המשך!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif המשך!!

עלילת הפרק הקודם, עפ"י דנה: אחרי שווהן נשאר עם פה פעור לאחר הידיעה שסיד הנחיתה עליו שלורן בהריון, הוא נכנס לאוטו ונסע בעצבייייייייים מטורפים לביתה של לורן!!! הוא מגיע, ולורן אומרת לו "היי מתוק מה שלומך?" בנימה של האישה האוהבת כאילו כלום לא קרה........והוא אומר לה "מה שלומי? את באמת רוצה לדעת?" והיא אומרת לו "כן.." והוא עונה "שלומי רעעעעעעעעעעעעעעע? כי אני מגלה שאת שקרנית מגעילה!!!!!" (ווהן נהיה התפוז הזה: כולו אדום) איך את מעזה להפיץ את השקר הזה ולהגיד לסידני שאת בהריון ממני??? הרי לא שכבנו חודשיים איך תסבירי את זה???...... זאת עונה: דבר ראשון תירגע! רוצה לשתות משהו? ווהן: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! לורן: אוקיי, אם כך.......נכון אתה צודק באמת הזוגיות שלנו לא בסדר בזמן האחרון ולא שכבנו הרבה אבל אם תיזכר טוב טוב כן הייתה פעם שחזרת הבייתה מדוכא ושתוי, ושאלתי אותך מה קרה ואתה ענית לי בקרירות שסיד שכבה עם וויל, היית כל כך שתוי שלא ידעת בכלל עם מי אתה מדבר אבל שכחתי מזה וניחמתי אותך והעיניינים התחממו ביננו ושכבנו!!!! בוקר אח"כ לא זכרת כלום כי התראינו במשרד והיה לך כאב ראש מטורף, לא זכרת את זה וגם לא הזכרתי לך כי הרגשתי מאווווווווד פגועה!!! ווהן: אבל זה היה רק פעם אחת!! לורן: נכון חמוד אבל מה לעשות שגם מפעם אחת אפשר להיכנס להיריון??? המשך יבוא.......(J.REN) ההמשך שלי: מייקל התחיל לבכות. לורן ניסתה לנחם אותו והציעה לו שמפניה. מייקל אמר לה: "אני יודע מה את מנסה לעשות!!! את רוצה לעשות לי את זה עוד פעם!! זה לא ילך לך!!!" וברח משם מיד. ~-~ בבית של סידני ~-~ סידני המשיכה לבכות כל הלילה. איך הוא עשה לה את זה אם לורן היא הכלבה הרעה והיא (סידני) הטובה המתוקה?! למה?! פתאום נקישות בדלת. סידני הסתכלה בעיינית וראתה שזה מייקל. "אני לא בבית!!", "סידני, אני שומע שזאת את", "אז תלך מפה". מייקל לא ויתר והמשיך לדפוק בדלת ולהציק לסידני. בסוף היא פתחה לו. מייקל: "אוי ואבוי, סידני מסכנה שלי, למה את כ"כ אדומה?!". היא התחילה לצעוק עליו שהכל בגללו, שהוא עשה לה את כל הרע הזה. היא הוציאה עליו את כל הכעסים והמתחים שלה, למה הוא עשה לה את זה?! מייקל ניסה להסביר: "תראי סידני, את זוכרת את הלילה ההוא שרבנו נורא על איזה צד בארון יהיה שלי?!". סידני זכרה. איך אפשר לשכוח?! הויכוח הראשון שלהם אי פעם!! "אז זהו סידני. אם את זוכרת הכל, אז את בטוח יודעת שבסוף אותו ויכוח, אחרי שלא פתרנו אותו, הלכתי מהבית. הלכתי לפאב פה בקצה הרחוב ושתיתי קצת. קצת הרבה. והתחלתי לבכות, כי רק אז הבנתי איזה מטומטם הייתי שהלכתי רק בגלל ויכוח מטופש. ואז נזכרתי שאחרי שחזרת לפני כמה חודשים (והכוונה היא לחזרה המדהימה שלה אחרי היעלמות בת שנתיים-J.Ren) קניתי לך מתנה. רציתי להביא לך אותה, אבל נזכרתי שהיא אצל לורן. אז הלכתי אליה כדי לקחת את המתנה, רציתי להביא לך אותה כפיצוי על הריב המטומטם, אבל לורן... וול, היא התחילה להגיד לי כל מיני דברים, ואז היא אמרה שהיא עדיין לא התגברה עלי וחבל שנפרדנו... ככה היא דיברה איתי כמה שעות עד שהראש שלי היה כבר ממש מסובב. אני חושב שהיא תכננה את זה מראש. מרוב הפקה-פקה שלה כבר הרגשתי לא טוב, אולי גם קצת בהשפעת האלכוהול, ואז... את כבר יודעת..." האם סידני תסלח לו?! האם מייקל יחזור אליה?! האם לורן בהיריון ואיך סארק קשור בכלל לכל העניין?!? כל זאת ועוד-בפרק הבא של "אליחאס-זהות מפוברקת"!!

