המתמודדות של עונה 11 כאן!

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת שניים עשרה../images/Emo58.gif

סמנטה Samantha

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת שלוש עשרה../images/Emo58.gif

שרון ShaRaun

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifומתמודדת ארבע עשרה../images/Emo58.gif

שנייא Sheena

NP16

New member
זאת זאת ששרשרת לפוסטר?

לפי הגיון מאד פשוט אני מניח שזה אולי קשור בזוכת עונה 10, ואם באמת יש איזה ספויילר עליה אני ממש לא רוצה לדעת. אני עדיין בצפיית העונה.

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif

אם יש ספוילר על 10 תוכלי לצנזר אותו ולשכתב בלי זה כדי שגם אני אוכל לקרוא? מעניינת אותי התאוריה שלך

תיאוריה מצונזרת ללא 10../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אז ככה, לא הייתי צריכה לצפות בעונה הזאת כדי לדעת שהולכת להיות אסיאתית. כבר זכו לבנות, כהות, לטינית ועכשיו נשארה עוד אוכלוסיה אחת בארה"ב שהיא גדולה
האוכלוסיה האסיאתית. הבחורה האסיאתית הנוכחית הולכת לזכות. סימנתי אותה בכתום הבחורות שיגיעו למחצית התחרות מסומנות באדום הבחורות שיש להן פוטנציאל לטופ 3 מסומנות בירוק הבחורות שהולכות להיות מודחות סומנו ב- X תשמרו את ההודעה שלי, ואתם תראו שבסוף העונה היא עלולה להתגשם [ה- X ליד זאת שנמצאת מימנו של גברת ג'יי עדיין נשאר, על אף חיבתי אליה גם מהסטילס. היא פשוט נראית מהבחורות שעפות בהתחלה. וטיירה - או שהיא תקרח אותה, או שתצבע לה לאדום]

ועוד תוספת קטנה ללא ספוילר של 10../images/Emo58.gif

תחשבו על זה שהשנה זה גם שנת האולימפיאדה בסין.. טיירה תתחנף גם לאירוע הזה.

NP16

New member
יש בזה משהו..

ולדעתי את צודקת לחלוטין עם מי שסימנת לטופ 3..לפי הסטילס גם,הם הבנות הכי נורמליות. נקווה שהתאוריה שלך תהיה לא נכונה,או שהיא תפתיע אותי.. בכל מקרה הסיכווים באמת גבוהים שתגיע לטופ 4,5. מה שכן,הכי ברור כשמש שעונה 12 תזכה שחורה

NP16

New member
תודה שהעלית הכל!../images/Emo58.gif

שוב 14 מתמודדות? מעניין אם גם הפעם טיירה מספרת להם בהתחלה שזה 13 ואז פותחת מקום.. נהייתה צביקה הדר
בהתחלה חשבתי אולי היה לי בוקר רע? לא..גם כרגע ממבט רביעי,הבנות כולן נראות אפילו לא עם פוטנציאל. חלקן נראות גם פרחות מגהנום... פשוט תסתכלו על נקישה ותבינו את הטרור. היחידות שאני יכול להסתכל עליהן בכלל,עזבו דוגמנות, זה רק כמובן אלינה, ואנה יש לה תמונה אולי יותר זוועתית מכולן אבל אני מזהה בה משהו.. בפוסטר אאל"ט היא נראית טוב. סמנתה יש לה גוף טוב ואולי תפתיע אותי...זהו. האדמונית ההיא אכזבה קשות. אם בעונה הזאת יהיה הדחות לא מוצדקות,והבנות ימשיכו כמו שהן נראות..זאת לגמרי תהיה העונה הנוראית ביותר. ובריטני זה השרה החדש? :)

למעלה