולה להיות יותר אובייקטיבית. אולי אני באופן אישי נהנתי מסירי, יש לה צחוק נחמד. והמהלך שהובילה להפלת יאו מן היה מוצלח מאד. זה המשחק ,כל אחד עושה כל שביכולתו כדי להישאר. והיא לא עשתה משהו שמישהו אחר לא היה עושה במקומה. קצת כאב לי על יאו מן שהלך, הוא הוסיף צבע למשחק. אהבתי את האתגרים.

DEANC

New member
זה היה ככה גם בעונה 12

כשהוא קרא לשבטים בשמות "גברים צעירים", "נשים מבוגרות" וכו'. הוא בטח רצה לעשות את זה גם בעונה 13 אבל אז הוא היה נכנס לחתיכת בעיה בארה"ב...

TauraMan

New member
העונה מתחילה נחמד ../images/Emo58.gif

אני הרבה יותר אוהבת את פארווטי ואת אמנדה אחרי הפרק הזה. שתיהן מוכיחות שהן 'ראויות' להיות באולסטאר. האסטרטגיה של לצוות עצמן עם שני הבחורים החזקים שמנצחים אתגרים וקורעים את התחת במחנה אבל אין להם שמץ בנוגע למשחק החברתי, היא גאונית. אם הן יפעלו חכם ולא יהיו טוויסטים של ההפקה (ראו ערך המעבר של ג'יימס ואהרון בסין...) הן בכיף יכולות להגיע לסוף עם הברית הזו.

היה פרק משובח

אפילו שהתבאסתי קשות שדווקא הפייבוריטס שכבר אמורים להכיר את המשחק ולדעת איך לשחק אותו, נופלים בפח הזה של לנהל אסטרטגיות בצורה שכולם מסביב שומעים ומתערבים... אבל בסופו של דבר, משחק גלוי ומלא עצבים הוא לפעמים יותר מעניין מבליינדסייט, אז לא נורא. אני לא מחובבי יאו-מן, לא הפריע לי לראות אותו עף, ואני לגמרי בעד הברית הזוגית, אז יאללה אוזי-אמנדה-ג'יימס-פרוואטי! וסירי? בסופו של דבר שלטה במשחק... לא יודעת איך זה ימשיך לה מכאן, אבל מעניין בטח יהיה. בשבט הפאנס, אני לא סובלת כמעט את כולם. בעיקר את ג'ואל המגודל. גו פייבוריטס.

למעלה