inbal145

New member
שתי שרוטות! אין גבול הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

המון דמיון יש פה בפורום
רננה הרגת אותי בסוף: "אליחאס-זהות מפוברקת"
אני מחכה להמשך
יאללה דנה להתחיל להפעיל את הדמיון ולהמשיך

RenanaD

New member
חחחחח כן, בר, דנה ואני משתדלים

להעמיק את השריטה יותר ויותר!! ושלא תדעו איזו עבודה קשה זו... חחחחחחחחחחח בקשר ל-"אליחאס-זהות מפוברקת": חחחחחחחחחחח רק עכשיו, אחרי איזה מיליון פרקים בערך שדנה ואני כתבנו, פתאום קלטתי שאין לסדרה המצוינת הזו שלנו שם!!! בושה וכלימה!!! אז הרשיתי לעצמי לקחת את הזכות הזאת לעצמי ולהמציא שם חדש, אני מקווה שזה מקובל עליך דנה!! חחחחחחחחחחחחחח ועוד משהו לדנה-להמשיך!!!!!!!!!

inbal145

New member
טוף מאוד...

וכשאני אומרת טוף מאוד אני מתכוונת לכמה דברים:
"אליחאס-זהות מפוברקת" (מרוב הרגל כבר באתי לרשום "זהות בדויה"
המצב קשה קשה) באמת סוף סוף יש גם שם לסדרה
להעמיק את השריטה זה נשמע לי רעיון מצויין
ביי דה וואי רננה-את תמשיכי לכתוב גם בפורום אוונסנס
נשמע לי ממש מתאים לך... הם כולם שרוטים שם
בדיוק כמו שאני אוהבת
ובקשר למה שרשמת בהודעה למטה (בשירשור הזה)-ברור שהתגעגענו
אני (ודנה
) לפחות... ולא נראה לי שמישהו לא

RenanaD

New member
כן, יקח לכולנו (גם לי, מודה...)

זמן להתרגל ל-"מפוברקת" במקום ל-"בדויה"... לא נורא, נגיע גם לזה בסופו של דבר!!! חחחח אוונסנס-אני אעשה שם מה שאני עושה בפורום ווסטלייף: אכנס כל יום לראות מה הולך שם, אילו תמונות שמו, מה שלום האנשים וזה, ואם יהיה לי מה לכתוב/על מה להגיב-אני אגיב (וזה מסביר למה אני כבר לא כותבת יותר בפורום ווסטלייף בשנתיים האחרונות, חחחחחחחחח........). אני ממש אוהבת את אוונסנס!! אני בקראש עליהם מהפעם הראשונה ששמעתי את "Bring Me To Life"!!! ואיזו חמודה את!!!! חחחחחח זה כיף שמתגעגעים אליך!!!

inbal145

New member
טוב לדעת שאני לא לבד../images/Emo8.gif

עכשיו אני כבר לא מרגישה טיפשה
גם אני בקראש על אוונסנס מאז Bring Me To Life מהרגע הראשון ששמעתי את השיר נדלקתי
ואני עושה כמוך בקשר לפורום
רק שלא יקרה פה מה שקרה עם ווסטלייף חחחחחחחח..... ותודה על המשפט האחרון

RenanaD

New member
את לא טפשה!! את לא טפשה!!

