המשך!!

RenanaD

New member
האמת שהיא שאני כן יודעת...

אבל לא ידעתי אם את יודעת אז רק רמזתי על זה. דנה!!! אחותי האובדת!!!!

varty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קורע
אהבתי את "אני לא בבית!!", "סידני, אני שומע שזאת את",
.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifה ה מ ש ך../images/Emo26.gif

סיד מחליטה לשקר לווהן ולהגיד לו שהיא סלחה לו כשבעצם כולה רותחת מבפנים
היא מתכננת לעבוד על ווהן כמו שלא עבדה על מישהו ב-ח-י-י-ם (שתשלב תחפושת בילתי רגילה שעדיין לא ראיתם!!) היא מתחילה את ההצגה ואומרת לווהן: "ברור שאני סולחת ומבינה אותך, משוש חיי" ונותנת את החיוך שאי אפשר לעמוד בפניו ומנשקת אותו..... ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ..... באותו זמן הביפרים של סיד ווהן מצפצפים ציפצוץ מעצבן, זה ג'ק קורא להם מהררררררררררר (הכיסוי של ג'ק להפעם הוא "יחזקאל צמיגים בע"מ") לא עברה שנייה, וסיד ווהן הגיעו כבר למשרד (כבר אמרתי שזה מזכיר את מסע בין כוכבים??) what's going on dad..... ג'ק: גילינו עוד שני ספרים שדומים מאוד לרימבלדי, מסתבר שלרימבלדי הייתה משפחה קטנה שגם כן כללה 2 גאונות שנחשבו לנביאות ששימשו עזר למשה רבינו ושירתו אותו בכל שהתבקש שתי הגאונות מסתבר, הן אישתו ובתו..... סיד ווהן: בפה פעור בשוווווווק בעוד שג'ק ניגש למזוודה ומוציא את 2 הספרים ומתיייייייים לדעת מה שמן!!! (כאן אני מבקשת מכולם להיות במתח, דמיינו את המנגינה שמתנגנת כשיש מתח באליאס...
) לספר אחד קוראים רננלדי ולספר שני רמVarty
J.REN המששששששששששששך

RenanaD

New member
../images/Emo2.gif אני בהלם!!! ../images/Emo12.gif -המשך!

סידני ומייקל לקחו את הספרים בידיים שלהם (כל אחד לקח ספר, יא מוגבלים... חחחחחחח). הם הסתכלו אחד על השני ופתחו אותם בבת אחת. פתאום:
בוווווווווווווווווווווווום!!!!!!!!!!!
נשמע רעש נורא!! הם הסתכלו על הספרים, ומה עיניהם רואות?!?! מהספר "רננלדי" יצאה רננלדי ומהספר "רמווארטי" יצאה רמווארטי!!! *הן מתמתחות* "יא, כמה זמן היינו תקועות בתוך הספרים האלה, אה?!", "כן, ועוד הוא כזה ישן ומסריח. צריך להגיד לאבא שבפעם הבאה יכניס אותנו לספרים חדשים יותר", "כן, באמת צריך!!". סידני, מייקל וג'ק היו בהלם. איך הן יצאו פתאום מהספרים?! מה הן עשו שם כ"כ הרבה זמן?!? הם בהו בהן בתדהמה. רננלדי: "מה יש, בחיים שלכם לא ראיתם אנשים יוצאים מספרים?!". ג'ק: ל... ל... לללא, לללמען האמממת". רמווארטי: "אז חבל. בכל מקרה, יש לכם פה שירותים?! אני ממש חייבת". סידני: "יש פה בקצה המסדרון. הם קצת מלוכלכים, אבל אני בטוחה שתסתדרי. ואה, סתם כדרך אגב, אין שם טישו". רמווארטי ורננלדי הלכו לשירותים, וסידני, מייקל וג'ק דיברו בינתיים על ההתרחשות המדהימה: "מאיפה הן באו?!", "אין לי מושג, אבל משהו פה ממש מסריח. צריך לברר מה קורה". "ואיך לעזאזל אתה חושב שנעשה את זה?!?". "את מה?!", שאלה רמווארטי. ג'ק: "אמממ... כלום. חשבנו לנו איזה נייר טואלט כדאי לקנות-לילי או ליטופים. אני אישית מעדיף את זה עם ציורי הכלבים עליו, אבל...". רננלדי הופיעה מאחורי רמווארטי. "יאללה אמא, מתי נעוף מפה כבר?! את יודעת, אבא מאוד יכעס אם לא נביא לו את כל חלקי המכונה שלו... הוא רוצה כבר לסיים לבנות אותה!! הוא רוצה להגיע לאמת המיוחלת!!!". "את צודקת. האמת היא מעל הכל, אפילו שהיא לוקחת זמן ("Truth Takes Time", למוגבלים שעוד מנסים להבין את הבדיחה שכתבתי בשורה הראשונה של ההודעה הזו). ואנחנו חייבות למהר". "אז יאללה, בואי נפעיל את השעון ונסתלק". "אוקי. החצי הראשון שלו אצלי, השני אצלך?", "כן. עכשיו צריך לחבר אותם. כן, ככה... וצריך להגיד את המילים ביחד. בארבע. שלוש, ארבע, ו...". רמווארטי ורננלדי צעקו 11 מילים בנות 47 אותיות. לאחר מכן הן כבר לא היו שם. לאן הן נעלמו? מה זה השעון המיסתורי?! וכיצד יפתור ג'ק את החידה המסובכת ביותר-לילי או ליטופים?!? כל זאת ועוד... בפרק הבא של "אליחאס-זהות מפוברקת"!!

RenanaD

New member
אה חחחח

לא נורא, אני בטוחה שעם הדימיון הפורה שלך הפרק הבא יהיה מעולה!!! can't wait!!! והסדרה שלנו תעלה מעלה-מעלה, עד שג'יי ג'יי יקרא ויוסיף אותנו לצוות שלו!!! חחחחחחחח ואותי לסדרה עצמה בתור רננלדי!!!

RenanaD

New member
שימו לב-אין../images/Emo58.gifלהמשך של דנה!!!!

אז כל מי שלא ראה את העונה השניה והלאה-יכול לקרוא!!

varty

New member
רמVARTY? דנה, קרעת אותי ../images/Emo6.gif

איזה כיף אני בתוך הסיפור!!!
או שאולי אני צריכה להגיד
כי לכו תדעו מה יקרה...

RenanaD

New member
בינתיים רק דנה יודעת מה ההמשך...

צריך לחכות עד שהיא תכתוב את הפרק הבא, נראה למה היא תהפוך אותנו!!! חחחחחחחחח יצאנו מספר עאלק!!

למעלה