*שטיפת מוח!!* חחחחח אני "נקראשתי" על אוונסנס ברגע שראיתי את הקליפ שלהם. זה היה מה זה מוזר. היינו בסיפריה בבי"ס שלי וראינו את הקליפ (בלי קול נראה לי, אסור לנו לעשות דברים כאלה בספריה חחחחחחחחחחחח. מי שם עליהם?!), ומה זה התלהבתי!!! אז רשמתי את שם הלהקה והשיר, הורדתי בבית ומאז אני מכורה רשמית!! ומה הסיפור שלך?! ומה שקרה לי עם ווסטלייף זה נורא פשוט: אני נורא אוהבת את הלהקה הזו ואת השירים שלה, אבל אני לא פנאטית בכלל. כשאני נכנסת לפורום זה רק בשביל להתעדכן אם יש גוסיפ חדש או תמונות. אני אף פעם לא מגיבה. לא יודעת, אין לי ואף פעם לא היה לי את החשק הזה לכתוב הודעות כמו: "יאווווווווו איזה חתיך ניקי!!!!!!!!!!! איזו תמונה מהממת!!!!!!!!!!!!!!" וכו' (אפילו שהוא באמת חתיך, חחחחחחח). אני מעדיפה לא לבזבז זמן על הודעות כאלה, כי זה לא נותן לי כלום. גם ככה כולן שם כותבות את אותה תגובה, אז לא ישימו לב אם אני כותבת או לא... (ואל תבינו אותי לא נכון-הבנות שם מ-ק-ס-י-מ-ו-ת!!! חברות מאוד טובות שלי, וזה לא שאני צוחקת עליהן בהודעה הזאת או משהו. ממש לא!!!). ככה יצא בסוף שאני כבר כמעט שנתיים לא כותבת שם. אני "אינוויזבל"-נמצאת שם בלי שידעו שאני שם... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח--->
איך האייקון הזה מתאים!!). ובבקשה על המשפט האחרון!!!

inbal145

New member
הסיפור שלי...

אני פשוט הייתי אצל חברה שלי וה-MTV היה פתוח. פתאום ראינו שיר חדש והקליפ היה די מוזר אבל שתינו התאהבנו ממבט ראשון, אז התחלתי לברר קצת על הלהקה וגם את הדיסק כבר יש לי מזמן... כששמעתי את השירים בדיסק החלטתי סופית אוונסנס זאת -ה-להקה שלי! ובקשר לווסטלייף-קורה לי משהו דומה לשלך עם פורום מזרחית. אני שומעת גם מזרחית ואני קוראת בפורום כל הזמן אבל הפעם היחידה שרשמתי שם הייתה בשביל שאלה וזהו. אני חושבת שאת ממש צודקת שבמילא כל התגובות הן אותו דבר ולא כל כך ישימו לב אם נגיד שהוא חתיך (וכן, הוא באמת חתיך...) אז אני איתך בקטע הזה! והאייקון של הרוח כנראה מתאים לשתינו חחחח

RenanaD

New member
אין, אין על אוונסנס...

יש להם שירים כאלה מדהימים!!! ויש לי כמה שאני יכולה לשמוע בלופים במשך שעות, זה כבר חולני!!..... ומה, באמת לא ידעת?! המציאו את האייקון של הרוח בשביל שתינו!!! החבר'ה בתפוז ישבו וחשבי: "איזה אייקון יכול לתאר את ענבל ורננה?! המממ... אולי רוח? זה כמו איך שהן בפורומים!!" ואז הם יצרו אותו לראשונה. את רוצה להגיד לי שבאמת לא ידעת את זה לפני כן?! מוזר.... וד"א-הבנתי נכון? את אמרת שניקי חתיך או שאני סתם לא מבינה אותך טוב?! (אם כן-יש לך אחלה טעם!! הבן-אדם סוף הדרך, חחחחחחחחחחחחחחח)

inbal145

New member
*למקרה שלא שמתם ../images/Emo23.gif שנעלמתי...*

אני שמחה לבשר
שאחרי 3 ימים עם וירוס תקוע במחשב
סוף סוף חזרתי
אז רננה... סורי שרק עכשיו אני מגיבה לך אבל תסלחי לי כבר
לאוונסנס באמת יש שירים מדהימים וכנראה ששתינו כאלה חולניות בקשר אליהם
והאייקון של הרוח אמממ... עכשיו כשחושבים על זה ככה זה באמת הגיוני שהרוח היא בשבילנו חחחחח ובקשר לניקי-הבנת נכון מאוד

RenanaD

New member
סולחת, סולחת...

ותמסרי דש"ש (דרישת שלום שורפת, שישרף) לווירוס, ושאני מתעבתת אותו. ככה הוא מרחיק אותך ממני?!?! חוצפה!!! חחחחחח שמת לב שאנחנו נורא דומות?! רוח, אוונסנס, ניקי... אולי את אחותי התאומה האובדת?!?! וחכי, עוד כמה דקות אני אשים תמונה סוף הדרך שלו, מעניין אותי מה האנשים בפורום פה (יותר נכון-הבנות בפורום פה) יחשבו עליו!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

inbal145

New member
אחותי האבודה! איפה היית כל השנים../images/Emo35.gif

אני לא מאמינה שסוף סוף מצאתי אותך
תמיד ידעתי שההורים המרושעים שלי הפרידו אותי בלידה מהאחות שלי ואני ממש לא מאמינה שזאת את
הוירוס... גם אני לא מתה עליו
לא רק ממך ומהפורום הוא הפריד אותי אלא מהחבר הטוב שלי (מחשב יקר שלי התגעגעתי אלייך מאוד)
ואם את מתחילה לדבר על תמונות
ניקי כוסוןןןןןןןןןן

RenanaD

New member
כן, תמיד ידעתי שאני מאומצת...

ככה הפרידו אותי ממך בילדה, בכ"כ הרבה רשעות!! שנים של סבל עברו עלי, ואי הידיעה... הו, אי הידיעה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן-בהחלט, יש על ניקי... יש! *וסתם כדרך אגב-כווווווווולם להגיב לשירשור!!*

inbal145

New member
חחח רננה כבר הפכנו את השירשור הזה

לשירשור אוף השלישי בעמוד...

RenanaD

New member
אה, מילא... "אופס טעות, לא שמנו לב"

חחחחחחחח וסתם כדרך אגב-2 הודעות למעלה-התכוונתי לכתוב "לידה" ולא "ילדה". ולמי שהבין לבד-קבלו ח"ח.

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifחההה "אני לא בבית!"

תגידי לי רננננננננננננננננה!!!!!!!!! לאן את נעלמת כל פעם??? זה נראה כאילו את יכולה להיכנס לפורום רק בימי ראשון ובשאר הימים מישהו עומד בפתח ואומר לך "אין כניסה", כאילו......מה נסגר????
ועכשיו תגובה על ההמשך
והמשך יבוא בקרוב...

RenanaD

New member
יווווו סורי דנה!!!

כתבתי כבר באחת ההודעות פה למטה-היו לי בשבועיים האחרונים 3 מבחנים בשבוע, ועוד הכי גדולים שהיו לי במחצית הזו (דינים, היסטוריה, מתמטיקה... וכו' וכו') אז הייתי קצת עסוקה איתם ועוד כמה דברים. סורי שלא נכנסתי מלא זמן, עכשיו חופש ואני אפצה אתכם!!! חחחחחחחחחחחחח איזה כיף, להכנס ככה לפורום ולראות שהתגעגעו אלי... לא תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה!!
תודה!!!
וד"א דנה-את יודעת שלאחותי הגדולה קוראים ככה?!

למעלה